Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8827
View
90
Reply

"Tahulah Kawan Baik, Tapi Takkan Pakai Jeans Kat Pejabat Menteri?" Ikmal Amry Ditegur

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Nah muka 10 year challenge heols. Kan macam sapi setelah insaf tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
macam berbunyi2 gaydar iols melehat mereke ini
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm...adeq sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Mleeen82 replied at 11-10-2019 09:21 AM
bukan nak back up ya..
Ikhmal ni hanya jumpe diluar ruang pejabat saja
tak join meeting pun...

Aku punya kawan nak ambik pass dari main lobby naik ke ruang pejabat pun tak lepas sbb pakai jeans dan round neck shirt. Aku hairan camne Ikmal ni boleh naik sampai ke ruang pejabat menteri
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi lebih tertarik dgn view kat belakang SS dan org tua tu.. Penampakan gambar SS kat atas lantai tepi dinding.. Dh kenapa opis menteri decorate mcm rumah sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kekarnya lengan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 10-10-2019 03:43 PM
bukan taste hakak muka hadek2 ni...hakak hanya minat muka jantan...nafiz muaz gituh....kekkek

Kannnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yang upload gambar lubang jubur tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 12-10-2019 05:45 PM
Dia ni yang upload gambar lubang jubur tu kan?

Kahkahkah adoi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:00 PM | Show all posts
famri7 replied at 12-10-2019 05:45 PM
Dia ni yang upload gambar lubang jubur tu kan?

Ewwwww!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku salahkan PAK menteri tu sbb allowed si jeanbun ni pakai mcm tu jumpa menteri
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:52 PM | Show all posts

Apa nak dibawa bincang lagi , sahih ko memang taste kekar terhadap orang tua  kulit kendur ,pinggang longgar pungkoq goyang ,berjalan terhoyong-hayang mcm tok miang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:54 PM | Show all posts
damian_lee replied at 10-10-2019 03:30 PM
Dua2 burung x wow?
Sapa nak bercakap pun?

aku rasa burung Saddiq hitam sebab dia berkulit agak gelap.

Atau ko nak menafikan nya dgn membuktikan dgn sesuatu yg lain?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon kayu nak matey... Semak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kontraktor dtg meeting psl progress project dgn pekerja menteri je pun pki kemeja, sikat elok, xpakai jeans.. dia ni jmpa menteri pun mcmni? Dia blaja takat abis skolah ja ka apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengan SS tu aku sekali imbas tgk mcm Nazim
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jmpa kat.ruang legar.mmg kena letak gmbar potret Syed Saddiq ka tepi tu?
Ingat dlm bilik opis je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Agakla nak kabo lobi KBS guna karpet kaler pepel gitu..
Melainkan dalam opis sendiri..
Opis pak menteri jer yang selalu deco pelik niy..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:33 AM | Show all posts
part mane hensemnye
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:30 AM | Show all posts
kalau berurusan dekat jabatan kerajaan bukan ke ada kod etika pakaian?

mcm mana yg ni boleh dilepaskan masuk?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.442959s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list