Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
6070
View
69
Reply

Bukan Ditinggalkan Sultan, Rihana Oksana Sendiri Pergi Untuk Pulang Ke Rusia?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-10-2019 04:59 PM | Show all posts
nak tahu drpd kedua belah pihak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
My speku..to extort money je ni...dan di back up by org dlm juga..yg gigih tulis in bm kt ig. Satu pihak blackmail..satu pihak jatuhkan nama baik..win win
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 05:24 PM | Show all posts
mngkin kali ni SK silap pilih, dapat yg jenis fight balik tak blh ttup mulut, aku rasa die lagi panas lepas adik SK kawin ngan org sweden siap dapat restu istana lagi  n dapat gelaran che puan, tp dio apo pon x dapat sbb tu la duk huha leon tu bakal SK la ape la, die tak tahu ke slagi tak di iktiraf rasmi tak boleh jadi pewaris,. same mcm anak tmj tu, SI n istana dah lantik jd raja muda johor, baru la rasmi gune gelaran tu, bukan main sauk je gelaran ni. n undang2 negeri klantan kalau nk jadi raja perempuan kene melayu n agama islam. kalau btol la syarat tu bjalan nmpak gaya nye sppu SK la jadi pngganti. lain la SK kawin ngan org melyu dapat pwaris baru.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahla...sultan pun satu masalah juga...time nak mengorat kenalkan diri as raja malaysia..of coz la si oks ni dah berangan-rangan...tup..tup nikah suruh private pula life as husband and wife..tak faham la life depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 02:10 PM | Show all posts
bosan citer sultan v ni.. padan muka jer aku nak ckp...taste kemainnn x padan dgn imej islamiknyer brjubah kehulu kehilir
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg dah boring drama drg ni.nasib ko la labuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Russian girls.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap lah apapun bagi aku si rihanna ni mmg pelik soryy
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x caya si oks yg pergi tinggalkan sotan...busshet...mana ada pmpuan yg suka2 nk tinggalkan somi lagi2 lps branak...tu semua propa phk istana sbb nk cover mistake sbb diorg tau keadaan lbih truk klau oks makin buka mulut especially kalau baby tu memang sah darah sotan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya org da x layan dah cite pasal sultan ngn oks ni.. Skunk ni hot cite pasal dai tu..berani buat berani tanggung ler...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093264s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list