Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3763
View
69
Reply

"Tak Semestinya Keluar TV Banyak Job" - Ayu Damit 'Lamar' Hael Husaini

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
A few years ago ada uncle ni panggil Ayu nyanyi di reception anak dia. 4 songs kalau tak silap, 10k. Masa tu Ayu tengah pregnant lagi and suara masih sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
100 kali akak lebey rela hadap suara Ayu Damit daripada Wany Barista suara penyek ikut hidung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
asal tak masuk GV? aritu kemain gigih mencemar duli dkt Big Stage..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Power jgk suara dia rupanya, lg sdap dgr dia nynyi lgu shila mezah tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni klu msuk gv ni aku rasa dia menang lg.. sejenis tone suara mcm faradiya n norryn aziz
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara sheols mmg sedap.. tp tu la sesedap mana pon suara seseorang penyanyi tp. kalau xde rupa n aura.. gitu gitu je lah karier.. tgok mcm idayu segala teknik nyanyian sheols terror.. dah masuk AF Megastar siap menang.. tp tetap sendoo.. Noryn Aziz, Azharina bukan x bagus suara.. tp karier x menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 11-10-2019 02:27 PM
dia yang menyendukan diri kan?
menang sejuta terus "hilang" padahal suara dia ni sedap ....


Sheols sendu ke or "menyendu"kan diri??? Bukan ada "kejadian"? ker??? Buat2 hilang...under radar...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau sheols menyendu lepas ada kisah2 silam, at least skang sheols bahagia jah jd usahawan tani.. Berapa lama sgt pun boleh jd penyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 11-10-2019 08:56 PM
Sheols sendu ke or "menyendu"kan diri??? Bukan ada "kejadian"? ker??? Buat2 hilang...under radar.. ...

Kan... Seingat meowls.. dia menyendu tu pun lepas kejadian.... Padahal sebelum tu aman2 ja dgn lagu di mercu dia tuh... To alhamdulillah... Seronok tgok sheols bahagia dgn laki tu.... Ada anak berderet lagi uols....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Thn dpn lh ayu msk gv ye


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayu dgn shila pnh duet lagu memori tercipta ni utk 8tv
Siap ada muzik video
Checkout di youtube




Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 07:28 PM
100 kali akak lebey rela hadap suara Ayu Damit daripada Wany Barista suara penyek ikut hidung.

Mcm mne la die blh menang artis plg popular thn lps...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
lampor replied at 12-10-2019 12:11 AM
Kan... Seingat meowls.. dia menyendu tu pun lepas kejadian.... Padahal sebelum tu aman2 ja dgn lag ...

Rumahtangga sheols, ramai poromers predict takkan bertahan lama masa deyol memula nikoh dolu karna poromers ingatkan suami Ayu takat nak kikis duit sheols jah.

Ternyata sangkaan poromers meleset yach. Sampai ke hari ini Ayu Damit aman2 jah bahagia dalam berumahtangga. Retis/selebriti lawa dan hensom pojaan poromers pulok yang ramai bercerai berai. Tahniah Ayu Damit, terer jaga suami (*tepok*tepok*).
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia sedap tak boleh nafikan. Kalau ada org kata suara dia tak sedap memang korang dengki.  Tapi attitude dia dulu out dan takde org guide dia dalam industru.  Dia tak tau nak bawa diri macmaana so walaupun org kenal dan berduit tapi hidup dia tenggelam. And banyak buat hal,  jumpa org yg salah dlm hidup,  takde planning and worst muka dia memang tak cantik.

Jumpa laki skrg which aku rasa hidup dia berubah.  Buat bisens cili,  ada anak,  so aku rasa dia paham dah nak bawa arah hidup ke mana.  So dia dah ada duit sebab bisnes,  dia groom diri dia. So dia masuk balik industri bukan nak cari duit sebab duit dia dah ada.  Dia maybe nak buat benda yg betul dgn bakat dia. Itu lagi baik and lagi fokus kot.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang berbeza dari penampilan mula2 dia dlm industri seni ni... Baguslaa makin cntik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:42 AM | Show all posts
Ala dapat 1 juta haritu dia yang balik sabah pergi buat business pastu kawin kan? Sekarang dah alter gigi terus nampak lawa macam jihan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain muka sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 12:43 PM
suara dia sedap kenapa dia sendu eah?


lepas terkena buatan suami seblum nikah, terus mghilang diri dgn perut busung tu.. upppssss tu yg sendu. syg bakat hilang dimamah nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 11-10-2019 08:56 PM
Sheols sendu ke or "menyendu"kan diri??? Bukan ada "kejadian"? ker??? Buat2 hilang...under radar.. ...

ye la tu. nk buat comeback ala2 wawa zainal x mmpu kot sbb netizen pemaaf kalau muka herlokk tp ayu ni muka mintak maki, so jalan selamat tanam cili je lah buat income
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-10-2019 08:40 PM
Suara sheols mmg sedap.. tp tu la sesedap mana pon suara seseorang penyanyi tp. kalau xde rupa n aur ...


siti nordiana yg dikatakan ratu leman n ratu sendayan jua yg mendonia..  tu la rezeki nama nya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.100067s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list