Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5912
View
69
Reply

Bukan Ditinggalkan Sultan, Rihana Oksana Sendiri Pergi Untuk Pulang Ke Rusia?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:51 PM | Show all posts
Edited by zai_az at 11-10-2019 10:52 PM

Pelik la dia ni. Sanggup lg terima tawaran akbar tabloid.. vongok!! Dah tu, yg ko tgedik2 nak tuntut itu ini dah kenapa? Kata dapat tawaran lumayan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:53 PM | Show all posts
sape suruh miang sangat...
kaya harta bolehla peguam jawabkan..
meh face to face interview depan tv
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Selagi tak dapat apa dia nak selagi tok Oks ni buka cerita
Abe Gong tak senang duduk dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
armin: Ni macam damage control jah. Walaupun tak suka okx, takkanla ox yg tinggalkan lepastu dia meroyan? Macam orang takde closure jah. Kalau dia dpt apa di ...


Dia nak lebih lagi dari apa yg ditawarkan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 11-10-2019 01:18 PM
kenapa peguam beri kenyataan bukan sultan?aku tny sebab aku nak tau...

Nama pun Tuanku Sultan....takkannTuanku sendiri yg bagi statement...

Hal Negeri - Dato SUK akan bagi kenyataan Tuanku

Hal Istana - Dato Pengelola Istana akan bagi kenyataan Tuanku

Hal Tuanku secara rasmi - Setiausaha Sulit akan beri statement Tuanku

Hal peribadi - Peguam yg dilantik Tuanku la yg akan bagi statement.

Sultan Kelantan bukan level menteri PH yg bagi statement direct kat press atau socmed
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat sikit Rihanna buat DNA ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 03:40 PM | Show all posts
PristineOne replied at 12-10-2019 01:59 PM
Nama pun Tuanku Sultan....takkannTuanku sendiri yg bagi statement...

Hal Negeri - Dato SUK akan ...

Netizen nak SK ni main2 balas or buat status kat socmed tu kot.Mentang2 kaum kerabat lain pakat main socmed.


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Daily mail tabloid byk gossip & bias.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:47 PM | Show all posts
abe sorok mana tu..kat MO ker?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
.
.
.
.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:36 PM | Show all posts
aku positif kata rihanna ni mata duitan. kalau dia perempuan baik, macamana pun mesti dia berusaha melindungi suaminya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Jom makan popcorn berjemaah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 12-10-2019 11:41 AM
Selagi tak dapat apa dia nak selagi tok Oks ni buka cerita  
Abe Gong tak senang duduk dibuatn ...

Abegong kembang kempis menahan keselaran adik moscow.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 12-10-2019 01:59 PM
Nama pun Tuanku Sultan....takkannTuanku sendiri yg bagi statement...

Hal Negeri - Dato SUK akan ...

Hihi.. I loike komen peribadi abe pristine

Mohon menteri PH baca. Apo lah pprt sgt menteri zmn skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 12-10-2019 03:40 PM
Netizen nak SK ni main2 balas or buat status kat socmed tu kot.Mentang2 kaum kerabat lain pakat ma ...

Kejadahnya kan sultan2, org no1 negeri nk bersocmed. Aku tak paham org yg nak suruh semua benda umum kat soc med. Ramai bbnu tak paham beza siaran media rasmi, dgn royanan di socmed. Cukup2 lah ada bakal pengganti sultan dan raja yg meroyan di socmed, takkan sultan yg ada kelas dia tersendiri nak meroyan di socmed jgk???
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:55 AM | Show all posts
Edited by zennaya at 13-10-2019 06:02 AM
PristineOne replied at 12-10-2019 01:59 PM
Nama pun Tuanku Sultan....takkannTuanku sendiri yg bagi statement...

Hal Negeri - Dato SUK akan ...

abes tu,klu level menteri BN,rompak duit secara raksasa la? u as askar officer,u shud to be loyal current government. the government yg kami RAKYAT pilih secara demokrasi. termasuk ur Menteri Pertahanan ke level menteri PH yg u mention tu?

apa gunanya duit gaji u,yg kami pembayar cukai bayar kpd kerajaan,end of the date,u menentang kerajaan yg kami RAKYAT pilih?


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 11-10-2019 12:56 PM
citer berpusing2 kejap rihana. kejap sultan, sudahnya kita yg terbelit otak nk fikir

Kannn....kita yg baca pon pening... Belah sana ckp gitu belah sini ckp gini...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
plasterhati replied at 13-10-2019 01:07 AM
Kejadahnya kan sultan2, org no1 negeri nk bersocmed. Aku tak paham org yg nak suruh semua benda um ...

no 1 negara pon..hari2 keluar berita nok
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 12-10-2019 01:59 PM
Nama pun Tuanku Sultan....takkannTuanku sendiri yg bagi statement...

Hal Negeri - Dato SUK akan ...

Tapi skrg ni permaisuri kita ok je bab reply2 dlm soc med

Takkan uols nk ckp dia level menteri ph

Btw..teruk ke kalo level menteri. Apa salahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnye ada la perjanjian bertulis, kalau takde, hmmm padah la Sultan Kelantan, nak pusing camne?
I memang tak berkenan betul dengan perempuan Rusia, almost 90% cerita from close friends memang dia orang ni gold digger, dengar confession diaorg rasa geram je. A few Russian woman yang I kenal cakap diaorg pon memang rasa si polan ni memang kejar duit ngan harta je.
But the damage has been done, so sort out maturely la since it involves a child.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114747s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list