Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10082
View
117
Reply

"Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2019 06:28 PM | Show all posts |Read mode
Tak sedar diri umur dah 43 tahun, pakai lagi baju seksi dan menjolok mata!


Hinaan ini dilemparkan kepada penyanyi dangdut terkenal Amelina ketika sesi penggambaran di sebuah studio baru-baru ini.


  



Dress yang terbuka di bahagian dada itu digayakan bersama aksesori rantai leher dan topi.


Dia memuat naik gambar tersebut dengan kapsyen, "Bila Kaklong berusaha keras nak posing macam budak 18 tahun walaupun..." tulisnya.


  



Di ruangan komen rata-ratanya kurang senang dengan penampilannnya.


Ditambah pula dengan statusnya yang bergelar ibu tunggal kepada enam orang anak.


Foto: IG


"Gelilah tengok, tak sesuai dengan umur"

"Baju dah direka tutup sampai atas kenapa perlu buka dan dedah dada?"

"Saya suka tengok Kak Long muncul balik ke dunia nyanyian tapi kalau makin hari makin macam ni baju kakak, aduhai naik menyampah!"


Tak mengapalah Amelina. Ambil kritikan ini sebagai sesuatu yang positif dan cuba perbaiki diri ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq pi la kat dia. Apadaaaa sibuk sokmo pasal baju orang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde la over macam kakpamtut . Penat je click
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mcm ayam bapuk sundalnmlm dh haha sdah2 la tuh malu kt anak2
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihan dia
Gigih membela anak yang enam
Walaupun mungkin kita rasa Xperlu berpakaian begitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak long punya jawline beza dr zaman remaja gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah yg bawang2 ni pun takde nak tolong Bela anak 6 tu pun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Smntara masih single ni bia kan dia

Esok dh nikah baru, silap2 kena bertudung balik mcm last time. Brtudung kerana laki yg suruh kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Alin, dulu2 x puas yer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 43 mende???   Dia ni kalau tak silap  kahir 1973, umo dh 46 tahun..


Ehhh sudah2 lah buat posing mcm itik patah leher tu.. Kunun cumel la tu., gigit jari sambil lentuk2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu mcm amelia handerson tu nk tujuk lurah logic jgk. ini dah acik2 senja. Btul la mlu kt ank2
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jer ladies yg umur sebaya dia pakai camni to nampak classy and tak try hard. Dia ni ok je tapi dia tak boleh carry style fesyen cam tu.

Cer upah stylist,pergi deportment class.Revamp balik. Sure ok. Macam retis Eja dulu pun classy sebelum dia bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:54 PM | Show all posts
so apa product terbaru makcik ni? beriye2 dulu masa buat comeback nak buat macam2..las las lagu2 lama jugak di nyanyi kan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam king coco plak bertopi gtu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:04 PM | Show all posts
Khas buat gang MILF kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mandi la dulu kaklong.busuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahik lah umo 43
Adik ko yg gundu si angah exbopren haiza dagdigdug tu pun dah 44 taun ni, cemana ko anak sulung boleh umo 43 plak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pandai tunjuk longkang kat netizen ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:14 PM | Show all posts
mohon buat posing cangkung tonggeng yang lebih vass yach agar boleh lawan hanisah berak hani
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-10-2019 08:06 PM
Tahik lah umo 43
Adik ko yg gundu si angah exbopren haiza dagdigdug tu pun dah 44 taun ni, cem ...

X sporting la ko acik. Diskaun skit umur pun ko tahi kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.340125s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list