Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
912
View
24
Reply

K-Poppers Bengang Peminat Berhijab Boleh Berpeluk Sakan Dengan Shawn Mendes

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Biasalah peminat seseorang artis apabila berjumpa dengan idola kesayangan secara berdepan, pasti akan teruja dan mungkin melakukan sesuatu di luar jangkaan.


Seperti diketahui umum, Shawn Mendes sekarang sedang sibuk melakukan konsert jelajah di sekitar Asia dan artis popular itu turut singgah ke Kuala Lumpur untuk berjumpa peminatnya pada Ahad lepas. Selepas itu, dia akan terus terbang ke Jakarta bagi meneruskan konsertnya.


Tiada masalah apa pun dengan konsertnya itu, namun salah seorang daripada peminatnya dari Indonesia telah memuat naik gambarnya berpeluk sakan dengan Shawn Mendes.

Yang tak seronoknya apabila peminat itu berhijab dan mengucapkan "Alhamdulillah.. Terima kasih Allah," dalam entrinya itu.



Kredit foto: Twitter





Walau bagaimanapun, ada juga pengikut gadis ini yang cemburu melihat dia memeluk Shwan Mendes.





Kredit foto: Blog





Jadi cerita lain apabila ada peminat K-Pop yang bitter kerana peminat K-Pop yang memeluk idola mereka pasti akan dikecam. Tapi, apabila peminat dilihat memeluk artis Barat, pasti semuanya akan cemburu. Dasar dua darjat betul!'











Kredit foto: Twitter




Rata-rata peminat K-Pop yang lain turut menyokong kenyataan individu tersebut. Bagi mereka, tidak adil mereka dihukum dengan lebih teruk hanya kerana meminati K-Pop.





Kredit foto: Twitter




Apa pula pendapat anda? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:10 AM | Show all posts
apahal kpoopers ni? tak related pun issue dia..satgi kena serang dgn bala tentera yindon baru ko tau langit tinggi rendah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:22 AM | Show all posts
biar la dia nak peluk sape pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:23 AM | Show all posts
kpoopers kaki sentap...buat org makin menyampah dengan kau dekkk...
orang tak kutuk sbb taktau pon psl budak Indo tu peluk shawn sbb takde viral kat tanahj air ni n netizen Indo lebih open kot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:01 PM | Show all posts
indon..peduli laa dy nak peluk ke nak gomol ke...kalau ummah cikki malaysia haruslaa kita hencap beramai2
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:23 PM | Show all posts
siputsedut replied at 11-10-2019 11:23 AM
kpoopers kaki sentap...buat org makin menyampah dengan kau dekkk...
orang tak kutuk sbb taktau pon  ...

aku kadang seronok tgk netizen indon komen, ada masa tu lucu gelak guling2 gittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:36 PM | Show all posts
Yang komen beria ni mesti cemburu sebab dia tak dapat kena peluk
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:40 PM | Show all posts
apo bebudak kpop ni?? sentap memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
indon peluk kat mesia.. dah byk salah paham. beza tau indon islam dengan malaysia islam. benerrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:46 PM | Show all posts
Laaaa.. minah yindon kah? Lantak pi laaaa... apabenda la budak kpopers ni.. sad..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Indo mana ada jabatan kemajuan islam indo dek.. Ko bodo ke ape dekk.. Budak Tak Sekolah ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:36 PM | Show all posts
Jeles lh tu sbb Shawn Mendes tu jauh brtiang lgi helok dri mamat2 Kpop yg lemah gemalai tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnya shawn mendess.. baik main dgn shaw mendes dr main dgn mamat jambu kpop rambut blonde.. yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kpoppers?more like kPOOPers jah

Ko xtgk ke komen tuh indo jah..sorry to say ah,kalau kt mesia pun bt bnde sama,sah2 benda haram,ko nak halalkan ke kpoopers?what's going on with ur understanding of the religion?

Seriusli,if that's the intelligence level of kpoopers,better rot in hell laa..rengsa jah aiolzs tgk dgn berita kebodohan kepoopers nih saban hari,saban waktu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kpoopers dan kebodohan berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
oiii mana ada istilah Thank you Allah... nape skrg sesikit thanks Allah... ucap Alhamdulillah. Still for this and nak ucap syukur...klu anak sy, sy pelempang dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bdk2 zaman sekarng...xde benda ke nk dibahas selain kpop..over sgt.minatnya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiii Alhamdulillah untuk benda haram dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:08 AM | Show all posts
tapi memang betul pun kan, kalau la minah dalam pic tu peluk bintang kpop, confirm kena hencap tujuh keturunan. So? ternyata netizen dan ummah suci bias yach...padehal tingkah laku tu sama jah level pprtnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ko lah.. Dosa ko yg tanggung.. Jgn ckp ko x tau lak dosa, pahala kan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112810s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list