Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9992
View
117
Reply

"Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry sis macam bapuk ponen pulak.bila scroll gambar takde filter tu lagi halamak horror nya macam buffalo joe
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe la, konfiden level dia tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 10-10-2019 07:24 PM
Ada jer ladies yg umur sebaya dia pakai camni to nampak classy and tak try hard. Dia ni ok je tapi d ...

Iols suka sangat tengok cikgu nancy maria org sarawak yg pemes gak kat fb rajin g gym n eat clean bagai.
Lawa gila body dia, dah umur 42 tahun tapi pinggang secekak je.
Dia plak buat badan main besi bagai perut siap ada six pax lg.
Suka tgk org dah 40an tapi still bergaya gojes dan jaga kesihatan diri.
Cikgu tu pun nampak wangi dan remaja je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:49 PM | Show all posts
aku rase mase kawen dah ade anak ni elok je bertudung...........

tah macamane timbul balik plak amalina ni...........perasan ade peminat lg ke ??????
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la 43???
Ganja ingat baya2 Ziana Zain

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nmpk urban kak long
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-10-2019 08:26 PM
X sporting la ko acik. Diskaun skit umur pun ko tahi kan.

Jom kita diskaun umo gak nak tak
Langkah pertama ialah jogging kat pantai dgn hot pants
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcmmn umur dia boleh makin sikit lak ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:33 PM | Show all posts
Nk balas dendam ye. Dulu lps kawen terus kena pakai  tudung litup.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-10-2019 11:23 PM
Jom kita diskaun umo gak nak tak
Langkah pertama ialah jogging kat pantai dgn hot pants

Perut boroi nk sorok mana cheq
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:08 AM | Show all posts
Bajunya tak apa..
tapi pose menggedik bbnu macam tu geli lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Udah udah la tu kak long nk menyeksi tak kena gaya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:35 AM | Show all posts
Dari orang rindu nak tengok dia dalam industri terus jadi meluat kang lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
moleknya kopek...::
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelilah dah tua2 pun gigih menyeksi. Tak suruh pakai tudung pun. Cukup la pakai senonoh sikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi mcm cik ta laa... Umur xbergerak2... Asyik 42 tahun manjang... Padahal tgk tangan dah skeri...   
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak lagi acik kepam lagi terok dari dia ni. Dia tak terok mana sangat pun. Baru nak merasa fashion.

Aku lagi rimas acik yg pakai tudung tapi melentik cam style Rebecca , Che Ta. Nonsense. Yg bukan retis pun kat KLCC melambak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:03 AM | Show all posts
Hauknya posing, tak padan dengan kertu.
Sekali imbas macam Kak Limah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 11-10-2019 05:17 AM
Banyak lagi acik kepam lagi terok dari dia ni. Dia tak terok mana sangat pun. Baru nak merasa fashio ...

Aku pernah jumpa org pakai niqab tapi jalan tertonghek-tonggek. Aishh.. buang aaa niqab kau tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:39 AM | Show all posts
fitrah wanita suka kelihatan cantik dan sexy, dan fitrah mereka juga suka menjadi perhatian orang.

dan dalam era body-shaming is a big sin ni, kenapa ada yang bising? dia janda yang perlu menyara anak2!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090940s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list