Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2153
View
23
Reply

Squirt - memang ade ke? atau...

[Copy link]

Author: mahatmahat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2019 05:50 PM | Show all posts |Read mode
Aku dah lame confused... mmg btl ke pompuan squirt? atau terpancut keluau tu air kencing?
kalo betul camne nk buat bini squirt?
ape feel dia bg org pompuan masa squirt tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul ada. For me.. kena sentuh gspot dulu.. 99% menjadi. Kadang2 dgn angle yg betul penis hubby tergesel gspot then i bole squirt berkali2 masa tengah mendayung.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 08:02 PM | Show all posts
starbug7 replied at 10-10-2019 07:24 PM
Mmg betul ada. For me.. kena sentuh gspot dulu.. 99% menjadi. Kadang2 dgn angle yg betul penis hubby ...

hotspot tu aku tau la....
bende gspot ni mmg x tau kat mane... geser2 pun x jumpe
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak jawab pun xda Pengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x tau .. tapi aku tgk je jawapan korg
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:01 AM | Show all posts
mahatmahat replied at 10-10-2019 08:02 PM
hotspot tu aku tau la....
bende gspot ni mmg x tau kat mane... geser2 pun x jumpe {:1_515 ...

lenakali belek2 tgk betul2... sesekali cuba science experimental

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa fingering bini tu explore laa sket.. i tak pernah plak nak korek pussy sendiri or pompuan lain. Hubby kata texture kenyal, kasar sikit.. tak dalam sgt, belah depan ngadap perut..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2019 07:15 PM | Show all posts
starbug7 replied at 11-10-2019 01:15 PM
Masa fingering bini tu explore laa sket.. i tak pernah plak nak korek pussy sendiri or pompuan lain. ...

dah try mlm tadi... x squirt pun... basah2 biase je
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:30 PM | Show all posts
squirt memang ada. confirm. Tapi tak semua perempuan boleh squirt.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang ada..setakat nie kalau ML memang squirt and orgasm sama2  time  shuben mendayung , terangkat habis..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 16-10-2019 10:06 PM
Memang ada..setakat nie kalau ML memang squirt and orgasm sama2  time  shuben mendayung , terangkat  ...

Camna you taw tu squirt?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 10-10-2019 07:24 PM
Mmg betul ada. For me.. kena sentuh gspot dulu.. 99% menjadi. Kadang2 dgn angle yg betul penis hubby ...

Bleh taw angle betul tu mcm mna? N u guna position apa waktu main tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Omni60 replied at 16-10-2019 10:42 PM
Bleh taw angle betul tu mcm mna? N u guna position apa waktu main tu?

Missionary je pun boleh..
Mungkin girl yg tak boleh squirt tu sbb takde org tekan button "on" kat gspot lg. Once u hit it, no more uturn.. hehe (at least for me). Yg belum berjaya, cuba lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 16-10-2019 10:06 PM
Memang ada..setakat nie kalau ML memang squirt and orgasm sama2  time  shuben mendayung , terangkat  ...

Squirt masa ni laa buat dia tak tahan nak cum sama2.. sudden wave of warm wetness.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mahatmahat replied at 10-10-2019 08:02 PM
hotspot tu aku tau la....
bende gspot ni mmg x tau kat mane... geser2 pun x jumpe {:1_515 ...

Ko cek ngan gps navigator..type Gspot..kang dia kasik tau kt mna ok

Tak pun ko bawak kanta pembesar..suluhhh..klo nmpk urup ghain..ahaaa g spot le tu..tonyohhh teruih
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 11-10-2019 01:15 PM
Masa fingering bini tu explore laa sket.. i tak pernah plak nak korek pussy sendiri or pompuan lain. ...

Bawah biji ko tu jekkk..

Luo biji but dalam or akar biji tu..area situ

2 inci dari luo farajjjj

Mcm half a knuckle

Tadak konek pun sesapa bleh squirtkan any woman..bio mengelupoqq ..keras kejung tercungap haa..but ramai.kata air kencing yg kuo..malas la nk sexplain..things of the past gitu

Sesapa kotey 2b kaa 2 inci ka..yg penting keras..masuk 2 inci or lepas krpala skit jer kasik jungkit upwards nk tonyoh g spot

Tu tuhan maha bijaksana..lekokkkk kepala kotey tu guna nk kuis kuis spot bila gostan n kepala yg tirus tu ada aerodynamic bila ke depan..sorong tolak tarik tu buat spot yg spongy full blood tu membesar ..ia dekat bladder pompuan

Tu pasal bila bladder korang penuh nk kencing...korang rasa stim sebab full bladder tu sentuh the spot..tu sal pagi or morning awek salu stim

Beza lelaki klo pundi penuh tokleh stim!!

Pompuan melayu klo 10 orang jgn arap ada yg squirt..nak orgasm pun tadak..apa lai nk cite multiple orgasm!!

The inhibition tu kuat lagi..kne open minded skit..ada clitoral orgasm..ada vaginal orgasm..ada epi centre orgasm..hok ni yg cuit cervix rahim tuh..klo tak dapat the power of suami nya air yg bnyk n pekat menderuuuu cam tsunami pun buleh buat cervix isteri terasa..hok ni pasti mengelupur separuh mati bini tahan kenikmatan bersetubuh..mengerang kuat tu sudah pasti..berpeluh tu mesti..lapor tu nnti kne masak maggi!!!

Tulis gini pun tau ada yg dah bolattt mata nya ..kannnn ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 17-10-2019 12:55 PM
Bawah biji ko tu jekkk..

Luo biji but dalam or akar biji tu..area situ

Hahaha terbaik sexplanation ko.. tepat sekali
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 17-10-2019 12:55 PM
Bawah biji ko tu jekkk..

Luo biji but dalam or akar biji tu..area situ

Tergezut hakak baca....memang bolat mata hakak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Omni60 replied at 16-10-2019 10:16 PM
Camna you taw tu squirt?

Memang basah lecun bila keluar, memancut .. macam terkencing..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 04:24 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 17-10-2019 12:55 PM
Bawah biji ko tu jekkk..

Luo biji but dalam or akar biji tu..area situ

tq bg penerangan...leh ulangkaji lg ni...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.922737s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list