Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6023
View
69
Reply

Bukan Ditinggalkan Sultan, Rihana Oksana Sendiri Pergi Untuk Pulang Ke Rusia?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Aku jadi OKs..Aku dtg msia buat DNA test..kalau betul lah bapaknya si sm Tu..tk payah nk demand duit rumah dulu...tk perlu nk ckp Rupa Asia ke hapa...kalau sm tkmo juga buat DNA test..Aku Saman malu..kerana depression..Maruah ..Dan segala yg berkaitan dgn kerja ..cemuhan Dr netz...Saman mestilah berbaloi Dan Aku Rasa boleh dpt lebih Dr apa yg OKs mintak Tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 13-10-2019 09:14 AM
no 1 negara pon..hari2 keluar berita nok

Keluar berita dgn upload sendiri status kt socmed lain chuolls..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:45 AM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 11-10-2019 01:18 PM
kenapa peguam beri kenyataan bukan sultan?aku tny sebab aku nak tau...

agaknya sultan  bukan rakyat marhean mcm kita. tu apa apa statement kena melalui peguam
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NAT_11 at 14-10-2019 10:14 AM
Perk77 replied at 13-10-2019 01:54 PM
Kalau Aku jadi OKs..Aku dtg msia buat DNA test..kalau betul lah bapaknya si sm Tu..tk payah nk deman ...


Nak saman apa..........????
Seorang kepala negara/negeri ada immunity/kebal tak boleh disaman. Refer kes Albert Baker (Sultan Abu Bakar) disaman pompuan Inggris kerana mungkir janji. Mahkamah British tolak dan kes ni jadi rujukan semua saman ke atas ketua negeri/negara sampai sekarang. Kau fikir, kenapa TMJ tu dilantik jadi pemangku raja sedangkan Sultan segar bugar ?
Ketua negara bukan Raja je, termasuk Perdana Menteri dan Gabenor. Selagi dia pegang jawatan, dia kebal di sisi undang-undang.
MekOaks patut terima je tawaran yg diberi SMV. Jgn tamak haloba nanti jadi anjing dgn bayang-bayang. Satu sen pun tak dapat. Satu jalan je yg oaks boleh buat, berkokok di media social sampai SMV fed up dan bayar. Like the filipino nurse vs the late Sultan Ahmad Shah. Dia tuntut pengiktirafan,  tak dapat tapi duit dapatlah. Tu yg hidup senang lenang di US
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:09 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 14-10-2019 09:59 AM
Nak saman apa..........????
Seorang kepala negara/negeri ada immunity/kebal tak boleh disaman.  ...

TMJ dilantik jadi pemangku sebulan lepas sbb SI pegi luar negara.. bukan sbb nk bagi power kekebalan.. huhu.. unless ada udang sebalik batu lah..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:40 AM | Show all posts
kalo abegong turun takhta bolehle saman
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:43 AM | Show all posts
zennaya replied at 13-10-2019 05:55 AM
abes tu,klu level menteri BN,rompak duit secara raksasa la? u as askar officer,u shud to be loyal  ...

entahnya,

kalo takde statement dia tu yang last tu pun da takpe

inila namanya penjawat awam tapi menentang ketua sendiri tah apa2.


lagi satu, permaisuri agong pun main social media...pemangku sultan pahang pun main social media. tu dia nak samakan dengan menteri PH tak??
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu la, ada ramai manusia molek kat malaysia ni, tuanku kawin dengan entah sape2 yg perangainya obviously merepek... Sekarang dah serabut sbb si gold digger goes mental
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu ikut jwpan sultan tu mksudnya rihana yg tinggalkn sultan n balik ke negara dia. Sultan tawarkn duit n brg kemas utk diamkn mulut dia tpi dia xnak sbb dia ckp ada yg byr lgi mahal utk dia bukak citer dia dgn sultan.

Masa kt rusia dia masuk hospital masa mgandung smpai brgadai cincin kawin

Tapi lpas je leon lahir tiba2 dia aktif dlm ig. Mula2 tunjuk mcm hbgan dia dgn sultan ok lgi tpi lpas sultan ckp dh bercerai dia start mroyan tulis mcm2 dlm ig
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:40 PM | Show all posts
MelahJanda replied at 14-10-2019 11:43 AM
entahnya,

kalo takde statement dia tu yang last tu pun da takpe

dah la berpoligami,asyik nak cerita betapa powernya dia dlm thread2 kat forum cari ni. nak muntah aku baca. elok screen shot statement dia,pastu emel ke MINDEF,cc ke YB Mohammad Sabu,Senator Liew Chin Tong,n jeneral2 kat MINDEF tu. ni ada seorang askar ingkar dgn arahan YDPA. kalau x suka dgn current government,letak jawatan. apa susah?duit pembayar cukai mcm kita x membazir bayar gaji dgn penjawat awam yg menentang kerajaan yg sedia ada.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:42 PM | Show all posts
tak dapat jadi queen.. tu yang meroyan mintak macam-macam tu..
SK pulak bolayan dengan perangai dia..
makin menjadi lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:18 PM | Show all posts
zennaya replied at 13-10-2019 05:55 AM
abes tu,klu level menteri BN,rompak duit secara raksasa la? u as askar officer,u shud to be loyal  ...

jauh melalut cikkak oi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 06:17 PM | Show all posts
Edited by zennaya at 14-10-2019 06:25 PM



eh,sukati aku la nak melalut ke apa,ni open forum,u owner forum cari ke?

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanpai bila la nak abis..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 05:18 PM | Show all posts
persoalannya skrg, siapakah pewaris sebenar negeri Kelantan...TMK ka...Leon ka..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 05:44 PM | Show all posts
Mek Oksana ni patut terima je tawaran sultan, lepas tu pelan2 la demand itu ini, ni bengap nak terima tawaran paling tinggi utk dedahkan semua, muka anak tak nak pulak dedahkan dok sibuk muka asia muka asia dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:04 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 14-10-2019 09:59 AM
Nak saman apa..........????
Seorang kepala negara/negeri ada immunity/kebal tak boleh disaman.  ...

knpe TMJ jd pmgku
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi pemangku sama taraf dgn Sultan, ada immunity. Tak boleh disaman
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:11 PM | Show all posts
elok gak SMV ni x bunyi or keluarkan statement.
cuma aku wonder oks duk ugut2 ni pakai nama leon. leon tu anak SMV lah ke camne?
sbb aku saspek ape oks duk mintak2 mcm ade yg SMV tunaikan.

jgn kecam aku plak. yelah deme penah bkahwin sekatil sebantal. mesti la ade sayang.
kawan aku yg kene cerai dgn tok laki tru wassap pon kalo tgh2 kutuk ex laki pon boleh terdiam n ckp ade je lg syg kat ex laki. org dh kawen je tahu katenya. wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
It's all about money, money, moneyyyy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106635s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list