Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
904
View
19
Reply

'Anggap Macam Darah Daging Sendiri' - Coach Yin Geram Netizen Kutuk Anak Sajat

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 10:23 AM | Show all posts |Read mode
Ramai mengetahui hubungan rapat antara jurulatih kecergasan, Coach Yin dengan ahli perniagaan kosmetik, Nursajat atau Sajat.  


Ramai juga yang mengetahui bahawa Sajat mengambil dua anak angkat kembar Syaza dan Syahmi yang dijaganya seperti anak sendiri.


Nampaknya, bukan Sajat sahaja yang mempunyai hubungan rapat dengan kedua anak angkatnya, malahan Coach Yin sendiri sudah menganggap mereka sebagai darah dagingnya sendiri.


Dalam satu perkongsian terbarunya di Instagram, Coach Yin meluahkan rasa geramnya terhadap netizen yang mempertikaikan kehidupan kedua-dua anak tersebut.




Kredit foto:




'Saya pantang orang mengata kedua anak ini, apa salah mereka kepada kamu sampai begitu sekali kamu mempertikaikan kehidupan mereka,' luahnya.


Menurut Coach Yin lagi, beliau tidak pernah mengabaikan kedua anak itu, malahan terlibat sama dalam menjaga makan minum, pakaian dan pembelajaran mereka.


'Saya tak pernah sisihkan mereka sebagai ayah, siapa yang tak sedih dan geram apabila orang masuk dalam IG kemudian mengutuk anak sendiri?' katanya lagi.




Kredit foto: IG



'Gunakanlah media sosial untuk benda bermanfaat, bukan mencaci,' tambahnya lagi.


Kenyataan Coach Yin itu mendapat sokongan daripada pengikutnya.


Ramai yang memuji dan menyifatkan Coach Yin sebagai ayah yang baik. Walau bagaimanapun, ada juga segelintir yang percaya kenyataan itu hanyalah satu muslihat untuk mencari publisiti.




Kredit foto: IG




Yang pasti, di sebalik pelbagai kritikan dan kelemahan, usaha Coach Yin dalam membantu membesarkan anak-anak itu sememangnya satu perbuatan yang mulia dan terpuji. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Serumah ke dgn sajat tu
Tak kena tangkap basah ke. Mommy sajat x solat sekali ke
Xnmpk pakai telekung pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 10:38 AM | Show all posts
Bagus juga Coach Yin ni

Tapi, sampai bila Coach Yin nak bersama Sajat agaknya?

Dia memamg tak nak cari wanita yang boleh bagi zuriat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak kawiiiiinnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-10-2019 10:38 AM
Bagus juga Coach Yin ni

Tapi, sampai bila Coach Yin nak bersama Sajat agaknya?

Kalau naluri ke arah ituuu
Prmpuan pon dia x pndng
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:12 AM | Show all posts
kesian bebudak tu confuse..takut jugak memikirkan masa depan bebudak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepat naik pelamin ye {:smile
Nampak Coach Yin ni betul penyayang.
Untung Abam Jat.hihi

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:33 AM | Show all posts
MadameOnion replied at 11-10-2019 11:12 AM
kesian bebudak tu confuse..takut jugak memikirkan masa depan bebudak tu..

aku setuju... kesian dengan budak ini...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:34 AM | Show all posts
thetimes replied at 11-10-2019 11:13 AM
Cepat naik pelamin ye {:smile
Nampak Coach Yin ni betul penyayang.
Untung Abam Jat.hihi

Bertaubatlah ... kesian kedua orang tua mu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta: Bagus juga Coach Yin niTapi, sampai bila Coach Yin nak bersama Sajat agaknya?Dia memamg tak nak cari wanita yang boleh bagi zuriat dia?


Biarlah. Zuriat bukan tujuan utama semua manusia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:01 PM | Show all posts
kenapa aku rasa coach ni fakeeee??
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:04 PM | Show all posts
dah bernikah ke Mohd Tishrin Mohd Adnan  dengan Muhammad Sajjad bin Kamaruz zaman?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:45 PM | Show all posts
bila nk kawin? haku geli tengok muka si sajat tu, muka betul2 mcm pondan thailand kalo mekap. ngan pinggang kecik, bontot kemain lebar. apahal..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bersekedudukan lama dah. Takde perancangan nak kahwin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 11-10-2019 10:51 AM
Kalau naluri ke arah ituuu
Prmpuan pon dia x pndng

Coach yin ni str8. Dia suka sajat sbb sajat mcm girl still boleh puaskann nafsundia plus sajat mesti tabur duit kat jntan ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
confuse nnt anak2 tu...body pmpn suara laki...baik sajat baik mokkay...coach yin n sajat ni masik couple atau teman serumah je?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:11 AM | Show all posts
riyadhK replied at 11-10-2019 10:42 AM
Bila nak kawiiiiinnnnnnnnnn

diorang memang nak kawen yach....cumanya ic sajat masih tak diapprove lagi untuk ditukar status jantinanya...gitulah sister
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 11-10-2019 02:45 PM
bila nk kawin? haku geli tengok muka si sajat tu, muka betul2 mcm pondan thailand kalo mekap. ngan p ...

Haritu nampak pompuan cainis tinggi dlm 170cm, pinggang kecik sgt dlm 25" n bontot lebar 37". Cutting mcm sajat. Tapi iols rasa dia pompuan tulen hahahah. Tak lawa ke cutting camni??
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dia jadi lelaki sejati..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kote banyak najis kak jat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list