Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43928
View
711
Reply

[Jenayah] [Updated: page 3 #52] Mayat Dikerat Lapan, motif : MARAH

[Copy link]

Author: haruslah       Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo mangsa kerat ni seorang yg hawau dan hangsuang semasa hayatnya, cash lah
tapk kalo dia seorg yg baik ms hayatnya, semoga ada keadilan buat dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Rabbi... terkejut meolls... semput terus
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts

Menyesal tengok malam2 ni
Scary
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang asing ke yg buat ni? Selalu yg suka kerat mayat ni orang myanmar..

Dulu kes kat Penang lebih kurang camni. Dah bunuh, kerat2, dia campak merata-rata tepi jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Glup...kejam betul pembunuh ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:06 AM | Show all posts
Megikari replied at 10-10-2019 10:14 PM
Laaa... Awat la susah2 gi kerat mayat tu pastu buang kat tempat yang sama

thats why, mcm defeat the purpose of kerat mayat tu
kalau nak buang tmpat yg sama, tak payah susah susah kerat
aku ni nak potong ayam kerat 12 ponnnnn bercinta

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:09 AM | Show all posts
mungkin ada lebih dr 1 mayat

dengar nya sorg pompuan

dengarnya jugak ade singaporean
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Takot nya... .....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
tri-max replied at 11-10-2019 08:06 AM
thats why, mcm defeat the purpose of kerat mayat tu
kalau nak buang tmpat yg sama, tak paya ...

Acik yg dah berkurun jadi bini org hari2 balik keja kena masak ni pun becinta dekkk nak siang ayam tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknye keje nk kerat....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:01 AM | Show all posts
yang kat rumput tu ape? tali perut ke?
gory giler... psiko betul..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 11-10-2019 08:50 AM
Acik yg dah berkurun jadi bini org hari2 balik keja kena masak ni pun becinta dekkk nak siang ayam ...

Ayam beli kena kerat ke. iols beli ayam dah siap kerat. Ikan dah siap siang . Kat  pasar dekat rumah ni haaa.... kalau ayam sembelih sendiri ye la mmg kena kerat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:11 AM | Show all posts
Afzanizar berkata, polis masih menyiasat jantina mangsa termasuk identiti yang hanya diketahui selepas proses bedah siasat.


main dgn bini org la ni.. kantoi kne bunuh dgn laki n the gang
xckup bunuh kne kerat lg termasuk punai
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:12 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 11-10-2019 08:50 AM
Acik yg dah berkurun jadi bini org hari2 balik keja kena masak ni pun becinta dekkk nak siang ayam ...

stuju..acik pon mntak budak jual ayam tu tlg kerat 12..kdg2 kerat 16...mls ok..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:43 AM | Show all posts
sadis sungguh

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:56 AM | Show all posts
ngeri nya , pastu sepah2 cemtu je??? hadoii kejam
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:34 AM | Show all posts
uii..pe la marah sgt tu smpai kerat pstu buang je merate2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dah mcm kerat2 ayam pastu buang dah

scarynyaaaaa!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 11:07 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-10-2019 11:39 PM
kalo mangsa kerat ni seorang yg hawau dan hangsuang semasa hayatnya, cash lah
tapk kalo dia seorg y ...

lebih dr satu mayat katanya
sorang tu pompuan


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 11:11 AM | Show all posts
INFO TERBARU: 2 beranak (Ibu dan Anak lelaki) yg jadi mangsa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080701s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list