Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43927
View
711
Reply

[Jenayah] [Updated: page 3 #52] Mayat Dikerat Lapan, motif : MARAH

[Copy link]

Author: haruslah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 07:50 PM | Show all posts
Allahu..mcm mana la dia boleh terfikir nak cerai2kan badan dengan kepala, siap ada idea nak letak kepala tu kat bumbung rumah pulak tu..i kesian kat anak arwah..muda sangat dah jadi mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangan dibuang belum jumpa lagi

MyMetroUtama
Nur Saliawati Salberi
nursaliawati@hmetro.com.my


USAHA pencarian bahagian pergelangan tangan mangsa pembunuhan kejam yang mayatnya ditemui berselerakan di Kampung Ladang, Krubong masih dilakukan polis.

Ketua Polis Melaka Datuk Mat Kasim Karim berkata, beliau difahamkan bahagian tangan milik mangsa yang dibuang ke dalam tong sampah masih belum ditemui.

Bahagian tangan belum dijumpai dan ia masih dicari dalam melengkapkan bahagian badan yang lain.

Ia difahamkan dibuang ke dalam tong dan kemudiannya diangkut oleh pihak ditugaskan untuk dibuang selain sudah lama, katanya ketika dihubungi hari ini.

Mengulas lanjut, Mat Kasim berkata, tiada perkembangan terbaharu selain pegawai penyiasat kini sedang melengkapkan siasatan termasuk dapatan daripada proses bedah siasat.

Beliau berkata, dalam melengkapkan laporan penuh beberapa perkara perlu dilengkapkan terlebih dulu.

Bagaimanapun ketika diminta mengulas mengenai lokasi penemuan anggota badan terbaharu iaitu kepala mangsa, beliau memaklumkan perkara itu tidak dapat didedahkan.

Dari segi lokasi tidak wajar dijelaskan kerana mengganggu siasatan atau pertuduhan, katanya.

Harian Metro Khamis lalu melaporkan mayat individu dipercayai mangsa bunuh ditemukan dikerat sekurang-kurangnya lapan bahagian di Kampung Ladang, Krubong, pada 4 petang.

Mayat mangsa dalam keadaan tanpa pakaian itu ditemukan berselerakan di kawasan semak.

Semalam, polis tidak menolak kemungkinan lapan bahagian tubuh mayat manusia dijumpai dalam semak di Kampung Ladang milik dua beranak yang tular di media sosial sejak beberapa hari lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kat fb, adik beradik pembunuh ni bekap abg dia pulak. sah family dia mental
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 13-10-2019 05:17 PM
Lawakkkkkkk sungguh ayat lompat2 hahahahahahahaha pocong yg ada sakit sendi lompat jugak ke

Dlm citer tu bukan lompat2 ke? Ntah meols x penah bertembung pocong lg n harap2 x ketemu

Cik ponti dah, masa meols kecik2,, bertenggek atas bumbung umah neber

Mata meols mmg boleh nampak & rasa entiti2 ni so meols xnk mintak lelebih...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kookie92 replied at 13-10-2019 08:30 PM
Baca kat fb, adik beradik pembunuh ni bekap abg dia pulak.  sah family dia mental

Tepek la sini. Tak semua org ada fb. Kat ig tak brp ada backing2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
selayaknya dikecam netizen
IMG_20191013_204139.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
aku lebih tertarik dengar kat radio ke kat mana ntah yg suspek bersahaja dan tenang ms datg balai...

waduuuhhhh....  
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 11-10-2019 06:35 PM
Tapi I pernah tgk rancangan motif kot kt astro.. Kesah benar penyiasatan kes pembunuhan yg femes k ...

Keterangan pakar biasanya untuk justified kan mental capability seseorang tu, pakar psikologi yang dipanggil, i tak practise criminal..maybe criminal lawyer dalam bod ni boleh bagi opinion..btw enough cerita pasal this scum bag la..jijik
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 12-10-2019 02:03 AM
Gigih sangat nak jadi Joker, bunuh sana bunuh sini lepas tu play victim, bini campak hadiah lah, bin ...

I nak maki sedemikian juga di fb tapi tak terbuat sebab ramai family members dalam fb nanti diaorg tahu..thanks you sebab makikan iblis ni untuk i..dia ni bukan momentarily lost sbb provocation  dan kemudian buat perilaku keji tu..dia ni cold blooded psycopath killer..dan jantan bodoh di fb yang komen suruh perempuan jaga mulut bagai atas alasan percaya iblis ni punya statement areah campak hadiah..arwah membebel..arwah minta cerai.. sila jangan kahwin ..selisih lelaki2 macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig arwah...sedih plak rasa...
Sheols cam asek merindu je laki jahanam dia tuh..
Tgk pic happy2..x sangka pengakhiran tragis camni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bleh bawak polis pegi tmpt dia buang kepala tu maknanya semua dia buat tu dia sedar la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 13-10-2019 03:40 PM
i ingat cerita tu
padahal bukan rosham yg mengerat2 org
padahal sharifah haslinda

Bukan aida aris ke...
Ade porumer sebelum ni bgtau
Tqjuk citer antara arca dan.....
I x igt....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 13-10-2019 05:25 PM
Mmg ada mentsl problem kot sblm kawin lagi laki ni...baran takkan camni tekun mengerat ngerat dan ag ...

Rasanya mcmtu je kan..br je terkuar mentalnya balik..cerai dlu pasal apa laa agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk video jalan pimpin2 tangan macam loving2. Sedih tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 13-10-2019 09:10 PM
Tgk ig arwah...sedih plak rasa...
Sheols cam asek merindu je laki jahanam dia tuh..
Tgk pic happy2 ...

Ape nama ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-10-2019 03:55 PM
Ni mcm dah rancang lama je kan.. kalo ko panic, takkan la boleh nk rancang2 bagai

Hagaknya heol ...

Tp klo btul dia dh rancang lama, buat ape dia sdiri pegi pecah tembelang dia kt family dia..x ke buang masa je dia lempar bahagian2 mayat kt sini sana..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kookie92 replied at 13-10-2019 08:43 PM
selayaknya dikecam netizen

Kemain lagi adik suspek ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-10-2019 03:23 PM
Kann .. mesti ada mesyurat tingkap punca bau bangkai, tp sure cari kat longkang je or tong sampah
...

Rasa2nya time dia kerat2 tu dh mati ke blum mangsa tu..buatnya xmati lg, duk bernyawa lg....xke siksa giler..aduhh xblh tdo duk memikir je cara dia memotong mayat tu..bomoh mona fandey tu at least dh mmg tau dorg buat keje2 khurafat..aku rasa dia ni lg sadis n kejam dr mona fandey tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 13-10-2019 03:28 PM
Part darah terpancut tu mmglah ada, cuma banyak atau tak je. Macam dalam kes ni dia dah tikam dulu ...

Guna parang means dia takik2 la kan mcm takik ayam tu..mak aiii potong mayat tgh2 mlm..setan apa yg merasuk kepala hotak dia ni..mcm xdak iman lgsg dh!!!even org yg x pcayakan tuhan pun xkan buat mcm yg dia buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu tgk kt ig saspek, lg byk video n pic lovey dovey dorg berbandjng ig wife dia..mmg nampak saspek syg giler la kt wife dia..nampak happy sgt keluarga diorg..tragedi ni membuatkan iols insaf xnak gaduh2 bentak2 ugut2 kt husband lg dh..sbb dia slalu diam je bolayan klu iols ajk gaduh..huhu takut plak 1 hari nti dia meletup disembelihnya bini dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086995s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list