Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6209
View
68
Reply

Bukan Ditinggalkan Sultan, Rihana Oksana Sendiri Pergi Untuk Pulang Ke Rusia?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 11:37 AM | Show all posts |Read mode
Selalu kita hanya mendengar dari pihak Rihana Oksana Petra saja kan.




Kredit foto: IG




Terbaru, peguam Sultan Muhammad V pula tampil menafikan kenyataan berat sebelah bekas isterinya itu.


Penafian itu dibuat beberapa hari selepas bekas ratu cantik Rusia berkenaan membuat pendedahan kontroversi yang menuduh baginda meninggalkannya dan mengabaikan tanggungjawab terhadap anaknya, Tengku Ismail Leon Petra.


  




Lapor Business Insider, Firma Guaman Eversheds Harry Elias membuat kenyataan pada Rabu lalu bahawa Rihana sendiri yang memilih untuk pergi dan pulang ke Rusia. Namun, tidak dimaklumkan bila kejadian itu berlaku.


Kenyataan itu menyebut, pada awal Mei lalu, Sultan Kelantan itu telah menawarkan sejumlah wang dan beberapa barangan mewah kepada Rihana untuk membiayai kos sara hidup serta bil hospital.

Sebagai balasannya, baginda meminta Rihana untuk 'melindungi (privasi)nya'.


Bukan sahaja ditawarkan wang berjumlah ASD20,000 (RM84,000) ketika dia hamil, malah baginda sultan turut menghadiahkannya beberapa barangan mewah termasuk sebuah Porsche Cayenne, sebentuk cincin rekaan Jacob Arabo serta barang kemas dari Cartier.


Bagaimanapun, model terbabit menolak semua tawaran berkenaan dan memaklumkan kepada baginda bahawa sebuah akhbar tabloid UK bersedia memberi bayaran lumayan untuk pendedahannya mengenai hubungan mereka.




  



Dalam temu bual bersama Daily Mail sebelum ini, Rihana mendakwa dia terpaksa menjual cincin kahwinnya untuk membiayai kos rawatan ketika hamil pada harga jauh lebih rendah berbanding nilainya.


Rihana mendakwa Sultan Muhammad V meninggalkannya pada Disember iaitu sebulan selepas mereka diraikan dalam majlis resepsi mewah ala fairy tale di Moscow.




  


"Dia pergi pada Disember dan tidak pernah kembali," dakwanya yang mendedahkan sejak itu mereka tidak pernah berhubung lagi.


Siapa yang berbelit sebenarnya ni dan apa pula yang bakal dikatakan Rihana nanti? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. Biasa la selar mcm tu la perangai
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni macam damage control jah. Walaupun tak suka okx, takkanla ox yg tinggalkan lepastu dia meroyan? Macam orang takde closure jah. Kalau dia dpt apa dia nak takkan la dia bising mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:51 AM | Show all posts
armin replied at 11-10-2019 11:47 AM
Ni macam damage control jah. Walaupun tak suka okx, takkanla ox yg tinggalkan lepastu dia meroyan? M ...

dia nak duit je tu....mmg la xde closure...slagi boleh perah, dia perah la soltan tu soltan offer duit xnak....nak kikis lifetime dia la
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
armin: Ni macam damage control jah. Walaupun tak suka okx, takkanla ox yg tinggalkan lepastu dia meroyan? Macam orang takde closure jah. Kalau dia dpt apa di ...


Dia nak pampasan jauh lebih banyak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:05 PM | Show all posts
tu lah dah kata banyak kali... silap pilih sultan utk dikikis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh sambung benang lama ka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:39 PM | Show all posts
gila kaya dapat porsche, akak nikah rakyat marhean hadiahkan suami kek porsche je untunglah kau oks nikah vvip dapat macam2 hadiah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:47 PM | Show all posts
malas nak dengar sebelah pihak..xtau sape betul sape salah..bukti sahih xde.. hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
armin: Ni macam damage control jah. Walaupun tak suka okx, takkanla ox yg tinggalkan lepastu dia meroyan? Macam orang takde closure jah. Kalau dia dpt apa di ...

mungkin kot, koksana bawa diri merajuk, sheol nak abe dok dengar ckp dia ja, sekali tengok abe bolayan kan, haruslah meroyan dan play victim. kite2 pun kadang ade je drama gini, dua2 salah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:56 PM | Show all posts
citer berpusing2 kejap rihana. kejap sultan, sudahnya kita yg terbelit otak nk fikir
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduk pun terkangkang...camna mau jd queen?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:18 PM | Show all posts
kenapa peguam beri kenyataan bukan sultan?aku tny sebab aku nak tau...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising je la kau nih.. Pi mai pi tang tu jer cerita depa ni.. Bosan baca.. Tunjuk sikit anak tu, anak rusia ka anak kelate..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:42 PM | Show all posts
KIM.K replied at 11-10-2019 01:22 PM
Daily mail kata kak wok claim SK spend 50 juta tiap tahun untuk yatch, party in Ibiza etc

woaaaahhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Table has turned kah?aiolzs xkan purcaya kt oks ni sbb nmpk sgt dia gold digger..tp faris tu pun aiolzs nak padankn muka sbb nak sgt kawin ngn pmpuan luar y mmg dah terang2 sejenis bad girl...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:49 PM | Show all posts
Orang kalo dah sedap blackmail, mmg terus akan push untuk dapat macam2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk sgh laa oks ni... abe pun sama jgk.. 2x5 je.. slagi abe x bukak mulut...slagi tu oks akn meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:13 PM | Show all posts
oks info.. sultan tinggal dia on dec.. tak kembali lagi sejak itu
peguam info... oks sendiri nk balik rusia...

selagi oks xdpt ape dia ank.... smpi budak tu besar laaa duk lawan2 statement..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
merajuk kot blk rmh mak kt russia.kita blk rmh mak dkt je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097215s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list