Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3699
View
76
Reply

[Tempatan] Masuk dalam Berita. Datang kenduri bekas kekasih. 500,000 tontonan dan 6,200 tanda suka

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekejap sangat theyol couple. Takde la sedih sangat kot haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ala..sekejap je bercinta..cinta xmendalam mn la tu...kalo btl2 cinta mesti sedih pedih nk g kensuri ex
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:40 PM | Show all posts
aiseyy menarik thread ini boleh tau kisah silam forumers tapi aii nak hantar anak pergi sekolah dulu.

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:48 PM | Show all posts
mak kepada ex awek laki aku siap dtg kenduri sambut menantu aku..
haha nak tgk menantu xjadi dia bersanding
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:23 PM | Show all posts
aku pon pergi kenduri ex aku...maybe yang kapel sekejap, putus pon cara elok je ok kot...kalo masa putus da meraung2, takde kot nak datang camni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 11:27 PM | Show all posts
ramai forumner pernah putus cinta
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:28 PM | Show all posts
Dh kau jenis sengkek. Nak bcinta je. Nikah elok2 x nk.melepas la kau.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn nak perasan la jantan ni
sah2 cikki tu dah move on dan takde rasa cinta kat ko lagi
perasan sgt jantan meleis ni
bajet2 hot stuff ke hapa
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 10-10-2019 11:54 PM

Alaa iols pun penah je g kenduri kawen ex iols hahah dua orang lak tu huhu
Walopun dulu masa clash iols kecewa teruk nangis berhari2.

Tapi masa depa kawen tu iols dah kawen dulu dan dah ada anak .


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:19 AM | Show all posts
couple 6 bulan je.. apa la sangat..
lain la 6 tahun..
acu try test tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:25 AM | Show all posts
kosser nak jemput ex datang time kawin.. ex iols jemput dia kawin tapi iols tak pegi pun.. get lost la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau break elok2 boleh la pegi majlis kot..kalau putus pon bermaki-makian takdenya hingin nak datang apatah lagi menjemput
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex iols kahwin pun iols pergi jugak okay.
5 tahun punya cerita...I jugak x kahwin2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini pon jd news dn manusia nganga
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 10-10-2019 07:10 PM
I x jemput pun dia dtg. Just hantar gambar nikah n gambar sanding je. Dengan ucapan. U can get lost. ...

Teruknya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:41 AM | Show all posts
Biasa jer pergi ex kawin...yg xbleh hadam bila mertua ko lebih2kan ex bf wife ko dari ko bila ex bf wife ko dtg rumah/kenduri family mertua ko
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
DollahRepek replied at 11-10-2019 11:41 AM
Biasa jer pergi ex kawin...yg xbleh hadam bila mertua ko lebih2kan ex bf wife ko dari ko bila ex bf  ...

Okayy yg ni too much.. terasa betul kalau MIL buat mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:20 PM | Show all posts
starbug7 replied at 11-10-2019 12:16 PM
Okayy yg ni too much.. terasa betul kalau MIL buat mcm tu.

Nk buat mcm mana sisturr..hadap jer la wpun wife xsuka bila ex dia dtg & mak dia layan lebih2 mcm raja
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:25 PM | Show all posts
dalam hati sape yang tahu tu.......move on bro
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:31 PM | Show all posts
bosannya berita yg diceduk dari twitter... otak tak berkembang ke dik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074316s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list