Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10036
View
117
Reply

"Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-10-2019 10:45 AM
Maksud u saja nak melentik2 kan badan ke? Atau baju dia nampak bentuk badan?

I pulak penah jum ...

Iye le.. sengaja nak tonggek. Kalau sesiapa nak husnuzon dipersilakan.

For me amelina ni ok je dia tkde la belanja lemak macam kakpamtut hehee
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 11-10-2019 10:18 AM
Rupa mcm umur 50an maybe sebab anak ramai kut. Tapi kesian la kat dia kan ibu tunggal mencari rezeki ...

Where is the father???
Bosan dengor asik2 emak nak kena sara semua sperma yg dah di sedekahkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:21 AM | Show all posts
gelinya tgk video dia posing menjuih2 acah comel tu

muka serupa bapok
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:25 AM | Show all posts
org tue xpayahla posing acah2 buat gigit jari tu..x sesuai ..kalau mcm biasekan bole..haihh bukan bbnu dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:59 AM | Show all posts
sabarlah dia kan dulu hilang tengah top lepastu suddenly  menutup aurat. bagi lah dia peluang untuk culture shock di usia senja.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tak malu kat anak2 ke nek lina?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 10-10-2019 07:24 PM
Ada jer ladies yg umur sebaya dia pakai camni to nampak classy and tak try hard. Dia ni ok je tapi d ...

Ko banding eja ngan kaklong...adoii la..badan eja tu mcm mn...pakai apa pun xnmpak seksa pun.sekeping je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:18 PM | Show all posts
nampak busuk laaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:29 PM | Show all posts
awat  muka cam bapok? renovate kah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:29 PM | Show all posts
kalau sheila majid pakai mcm tu nampak anggun and classy.  tp kalau kaklong pakai mcm tu nampak tak sesuai and buruk. sorry ye kaklong
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Knapa nmpk dia mcm hantu k.limah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:34 PM | Show all posts
Suchi replied at 10-10-2019 08:45 PM
Iols suka sangat tengok cikgu nancy maria org sarawak yg pemes gak kat fb rajin g gym n eat clean  ...

tak pasal2 pegi log in fb semata-mata nak tgk cikgu maria
wow very impressive, stunning... bole la jadik idol kuruskan badan

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
yke umo 43?? mcm xcaye jer..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 11-10-2019 12:34 PM
tak pasal2 pegi log in fb semata-mata nak tgk cikgu maria
wow very impressive, stunning... bole  ...

Kan, memang kagum.
Dia laki bini suka berlari, pastu dia pun suka berkebun.
Rumah bersih cantik, body kemas mantap  mcm remaja ok..aduhhh
Nak plak time g sekolah pakai kebaya amboii
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:57 PM | Show all posts
Suchi replied at 11-10-2019 12:46 PM
Kan, memang kagum.
Dia laki bini suka berlari, pastu dia pun suka berkebun.
Rumah bersih cantik, ...

yg kebaya tu... body goal betul


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 11-10-2019 12:08 PM
Ko banding eja ngan kaklong...adoii la..badan eja tu mcm mn...pakai apa pun xnmpak seksa pun.sekep ...

ishh boleh je. Maksud aku dia kena style minimalist. Amik inspiration je. Ada orang cam kak long ni main sauk je nampak kat hanger cantik , dahtu pikir kat badan sendiri cantik. Tu aku cakap,amik stylist tuk berapa bulan. Dress to her age range.

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-10-2019 08:06 PM
Tahik lah umo 43
Adik ko yg gundu si angah exbopren haiza dagdigdug tu pun dah 44 taun ni, cem ...


Nak ikut jejak cekta kot.. Umuq tak dan nak bertambah heeee
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 10-10-2019 10:47 AM
Takde la over macam kakpamtut . Penat je click



Okey lah kan.. amelina takde nak buat cerita bohong utk nampak up
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:05 PM | Show all posts
ada room for improvement lagi ni
maybe Amelina ni tengah mencari cari lagi style dia macam mana
kalau syarikat pengurusan ada stylist, baik research sikit apa yg the best untuk umur, body type Amalina
personally, iolls suka kalau Amalina pakai minimalist je
classy sikit kan

btw she's 45, tadi I google lol
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mak hayamm ja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089095s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list