Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4724
View
83
Reply

Kemunculan Pertama Azlee Senario dan Khir Rahman, Ini Senarai Penuh Peserta MLM 2019

[Copy link]

Author: ramossterritory    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 06:41 PM | Show all posts
relevan dan lawak ker program ni. tak koser akak nak tgk lawak kurang bijak depa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:14 PM | Show all posts
giyomi replied at 11-10-2019 06:41 PM
relevan dan lawak ker program ni. tak koser akak nak tgk lawak kurang bijak depa

Betul kak.
Show lowclass untuk audience lowminded je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-10-2019 01:58 PM
bocey nih tamak kedaung sgat da kenapa???da menang skali da la..

Da mng 2 kali kot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 11-10-2019 02:55 PM
rahim dah x perlu jadi pelawak...leh jadi pelakon drama serius..jadi watak jahat ker

ok la..2020  ...

Ye betul. Muka dah muka lelaki gatal  + muka org jahat..... Sebenor dia baik... Org banyak isteri ni org baik2 uols tak tahu ke kihkihkih.. relahati nak share reta benda dgn ramai org pastu nak kena jaga hati byk pihak lagi....
Acik sains tulen baca ni misti lobby abah dia suruh berlakon kannnnnnnnnnn
Pastu claim dia yg org mula2 lobby
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:40 PM | Show all posts
memang akan tgk juga ni mlm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tatau asal iols mcm dah kurg sexcited nak tgk MLM sejak akhir2 ni.. kalo GV ke BS ke tu ye..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 11-10-2019 11:31 AM
Bocey tu dah menang pon masih gigih nak join. kosser!!!

Kannn. Lawak sendu gak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
BOSAANNNNNNNNNNNNN.... BALIK2 ORG YG SAMA!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hanahani replied at 11-10-2019 07:46 PM
Kannn. Lawak sendu gak

Balik2 lawak gigi achey, bdan abam dgn muka berlubang fad
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:25 PM | Show all posts
Stone dengan Rojak tu sure tak lawak..bakal tersingkir awal kalau pelawak indonesia dengan brunei bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak tak minat mlm ape lagi si bila hosnya tok gelang....akak suka jkk...kombinasi lama dan baru yg ngam
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok mlm zaman jozan, pokyus dan sepah je..lepas lepas tu very the bored nokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:26 PM | Show all posts
harap2 azlee x buat muka spastik lagi.. dah tua2 ni lagi nmpk buruk
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 11-10-2019 11:31 AM
Bocey tu dah menang pon masih gigih nak join. kosser!!!

tau xpe.. lpstu recycle lawak basi org gemuk jatuh katil n menari ke hape.. penonton yg bimbo pon gelak mengekek..lolz
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
meols dh lame xtgk mlm.. rsnye time sepah,jambu n jozan je.. lpstu semua recyle balik je lawak n pelawak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ulang2 muka yang Sama je. Tolong la jangan ambil ac mizal tu jd pengacara. Banyak lawak yg krik krik krik  ja
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat pngacara tu xde kontrak dgn asteruk dh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 12-10-2019 06:35 AM

Tiap2 hari haku tgk dave chappelle, trevor noah, Hassan minhaj, bill burr, colbert,key n peele.
Lalu ke meols nak tgk MLM dgn lawak bertaraf marhein gini.. At least lawak beciri kan lokal kat kumar npk brilliant lah or dr leong, n kalu nak  bercirikan malaysian tgk twitter lokal feed pon mcm2 funny viral kanzz.. Nways good luck for the comedians in this programme.. :
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa senario, tak pernah rasa si azlee ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 kesian tgk juri ada yg muka terpaksa gelak.. Terpaksa kata lawak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094762s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list