Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2749
View
61
Reply

[Gambar] [Shopee] Rating Rendah Sebab Period??

[Copy link]

Author: MistrezHermanaz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2019 04:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by MistrezHermanaz at 11-10-2019 11:59 AM

Hi uols semua, apa kabarrr..petang2 ni tentu sejukkan memandangkan 2 3 hari ni hujan je..sempena Sale 1010 shopee ni, iols ada lawak dari apps shopee..duk scroll2 rating dan komen tiba2 ternmpk ni..uols rasa lawak ke idokk
Ni utk pill lancar period..duk baca komen dekat rating, jumpa komen org ni




IMG_20191010_165848_596.jpg
IMG_20191011_105408_676.jpg
IMG_20191011_104622_056.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya kdg2 ada pembeli sj je bg rating rndah2..dh tu alasan xlogik..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 05:11 PM | Show all posts

oh lupa nk edit..ni pill lancar period..maybe yg beli tu masa tu dia belum period, dh place order tetiba period..tapi nama lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat ape cancel, bln depan kot lewat lg bole guna
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 10-10-2019 05:11 PM
oh lupa nk edit..ni pill lancar period..maybe yg beli tu masa tu dia belum period, dh place order  ...

Kat Lazada dulu ada yg reviu makanan kucing. Dia kata tak pernah makan jadi tak tau sedap ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:30 PM | Show all posts
ahmadirwanabdullah pun bole period yer..mungkin beli utk bini
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazada lagi merapu kalau komen
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:33 PM | Show all posts
macam2 hahahhaa. btw rancang la kewangan anda sempena 10.10 ini
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaa. X pernah jumpa yang lawak gini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-10-2019 05:28 PM
Kat Lazada dulu ada yg reviu makanan kucing. Dia kata tak pernah makan jadi tak tau sedap ke tak ; ...

Hahahhaha komen depa ni boleh jd sumber gelak kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nama lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 10-10-2019 05:30 PM
ahmadirwanabdullah pun bole period yer..mungkin beli utk bini

Saya tak rasa untuk bini.
Kalau awak dapat agak apa yg saya maksudkan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Adoi. Lawak lah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 10-10-2019 05:30 PM
ahmadirwanabdullah pun bole period yer..mungkin beli utk bini

Spesies sajat kot?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:13 PM | Show all posts
Lolz, aku ingat aku sorang je yang suka baca comment org kat situ.
Kesian kadang2 seller terkena rating rendah. padahal delivery service tempat buyer pnya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihihi mmcm2 peel
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 10-10-2019 08:13 PM
Lolz, aku ingat aku sorang je yang suka baca comment org kat situ.
Kesian kadang2 seller terkena ra ...

Delivery issue bkn salah seller tp mostly yg bg rating rendah sbb ini lah.. Saya kalau brg sampai lmbt, tp seller ship out on time sy bg rating tinggi juga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 10-10-2019 07:10 PM
Kenapa nama lelaki?

Sajat kuasa dua maybe ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 10-10-2019 08:42 PM
Delivery issue bkn salah seller tp mostly yg bg rating rendah sbb ini lah.. Saya kalau brg sampai  ...

Kesian tgk seller dpt rating rendah pasal ni. Pos laju punya pasal, seller dapat bahana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list