Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44034
View
711
Reply

[Jenayah] [Updated: page 3 #52] Mayat Dikerat Lapan, motif : MARAH

[Copy link]

Author: haruslah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 11-10-2019 12:20 PM
so kepala tu dah hilang ke camne?

eiiiii xleh terbayang

Tu imaginasi i je lps tgk detektive conan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh laki bini sampai kerat 8
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:36 PM | Show all posts

Al Fatihah buat arwah dan anaknya

mmg giler la suami dia ni...silap2 ada ambil dadah...manusia normal xde nak lakukan perbuatan gila kejam macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:37 PM | Show all posts
Al Fatihah buat arwah dan anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:38 PM | Show all posts
kalau 1992 = 27 tahun...ank  11 tahun ..kawin umur 16 ...Allahuakbar...kesiannyaa...zalim laki dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejamnya weih.. kesian kat anak tu..syurga lah kamu, nak...nanissssss
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:59 PM | Show all posts
moonbug replied at 11-10-2019 12:27 PM
Gaduh laki bini sampai kerat 8

benda ni terjadi sebab satu hormon kt kepala merembes, bila hormon to kick out je semua berlaku too fast namanya in flow . in flow ni berlaku zero
subconcious mind 100% focus. waima benda tu baik ke tak baik? its happen.

bila dah selesai fasa inflow sedar2 dah mati, sedar2 dh akcident , sedar2 dah lafaz cerai. bila inflow berlaku manusia berada dalam fasa tak sedar diri. cara terbaik elakkan pegang besi atau memandu kereta. tak memasal langgar orang .

kaka pernah berada dalam inflow masa sekolah agama dulu, campak budak lelaki kat parking basikal, campak tong sampah, campah macam2 sampai luka budak tu, patah riuk tapi tak mati liat sangat nyawa dia. punca sebab selalu buli dan turning point dia guna dapur gas punya pemetik elektrik kena kan kaka. hilang waras kaka kerjakan dia betul2. alhamdulillah xkerat 8. moga mangsa2 buli kena kacau meletup macam kaka. hidup jangan bagi orang pijak buli kita.

mak budak tu pun xreport polis sebab tahu anak dia setan. thankz makcik .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:07 PM | Show all posts
pagi wish birthday sweet2, malam dikeratnya bini till jannah dia...
kejam betul tindakan laki tu... gaduh pasal isu yg simple je, masing2 naik hantu terus jadi kes bunuh...
malang anak2 sama ada yg masih hidup mahupun yg telah meninggal dunia jadi mangsa....
moga2 dijauhkan kejadian macam ni pada kita semua...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:13 PM | Show all posts
siannya..
apalah perasaan parents si bini tu ye..
kalau lah waktu boleh diputar balik..baik lah tak yah kawin balik...
single mum anak 4 kawin bujang ni kot...
otak jantan letak kat lutut..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh ko kerat tggal bukti buat apa? Nk membunuh pun kena ada Degree ya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk fb suami dia baru je wish besday bini ari ahad lepas.
Nampak mcm sayang kt bini adoii hadiah apa yg bini dia campak sampai marah benar ni
Kerat tu nak hapuskan bukti la kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:21 PM
Tgk fb suami dia baru je wish besday bini ari ahad lepas.
Nampak mcm sayang kt bini adoii hadiah ap ...

Ada link tak....nak tengok muka pembunuh. ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngerinya baca laporan polis!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 11-10-2019 12:17 PM
Allahu....kejam nye la haiiii
sanggup bunuh, masa besday bini lak tu


Tu pun ade yg bekap salahkan wife tu campak hadiah. Masalahnya apasal anak tiri yg tak bersalah tu pun ko bunuh sekali???

Sian budak tu, kalau tak dia boleh jagakan adik2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 11-10-2019 12:20 PM
kalau bergaduh salah sorang kena mengalah
x pun keluar dr rumah
kalau tunggu mmg mcm2 yg tk dijang ...

Cerita sebelah pihak je, yg simati takleh bela diri dah.
So skrg nampak cam si mati yg provok suspek, sampai netizen yg lelaki2 pun komen kecam mcm salahkan si mati.
Kalau bini minta cerai mmg kena bunuh ke apa??

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 12:59 PM
benda ni terjadi sebab satu hormon kt kepala merembes, bila hormon to kick out je semua berlaku to ...

Dalam report tu tulis dia tak tahu apa jadi kat anak tu.sedar2 mulut dah terbelah.maknanya dia bunuh dalam keadaan tak sedar
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-10-2019 01:24 PM
Ada link tak....nak tengok muka pembunuh. ....

https://www.facebook.com/shahrul.nizamzuraimy

Nah fb public jaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 01:32 PM
https://www.facebook.com/shahrul.nizamzuraimy

Nah fb public jaaa

Tq Suchi. ......
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
3CE1ECCD-1A4D-41C4-B6DD-AE1026CED9E1.png

Fb suami. Keje gomen singapore
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list