Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2747
View
61
Reply

[Gambar] [Shopee] Rating Rendah Sebab Period??

[Copy link]

Author: MistrezHermanaz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 08:49 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 10-10-2019 08:42 PM
Delivery issue bkn salah seller tp mostly yg bg rating rendah sbb ini lah.. Saya kalau brg sampai  ...

Honestly jarang sangat2 bagi rating rendah.
Kecuali, kualiti barang x sama/tak berfungsi, and dah pm minta ganti pn dia tak nak.


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... Seller as long as ade manner ok lg... Kite bg jelah die rating tinggi sbb die carik makan... Walaupon sakit hati...bende kecik2 biase kite tak kisah sgt... Tp kalau pecah ke ape ke.. Kite kasi rating rendah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahmad ada period juga ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer u olls try bace kt rating food panda fuhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuka ati je dia bg rating
iols slalu bg rating 5 stars kat seller shopee
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu je baca komen2 baru beli..sbb nk tahu seller ok ke x..tp pmbeli pun kena timbang rasa la..ada tu brg pre order dh tulis situ ambil masa sekian2 nk deliver..ada jgk yg complaint kata lmbt..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
5-zaL replied at 10-10-2019 10:07 PM
Cer u olls try bace kt rating food panda fuhhhhh

Rating food panda setakat ni masih acceptable, kalau area iols la, cer tepek yg lawak2 area uols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 10-10-2019 09:51 PM
Ahmad ada period juga ke

Ahmad beli utk bini maybe hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 10-10-2019 08:49 PM
Honestly jarang sangat2 bagi rating rendah.
Kecuali, kualiti barang x sama/tak berfungsi, and dah ...

Iols pernah bg rating rendah utk item yg totally x sama mcm dlm gambar dan seller accepted, lain2 bese 5 star je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi 1 kan sekrg ni kalau bg komen lebih dr brp patah perkataan tah pastu attach gambar boleh dpt additional 5 coins kan, yg iols geli hati ada yg letak gambar entah pape, gambar kucing tgh tido la, gambar g jalan la, adoiii lawak xde kene mengena dgn brg yg dibeli, nk coin nye pasal
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kadang2 kotak kemek pn jadi isu. biasala van pos bawak brg bnyk. tertindan la ape la tu.. as long isi dlm elok no hal la.... sian seller
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 11-10-2019 08:05 AM
Lagi 1 kan sekrg ni kalau bg komen lebih dr brp patah perkataan tah pastu attach gambar boleh dpt ad ...

Owh gitu. I xpenah rate pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 09:08 AM | Show all posts

i gigih rate sbb nk coin tp biasanya bubuh gambar brg yg dibeli la
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 11-10-2019 08:05 AM
Lagi 1 kan sekrg ni kalau bg komen lebih dr brp patah perkataan tah pastu attach gambar boleh dpt ad ...

iols baru tahu yang ni. nampaknya kena snap la gambor barang2 yg dibeli. baru dpt coin lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 10-10-2019 05:10 PM
Rasanya kdg2 ada pembeli sj je bg rating rndah2..dh tu alasan xlogik..

Ada juga seller hamjad dok maki pembeli yang bagi rating rendah. Seller Melayu lah ai pernah nampak so far. Seller chinkies takda lagik maki2 setakat ni walaupon diberi 1 star ai lehat tapi kuang haja di PM la pulok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kopipes nk collect extra coins la ni
IMG_20191011_104622_056.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 10:50 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 10:16 AM
Ada juga seller hamjad dok maki pembeli yang bagi rating rendah. Seller Melayu lah ai pernah nampa ...

yg ni pernah jumpa jgk, ritu seller melayu jual produk kecantikan duk pukimak kan buyer, org tu komen elok2 kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun dulu malas nak rate tp baru2 ni start rate sebab nak 5coins hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 11-10-2019 09:41 AM
iols baru tahu yang ni. nampaknya kena snap la gambor barang2 yg dibeli. baru dpt coin lebih.

Ya btui karangan kene panjang sikit dan letak gambar dpt la 5 coins
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni contoh komen dan gambar yg xde kene mengena dgn brg yg dibeli, item : makanan kucing, whiskas hehehe
IMG_20191011_105408_676.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078833s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list