Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10080
View
117
Reply

"Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Popular ke lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Try hard sgt ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:38 PM | Show all posts
reddots replied at 10-10-2019 07:21 PM
Umur 43 mende???   Dia ni kalau tak silap  kahir 1973, umo dh 46 tahun..

Kannnn...nak menipu pun macamlah dulu2 masa dia popular org tak tau umur brp. Dia ni sebaya kakak sulong aku umur 51 dah oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:39 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 10-10-2019 08:50 PM
Serius la 43???
Ganja ingat baya2 Ziana Zain

Mmg sebaya ZZ pun early 50s
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
53 kot umur dia.. agak2lah 43 haha kalah umur Che Ta
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap laaaa muka desaaaaa.....sedey kannn
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lhir tahun 1974 so dia 45 tahun
Pki ler yg sesuai dgn umur
Klu dia nak seksi dr segi pemakaian x payahlah buat muka gediks
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman acik da berlalu...dulu msa tgh top tup tup ilang. Acik top msa zaman sebelom millenium. Klcc pon lom ada
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikudus replied at 11-10-2019 04:38 PM
Kannnn...nak menipu pun macamlah dulu2 masa dia popular org tak tau umur brp. Dia ni sebaya kakak  ...

Hahha .. Sama lah sebaya kakak sulong aku.. Tp kakak aku lahir 1973, umo 46 tahun ni.. Apasel akak sis umi 51 tahun lak?

Yg aku ingat dulu amelina bangga jer sblom jadi penyanyi dia keja kilang.. Konon dia x lupa daratan la yg sblm pemes dia keja kilang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 11-10-2019 06:16 PM
Zaman acik da berlalu...dulu msa tgh top tup tup ilang. Acik top msa zaman sebelom millenium. Klcc p ...

Ramai giler org tgh top tuptup hilang dari radar... Pastu bila org mmg lupakan dia terus aleh2 nak buat comeback...padehal dah basi terukkkkkk... Contoh. Azreen, Salwa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
napa nenen dia mcm terpenyek gitu.. alang2 nk tnjuk biarla nmpak alur belahan tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq betik amelina umuq 43thn...ishhh...kaka kat kat sekolah dia dah nyanyi ler...ishhh tipu umuq kaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
reddots replied at 11-10-2019 07:03 PM
Hahha .. Sama lah sebaya kakak sulong aku.. Tp kakak aku lahir 1973, umo 46 tahun ni.. Apasel akak ...

Oh yea sama dgn acik ina SS lah ye. Vangga giler ....Tp siapa bekas suami heshe ye... macam sama je dorang2 ni nasib sebegitu. Ina tu pakkal je belum cerai dgn Aimy tapi kekdahnya heshe jugakla membanting tulang sara anak2
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
reddots replied at 10-10-2019 07:21 PM
Umur 43 mende???   Dia ni kalau tak silap  kahir 1973, umo dh 46 tahun..



Ada pun gang meroyan umuq dia...kannn belah mana tah 43...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 11-10-2019 07:09 PM
Ada pun gang meroyan umuq dia...kannn belah mana tah 43...

Kat wiki tengok letak lahir 1974, lagi mau tipu sikit sana. Hahhahaha

Aku sangat2 ingat dulu akak aku same batch ambil spm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:42 PM | Show all posts
Always support Amelina...Go go go!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:05 PM | Show all posts
takde lagu baru dangdut ke?
balik2 lagu indon tiktok jeh yg kedengaran
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
msbegawan replied at 11-10-2019 04:05 PM
ada room for improvement lagi ni
maybe Amelina ni tengah mencari cari lagi style dia macam mana
ka ...

Google tu pun tipu dikkk...Amelina sebaya ZZ sajorkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
K long kena belajar dr erra, siti, pakaian decent x terlebih...xyah la dedah2 mcm ni...geli weh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen Alin katanye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.420792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list