Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2757
View
61
Reply

[Gambar] [Shopee] Rating Rendah Sebab Period??

[Copy link]

Author: MistrezHermanaz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Aq pon biasanya bagi 5 stars kalo xde masalah to ada satu yg aq bagi 1 star,mana taknya barang yg aq order baru sampai sekali aq buka nk test tngok ok ke x terus patah...like seriously aq buka payung tu nk test tngok ok ke x sekali batang payung aluminum tu terus patah,x smpat nk pakai pon ,terus mak aq gelakkan aq...tulah beli barng waktu shocking sales RM 1 sekali smpai barangnya kualiti cam sampah...haram aq nk beli lagi barang dari mr d.i.y
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 10-10-2019 07:42 PM
Saya tak rasa untuk bini.
Kalau awak dapat agak apa yg saya maksudkan.

Apakah?         
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 11:57 AM | Show all posts
zuuu replied at 11-10-2019 11:51 AM
Aq pon biasanya bagi 5 stars kalo xde masalah to ada satu yg aq bagi 1 star,mana taknya barang yg aq ...

cer uols p kedai diy tgk payung yg sama, patah x,maybe patah masa pos handling
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:58 AM | Show all posts
lelaki yg order?      
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 12:00 PM | Show all posts

entahla makton, kot2 dia pakai nama samaran tp sebenonye pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 11-10-2019 11:55 AM
Apakah?

Ntah2 dia beli utk girlfren sbb takut preggy. Kalut naw nak beli pil turun period, sedangkan nick lelaki.
Kalo suami, makin suka isteri tak period.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Betullah tue bukan salah penjual mahu pun poslaju kalau dia period. Pembelinya pun. Harap2 shopee introduce kan butang like or dislike and report review. Sbb memang kdg2 tue takde kaitan dgn brg dijual pun. Letak gambar dia memancinglah. Kalau handsome takpe juga. Haha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 12:31 PM | Show all posts
Nurul8001 replied at 11-10-2019 12:15 PM
Ntah2 dia beli utk girlfren sbb takut preggy. Kalut naw nak beli pil turun period, sedangkan nick  ...

yeshh u got the pointtt
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aku bg 3 star kalau barang helok tp seller hantar lambat. kalau pagi jumaat lepas subuh wat payment, ship la hari sama. ni nak jugak tggu hari isnin. posnya petang jugak hari isnin tu, nasib baik j&t laju. kalau barang defect/ tak cukup, aku chat seller dulu. lepas dpt refund/ seller hantar ganti baru rate 5 star. ni ada jugak customer yg tak cerdik gi complete order pastu maki2 kat review. kalau seller jahat kosser la nak layan kau payment dah release. kalau yg baik akan refund atau ganti baru. kadang2 barang pecah salah courier, kesian jugak bila seller yg kena ganti. pernah jugak aku beli barang kuantiti sikit, dapat banyak sbb seller tertukar order dgn customer lain. aku bayar je la harga yg terlebih kat seller, nak pos balik leceh pulak. aku terfikir kalau la dapat kat orang yg tak kisah halal haram, mesti dia anggap rezeki padahal benda makanan jd darah daging tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 02:53 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 11-10-2019 02:43 PM
aku bg 3 star kalau barang helok tp seller hantar lambat. kalau pagi jumaat lepas subuh wat payment, ...

yesh, iols pernah order perfume kereta dexandra tu in bulk, bila dh byk ni paham2 la, dh sampai bau pulak x sama, iols pm seller dulu, dia mtk poskan yg salah tu then dia ganti br, dia ckp postage dia cover..bila yg betul dh sampai, iols bg je dia 5 star sbb for me dia sgt responsible
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 customer review ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 11-10-2019 11:51 AM
Aq pon biasanya bagi 5 stars kalo xde masalah to ada satu yg aq bagi 1 star,mana taknya barang yg aq ...

Kawan iols beli payung kt mr diy sekejap je patah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
psl gmbr pelik2 tu, aku pun buat jugek. alah.. beli milo je pun. sbb nk coins, aku letak je gmbr mn sempat. biasa aku ss brg dibeli.
review hk positif lh. lately la merepek2 sikit. dh abis idea.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
passwork replied at 11-10-2019 05:09 PM
psl gmbr pelik2 tu, aku pun buat jugek. alah.. beli milo je pun. sbb nk coins, aku letak je gmbr mn  ...

Bg id chuols..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:05 PM | Show all posts
sesuatu sgt lelaki beli pil pelancar period...
lega la tu da period
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 11-10-2019 06:01 PM
Bg id chuols..

hah.. nape?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 11-10-2019 12:15 PM
Ntah2 dia beli utk girlfren sbb takut preggy. Kalut naw nak beli pil turun period, sedangkan nick  ...

Owh begitu kekdahnya, makan la nanas muda. Eh kenapa kena nanas muda? nanas tua ranum tak boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 12-10-2019 12:19 PM
Owh begitu kekdahnya, makan la nanas muda. Eh kenapa kena nanas muda? nanas tua ranum tak boleh ke ...


Ntahla. Mungkin ni petua org tua2 kot. Hakak belum tua naw. Jadi tak berapa tau sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
passwork replied at 11-10-2019 07:02 PM
hah.. nape?

Hahahah saje je uols.. Nk tgk komen chuols
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 12-10-2019 11:57 PM
Hahahah saje je uols.. Nk tgk komen chuols

haih.. segan iols..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073637s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list