Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3772
View
69
Reply

"Tak Semestinya Keluar TV Banyak Job" - Ayu Damit 'Lamar' Hael Husaini

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lagi sanggup hadap muka ayu damit ni banding muka sarah chucky tu. yiihhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-10-2019 11:55 AM
lagi sanggup hadap muka ayu damit ni banding muka sarah chucky tu. yiihhh

Iols pon rengsa Sarah Chucky anxiety gedik tuuu.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebun cili masih beroperasi x?
Awal sgt kawen.sbbtu sendu.xsempat org nak kenal2,tiba2  hilang kawen,pastu jd petani cili
Lagu dia satu pon org xigt.nak panggil artis pon org compuse
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:46 AM | Show all posts
lampor replied at 12-10-2019 12:11 AM
Kan... Seingat meowls.. dia menyendu tu pun lepas kejadian.... Padahal sebelum tu aman2 ja dgn lag ...

Kan...
Alhamdulillah laki dia bertanggungjawab bukan sejenis tabur benih, anak lahir pegi celup tempat lain pulak atau tinggalkan bini
Kira laki dia mmg syg sheols bukan sbb nk mencelup aje
Ayu pun mungkin sejenis yg menenang dan menyenangkan hati laki kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 11-10-2019 02:15 PM
Nampak cantik dia sekarang

Yer... Hampir x kenal
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-10-2019 11:51 AM
ye la tu. nk buat comeback ala2 wawa zainal x mmpu kot sbb netizen pemaaf kalau muka herlokk tp ay ...

Kapel tu mmg i rs try hard sgt nk attention
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:06 AM | Show all posts
offtopic tapi masih dalam acuan berita yang sama:

Ke Mana Hilangnya Juara Mentor 6 - Caroline Protege Kak Ella?

Sheols sejenis macam Ayu Damit jua, asal anak orang susah tapi bakat besar
Yang best Tokram pun puji Caroline music intelligent walaupun xpernah belajar muzik.. ko hado??

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak tengok satu show yang menghimpunkan bakat-bakar besar mcm ayu damit, caroline, bob mesra, idayu n lain-lain bertarung... n pls jangan ada wajah2 hensem/cantik berbekalkan suara hauk...

harap sgt mana-mana penerbit dimalaysia berani ambil idea2 mcmni pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki ayu ni muka mcm hairul azreen version gelap sket
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-10-2019 11:55 AM
lagi sanggup hadap muka ayu damit ni banding muka sarah chucky tu. yiihhh

Kakalong pun Rasa demikian..nyampah too Kaka Chucky bajet lawa tuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lawa dia ni lepas pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ayu bahagia bersama family
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:05 PM | Show all posts
fushimi replied at 11-10-2019 04:38 PM
sebab tak cantik
ada package suara je

ermmmm betul juga tu kan? kesian dia

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:15 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-10-2019 11:48 AM
lepas terkena buatan suami seblum nikah, terus mghilang diri dgn perut busung tu.. upppssss tu y ...

owh terkena buatan orang ke? ingatkan pasal dia memang tak diterima umum

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:49 PM | Show all posts
Semoga business ayu bertambah maju, nak menyanyi tu buat hobi2 je..
kt malaysia x ramai penyanyi kaya raya. nak kaya raya kahwin dengan vip..
rasanya da bahagia hidup ayu tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu sendu dia ini pun, suara sedap jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ToungeSoup replied at 11-10-2019 04:01 PM
suara masih sedap mcm dulu

Suara dia memang sedap!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 11-10-2019 04:38 PM
sebab tak cantik
ada package suara je


Kalau cantik, semua berjalan lancar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 11-10-2019 04:38 PM
sebab tak cantik
ada package suara je


Kalau cantik, semua berjalan lancar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 11-10-2019 12:44 PM
Makin lawa

Gambar last itu lawa kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129688s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list