Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43923
View
711
Reply

[Jenayah] [Updated: page 3 #52] Mayat Dikerat Lapan, motif : MARAH

[Copy link]

Author: haruslah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
B39247D3-A54E-4301-B2D8-8D3BACE0FA70.png
Macam dia tak sedar apa dia buat ni...takutnyaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:32 PM
https://www.facebook.com/shahrul.nizamzuraimy

Nah fb public jaaa

Bertalu2 komen masuk kat page  dia ucap birthday wife dia.....pada 6hb....hari tu juga dia bunuh wife dia. ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen duk slhkan si mati sure kuat bebel..dh tu sape membebel je kene bunuh pastu kerat2 ke..kalau dh kuat bebel blah je la..asal nak bunuh2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-10-2019 01:36 PM
Bertalu2 komen masuk kat page  dia ucap birthday wife dia.....pada 6hb....hari tu juga dia bunuh w ...

Malam tu la dia gaduh kul 10, kul 1am kerat mayat pastu bawak g hutan. Dia bawak sekali anak bongsu yg tgh tidur tu tp pastu hantar kat umah mertua dia sblm dia balik singapura.
Ucapan besday tu dia tak sebut pun semoga panjang umur

Kat fb dia semua duk wish yg manis2 ja kat wife dia tu masa anniversary bagai.
Entah apa merasuki pikiran dia pun taktaulaa
Mujur gak pemeli dia tak sorok2 dia ye sbb lepas dia ngaku dia bunuh bini dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 11-10-2019 01:35 PM
Macam dia tak sedar apa dia buat ni...takutnyaaa

Bunyinya so loving & ikhlas. Hari yang sama jadi pembunuh Orang yang dah mati tak boleh bagi her side of the story, jangan dia terlepas sebab claim temporary insanity due to provokasi melampau sudahlah. It's his words against the dead now
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 11-10-2019 01:38 PM
netizen duk slhkan si mati sure kuat bebel..dh tu sape membebel je kene bunuh pastu kerat2 ke..kalau ...

Sama mental dengan pembunuh yang salahkan simati. .....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:43 PM
Malam tu la dia gaduh kul 10, kul 1am kerat mayat pastu bawak g hutan. Dia bawak sekali anak bongs ...

Bidang military ka pembunuh ni.....ni jenis baran ni.....badan kuruih kecik tapi membunuh. .....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 11-10-2019 01:44 PM
Bunyinya so loving & ikhlas. Hari yang sama jadi pembunuh  Orang yang dah mati tak boleh bagi he ...

Tp dia tentera kot. Tak bleh control anger langsung. Dasat kes ni. Tp dia bleh plak tak bunuh anak bongsu pasal tengah tido. So ada lg la kewarasan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:49 PM | Show all posts
kalau claim bunuh sebab kena bebel & bini campak hadiah, tak justified langsung. aku rasa dia high
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 12:59 PM
benda ni terjadi sebab satu hormon kt kepala merembes, bila hormon to kick out je semua berlaku to ...

Dia macam hilang kewarasan sementara kan kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tengok balik post2 lepas memang menakutkan je sbb dorang nampak cam normal couple yg tgh dilamun cinta
Bini nampak syg sgt kat tok laki, sampaikan bila tok laki balik kem kemain dia rindu.
Hubungan mertua pun nampak ok je, bini dia ade je wish besday kat mak mertua.

Tp taktaulaaaa apa sebenarnya terjadi malam besday tu, sapa yg mati dulu sebenarnya? Si isteri atau anak?Apakah ade plot twist?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I speku heols on syabu

Mcm fikir tak habis ja bunuh bini kerat kepala, anak tiri nampak bunuh anak tiri pulak. Lepas tu buang mayat sambil bawak anak tiri bongsu.
Balik singapore mengaku dekat family, lepas tu lari.

Kes2 terbunuh waras ni selalu serah diri
Kalau tak pun dia dispose la mayat cara cerdik sikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 11-10-2019 01:56 PM
toxicated replied at 11-10-2019 01:47 PM
Tp dia tentera kot. Tak bleh control anger langsung. Dasat kes ni. Tp dia bleh plak tak bunuh anak ...


Yg kecik tu anak dia ke anak bini dia ngn laki lama?
Baby lagi kan yg tu nampak berdukung lagi. Tp rasanya anak bini dia kot.
Tgk gambar dorang anak2 cam 3 org je tp knp ade sebut anak ade 4 ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:54 PM
Yg kecik tu anak dia ke anak bini dia ngn laki lama?
Baby lagi kan yg tu nampak berdukung lagi.

Itu tak pasti la tp anak yg meninggal kena bunuh tu mmg kompom anak tiri. Seram gila kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 11-10-2019 01:13 PM
Bodoh ko kerat tggal bukti buat apa? Nk membunuh pun kena ada Degree ya.

Tergelak baca nak membunuh pun kena ada degree.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:53 PM
Bila tengok balik post2 lepas memang menakutkan je sbb dorang nampak cam normal couple yg tgh dilamu ...

Kemain post wish birthday siap cakap isteriku tercinta tup tup kerat bini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Alfatihah. Kejam betul. I speku suspek ada masalah lain. So bila kena bebel, triggered amarah maha dahsyat. Mujur dia mengaku kat parents. And parents tak sembunyikan berita. Buatnya parents syg anak, protect lebih2 panjang lagi proses pengecaman. Trauma nya jadi anak bongsu tu. Agaknya si arwah abg cuba nk rampas pisau, parang dr ayah tiri tu yg tk perasan terbunuh anak juga.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngerinya....better jadi single, mati sorang2 berulat dari hidup couple, mati kena kerat2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:53 PM
Bila tengok balik post2 lepas memang menakutkan je sbb dorang nampak cam normal couple yg tgh dilamu ...

Kawin pun baru setahun, still fasa honeymoon kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kata mulut anak terkoyak tu cmne lak. Dia jugak la buat tp, sedar2 dh koyak eh. Aku kurang paham statement tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082680s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list