Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
4764
View
58
Reply

Isteri Roy Azman Kena Tipu, Nak Sangat Beli Telefon Mahal

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wey ipon apa juai kt mesin..kat mana..aku jakun sikit bab gajet
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
thetimes replied at 11-10-2019 12:09 PM
Wife dia dulu bukan retis gak ke?
Kumpulan apa ntah, x ingat dah

Retis gak.

Kumpulan Xpose. Trio. Lagu dierang lbih kurang mcm ni "kau jaga2 kuracun berbisa". Sendu. Kekonon Destiny's Child
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:56 PM | Show all posts
alieyrina replied at 12-10-2019 05:16 PM
Wey ipon apa juai kt mesin..kat mana..aku jakun sikit bab gajet

Aku cuba tolong jawab.. rasanya Machines kot.. Nama kedai yang jual/ repair barang2 Apple..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa kena beli online, benda mahal baiklah pergi kedai terus beli, boleh belek pegang, dah takde rezeki namanya

maaf cakaplah kan, biasa kalau lost gini, adalah tu kot dia lupa nak memberi ke, terambik hak org ke, mungkin penah terniat sesuatu tapi tak buat, jadi last lost gini

harap bertabahlah ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:41 AM | Show all posts
semoga jadi pengajaran...orang yg buat kerja menipu orang ni...lena ker tidor diaorang yer malam2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 11-10-2019 04:55 PM
Princess. Motip aku ingat ahahahha

Haha...famous dekat majalah Manggga dulu kan chuols
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:01 AM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 11-10-2019 03:00 PM
yang aku igt fyda ni masa kawan dia eksiden time hari nak nikah tu...kawan dia meninggal dengan adik ...

kawan dia meninggal masa kawan dia tu sendiri nak nikah ke, atau masa fyda ni nak nikah?..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 13-10-2019 10:01 AM
kawan dia meninggal masa kawan dia tu sendiri nak nikah ke, atau masa fyda ni nak nikah?..

Kawan dy yg nk nikah.. Fyda ni mcm jd pengapit la sepatutnye...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:24 AM | Show all posts
gambar first tu muka bini heols mcm muka Farah Lee
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak beli aipun, tapi mau beli murah dalam talian. Adehhhh wat malu jeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:39 PM | Show all posts
first time aku nengok wife abam roy azman ni..
lawooooo gak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang banyak musim tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Scammer sekarang berlambak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
thetimes replied at 11-10-2019 12:09 PM
Wife dia dulu bukan retis gak ke?
Kumpulan apa ntah, x ingat dah

Kan kan. Macam artis tengok muka.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 11-10-2019 12:48 PM
Meols pelik hat suka beli brg2 online lg2 hp or brg lain yg rege beribu2 nape mcm mudah nau pcaye n  ...

Meols pun pelik hat yang suka beli barang mahal2 kat online. Bukan semua boleh percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
claudya replied at 11-10-2019 12:52 PM
nak beli iphone ke  kalau nak beli online, beli lah dekat apple store malaysia. jangan sebarangan  ...

Macam mana you all boleh reach sampai Level 6 ( pioneer) hmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 09:29 AM | Show all posts
thetimes replied at 13-10-2019 08:23 AM
Haha...famous dekat majalah Manggga dulu kan chuols

Hotstuff dia ni dulu haha tapi tak tau apa sumbangan sbg artis
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:07 AM | Show all posts
jgn ingat jd bini artis takkan kena tipu yaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:51 PM | Show all posts
kata polis cekap kat malaysia ni.. bukan takleh detect tp aku rse renyah sb kerugian tu sikit je plus bukan sesapa. kalau uols tu org kerabat ke, lainlah cte..

bukan takle detect whatsapp tu guna pemancar mana, nombor tu daftar atas nama sape..

ni pendapat aku lah. mohon maaf kalau aku perlekehkan jabatan n pihak berkuasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096639s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list