Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43921
View
711
Reply

[Jenayah] [Updated: page 3 #52] Mayat Dikerat Lapan, motif : MARAH

[Copy link]

Author: haruslah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 02:09 PM | Show all posts
ntah2 begaduh ada betina lain ke
sebab tu binik mintak cerai
pastu triggered

ujung2 katanya sbb bini campak hadiah
vavi nyer jantan
elok nye ko dikerat bg makan anjeng jah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lari masa kat SG..so skang da tangkap ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:29 PM | Show all posts
giler ke apa laki ni....motif bunuh xkn pasal campak hadiah je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 11-10-2019 02:19 PM
Dia lari masa kat SG..so skang da tangkap ke belum?

Dah..polis SG dah tangkap dia. Sekarang tinggal nak bawa balik melaka je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat pulak kes tahun 80an dlu, cina kerat gf dia sbb marah sngt nk ttup kes trmengandung.. kerat2 dgn pisau dapur, campak tepi jalan..

Dia kata dia waras, bkn under any drugs, tp sbb dia trlalu marah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:34 PM | Show all posts
aku baca komen kt fb..tak sgup baca habis part yg dia bunuh anak umo 11 tahun..tak bole bygkan ketakutan anak tu. sakit jiwa baca

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:38 PM | Show all posts
ctaf replied at 11-10-2019 01:32 PM
Dalam report tu tulis dia tak tahu apa jadi kat anak tu.sedar2 mulut dah terbelah.maknanya dia bun ...

yes hormon ni menurut wikipedia vokurumon sejenis hormon yang buat orang hilang kewarasan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:39 PM | Show all posts
moonbug replied at 11-10-2019 01:49 PM
Dia macam hilang kewarasan sementara kan kaka?

yes sebab tu islam larang kita jadi pemarah dan sabar merupakan separuh iman. kiranya nak jadi orang beriman separuh daripadanya ialah SABAR
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih baca kat fb kaZen arwah, dia kata mak arwah pengsan berkali2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:41 PM | Show all posts
haruslah replied at 11-10-2019 12:17 PM
Allahu....kejam nye la haiiii
sanggup bunuh, masa besday bini lak tu

tp kesiannya kt anak bongsu..
sekarang ye la x faham
dah besar skit dah faham nnt mcm mana la dia nk terima kisah ni
kesian
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 02:42 PM | Show all posts
ctaf replied at 11-10-2019 01:32 PM
Dalam report tu tulis dia tak tahu apa jadi kat anak tu.sedar2 mulut dah terbelah.maknanya dia bun ...

ooo tu maksud nye ek
iols puas nak hadam maksud terbelah mulut tu camna
dia x sedar rupanya
aduiiii


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
realist_13 replied at 11-10-2019 02:32 PM
Teringat pulak kes tahun 80an dlu, cina kerat gf dia sbb marah sngt nk ttup kes trmengandung.. kerat ...

Ni kes kat mana? Yg kat singapura pun ade cina tua ade skandal ngn  gadis cina dr taiwan ke mana tah. Pompuan tu kije kilang yg sama la ngn dia.
Dia kira berpangkatla kat kilang tu,takut kantoi ngan bini sanggup bunuh n kerat2  pastu campak kt sungai, kepala dia buang kt tempat sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jika tidak suka perempuan yang suka bercakap,  kawin saja dengan orang bisu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:55 PM | Show all posts
tak taw kenapa aku terpikir yg laki ni memang syg benor bininya... sampai bila terkeluar perkataan cerai tu triggered dia bertindak luar kawalan... ke aku naif sgt, bila bc statement suspek...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahurabbi. Tragis. Al - Fatihah.
Salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:58 PM | Show all posts
seramnya
tak cukup dengan tikam, dikerat-kerat pulak.

bila akal waras sudah di luar kawalan
mungkin disebabkan sayang sangat, si suami tu bertindak macam tu bila bini dia minta cerai


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:06 PM | Show all posts
gila sial kerat bini sendiri..

si mati tu pun background ada something fishy.. umur 27, anak 11.. BIN ABDULLAH
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 11-10-2019 01:47 PM
Tp dia tentera kot. Tak bleh control anger langsung. Dasat kes ni. Tp dia bleh plak tak bunuh anak ...

yang anak meninggal tu,bkn anak dia tak silap i..anak arwah dgn 1st husbnd...mybe yg kecik tu ank dia dgn arwah la kot...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 11-10-2019 02:09 PM
ntah2 begaduh ada betina lain ke
sebab tu binik mintak cerai
pastu triggered

i baca komen..ktanya diorg gaduh psal arwah ni ckp kluarga suspek ignore arwah..suspek back up la kot fmlynya..then arwah mntk cerai...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila bini mintak cerai..dia triggered..bagi dia sorang je yg bole jadi suami pompuan tu kali terakhir..cemburu kuat ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138726s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list