Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10016
View
117
Reply

"Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak berapa nak kenalah...
Sebab ape ek? Sebab mekapnya ke? Sebab wajahnya ke?
Style2 macam tu untuk budak2 muda mungkin sesuailah kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Certain angle, macam pakcik jackie chan versi perempuan plak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
She lps cocok muka terus nmpk mcm fondan..
I ada jumpa she ms GV lawa she masa tu belum cocok lg..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa semua artis stok MILF, umur akan terhenti umur 43 ke camne? Che ta tu pun umur 43 je...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni rebel ke hapa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni nk pose utk mjlh mangga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Keras gler muka heshe! X sesuai nk buat2 pose mengghairahkan gigit bibir bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 11-10-2019 10:52 PM
Macam tak berapa nak kenalah...
Sebab ape ek? Sebab mekapnya ke? Sebab wajahnya ke?
Style2 macam t ...

Sbb leher sheols pendek
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 13-10-2019 01:20 AM
Apa semua artis stok MILF, umur akan terhenti umur 43 ke camne? Che ta tu pun umur 43 je...

MILF tu amende chuols? Sorry soalan iols noob.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols lantakkan je lah amelina nak pose macam mana pon. Diri sheols kannn...

Yg iols frust tu, konon comeback queen of dangdut. Tapi lagu baru yg best dan boommm nya mana kak long??? Sia2 je comeback kalau ko x bg impact kat industri.

Iols membayangkan comeback sheols dgn lagu yg sedap dan hits mcm zaman semakin rindu semakin asyik. Lagu sedap, lirik puitis. X maula lirik mcm Janda Anak Enam yg euwwww very the low class. Dan iols membayangkan sheols mampu memberi cahaya bru pada muzik dangdut. Mas Idayu who??

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kihkihkih... Dia desperate tu... Layankan je la, kesian dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:07 PM | Show all posts
6 orang ke anak dia...padu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima jerlah hakikat acik dah kertu & zaman dah berlalu ... peminat2 yg sezaman dgn acik pun skrg dah duk atas sejadah ulang alik ke masjid jer ingt nk mati ... tak der maknanya drg sibuk nk support2 aunty lg ... lbh baik bukak biz online .. kesian anak2 malu drg tgk mak yg camnih
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksi dia ini. Seksi dah tua-tua.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksi dia ini. Seksi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:39 PM | Show all posts
Nenolen replied at 11-10-2019 08:05 PM
Google tu pun tipu dikkk...Amelina sebaya ZZ sajorkkk

ye keee ya Tuhannnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaklong apa Yang kau ingin buktikan kpd penduduk mesia yinnih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101341s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list