Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4726
View
83
Reply

Kemunculan Pertama Azlee Senario dan Khir Rahman, Ini Senarai Penuh Peserta MLM 2019

[Copy link]

Author: ramossterritory       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 01:41 PM | Show all posts
Rindu plak nak tengok Jep melawak lagi... Jep tu takyah bukak mulut ... tengok muka pun dah lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:44 PM | Show all posts
ROJAK - Rahim??? Alahai si Rahim ni... gigih menempel sana sini demi kelansungan lawak yang lansung x lawak...

Nantikan sajelah siri  puji-pujian sang bini no. 2 yang taksub dgn laki sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:57 PM | Show all posts
maharani_gebu replied at 11-10-2019 01:44 PM
ROJAK - Rahim??? Alahai si Rahim ni... gigih menempel sana sini demi kelansungan lawak yang lansung  ...

rahim ni sume dia nk sapu..cm meluat lak aku..sedar la skit ko tu kaki menempel da la tak lawak lgsung..skang sepahtu pun aku da meluat lagi2 si shahmira tu ajet2 ensem n serot ajet2 thalia ayammore tuh..gitttuhhh

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:58 PM | Show all posts
Rhyno replied at 11-10-2019 11:31 AM
Bocey tu dah menang pon masih gigih nak join. kosser!!!

bocey nih tamak kedaung sgat da kenapa???da menang skali da la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:59 PM | Show all posts
chicozinn replied at 11-10-2019 01:58 PM
bocey nih tamak kedaung sgat da kenapa???da menang skali da la..

sama la ngan zero tu..takkan xde sape2 cadangkan yg da penah jadi juara xpayah nk msuk balik???semak ahh tgok muka dorang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
maharani_gebu replied at 11-10-2019 01:44 PM
ROJAK - Rahim??? Alahai si Rahim ni... gigih menempel sana sini demi kelansungan lawak yang lansung  ...

Xnak pulak dia tukar nama ke rahim rojak.. Tetap la rahim sepahtu yer... Agaknya kalo tukar rahim rojak terus sejuk beku dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:42 PM | Show all posts
chicozinn replied at 11-10-2019 01:57 PM
rahim ni sume dia nk sapu..cm meluat lak aku..sedar la skit ko tu kaki menempel da la tak lawak lg ...

si sahmira tu pun sejak dah jadi org have2 ni mmg nampak beza betul lar... nak2 si minik beliau... ai pun dh semakin kureng dgn couple tu...

like ai mentioned tadi... teringin nak tgk Jep je melawak... yg lain koser
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:45 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-10-2019 02:01 PM
Xnak pulak dia tukar nama ke rahim rojak.. Tetap la rahim sepahtu yer... Agaknya kalo tukar rahim  ...

dia cuma bernasib baik masa dgn sepahtu jer... sparing yg lain mana menjadi pun...

yg btul2 terhibur dgn lawak dia cumalah sang isteri muda. semua bnda nak gelak sampai gegar2 camera konon ape je kluar dari si lidah tersentil ni mmg maha kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:46 PM | Show all posts
chicozinn replied at 11-10-2019 01:59 PM
sama la ngan zero tu..takkan xde sape2 cadangkan yg da penah jadi juara xpayah nk msuk balik???sem ...

kan... patut sape yg dah penah jadi juara takyahlah join. anda telah diiktiraf kot... ape lagi?
bglah yg lain asah bakat plak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:55 PM | Show all posts
rahim dah x perlu jadi pelawak...leh jadi pelakon drama serius..jadi watak jahat ker

ok la..2020 ko tukar watak nyer rahim..mana tau  leh ganti watak papa mustapha kamal


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosang ah mlm ni.xpnh meols thegeh2 nk tgok melainkn zmn dedulu ms ade osbon, pak yus and jozan. Skrg yg ade suke try hard sgt lagi2 joey ehh tolong lahh xpenah lawak nape gigih nau msuk bkali2
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:13 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 11-10-2019 03:00 PM
Bosang ah mlm ni.xpnh meols thegeh2 nk tgok melainkn zmn dedulu ms ade osbon, pak yus and jozan. Skr ...

joey nak tolong bayar utang toyota wish minik dia tu yang gigih sapu job sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:14 PM | Show all posts
maharani_gebu replied at 11-10-2019 02:46 PM
kan... patut sape yg dah penah jadi juara takyahlah join. anda telah diiktiraf kot... ape lagi?
...

tau xpe..wat semak jerhhh lagi2 lawak recycle..bohsan..bagi la pluang kat yang lain
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:15 PM | Show all posts
maharani_gebu replied at 11-10-2019 02:45 PM
dia cuma bernasib baik masa dgn sepahtu jer... sparing yg lain mana menjadi pun...

yg btul2 t ...

bini muda dia tu terpaksa gelak demi nak tagih duit rahim tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:54 PM | Show all posts
bg pendapat iolls, yg pernah menang mcm Bocey & Zero x perlu masuk, tp maybe ada contract dgn Astro membuatkan diorg terpaksa masuk kot.. lgpon diorg x macam Johan, Jep, Shuib (DJ Radio), Zizan (pelakon).. Fad je kan dkt radio..

iolls ingatkan lepas AC dah tamat contract dgn Astro, xnpk dah muka dia dkt MLM ni, tengok2 ada lagi.. and iolls jangkakan group Azlee tu tersingkir awal
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:26 PM | Show all posts
@TENOK mesti tak sabar tunggu azlee buat muka terencat dpn tv
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:26 PM | Show all posts
@cmf_kunyit pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:45 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-10-2019 11:36 AM
Kan.. Tamak jugak la.. Sepahtu, jozan tu pun xdela tiap masa nak masuk.. Sekali dua je. X silap..  ...

taksilap diaorg,jozan,sepahtu mmg tak nak masuk dah pun. tp astro suh masuk untuk naikkan rating. bayangkan kalu diaorg takde.. ada ke org nak nengok? yang lain tu sendu2 je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Khir rahman mmg dari dulu power.kombinasi dgn joey and icha pon menjadi..i nak Rahim terkeluo dulu plsss..sakit mata tgkk diaa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:50 PM | Show all posts
kurex suka tengok wala dgn jiggy walaupun dorang tak masuk mlm & tak lawak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089585s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list