Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8825
View
90
Reply

"Tahulah Kawan Baik, Tapi Takkan Pakai Jeans Kat Pejabat Menteri?" Ikmal Amry Ditegur

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 09:16 AM | Show all posts
Themilo replied at 10-10-2019 07:08 PM
Ya la, muka dia macam sapiey ilyas..tapi versi sedappp sangatt.. bukan kelempuk..

bila kau cakap muka cam sapi, tetiba turn off
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:18 AM | Show all posts
anony-mous replied at 10-10-2019 06:41 PM
Heols tasty hokeh. I hrap @Kurex jgn rampas dia dri iols

badan dia memang tasty yahamat!!! tapi themilo kata muka dia macam sapi.. terus turn off..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-10-2019 09:18 AM
badan dia memang tasty yahamat!!! tapi themilo kata muka dia macam sapi.. terus turn off..

HAHHA. I pernah jumpa depan2, yummy uolsss. Muka ala2 ank ikan sikit + bad boy sikit. Less expression gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:21 AM | Show all posts
bukan nak back up ya..
Ikhmal ni hanya jumpe diluar ruang pejabat saja
tak join meeting pun...

maaf..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:30 AM | Show all posts
anony-mous replied at 11-10-2019 09:20 AM
HAHHA. I pernah jumpa depan2, yummy uolsss. Muka ala2 ank ikan sikit + bad boy sikit. Less express ...

teringin nak jumpa depan2 jugak.. mana tau segala semoga ni terlaksana.. tapi dia putih kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Smoga ni last dia jd menteri...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:43 AM | Show all posts
Mleeen82 replied at 11-10-2019 09:21 AM
bukan nak back up ya..
Ikhmal ni hanya jumpe diluar ruang pejabat saja
tak join meeting pun...

tp still dlm bangunan KBS kan?

klu ruang lobi ok..boleh maybe boleh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 10-10-2019 04:12 PM
Saddiq ni suka bergambar dgn org entah apa2. Dorg ni social climber je.

Bila budak muda jd menteri
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:07 AM | Show all posts
tak kenan tengok kaler rambut dia..umur muda tapi dah nampak macam pak - pak orang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Hah? Apa? SS berkawan baik dgn ikmal amry?
Kenapa tiba2  meols rasa tak sedap hati ni?hermm
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:11 AM | Show all posts
kenapa lah pi kaler rambut camtu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:19 AM | Show all posts
Nimla geng2 bola yg control maco / handsome yg kalo main bola gegirl smua kerumun xingat dunia cam expert bab tgk bola pdhal nk merembes tgk artis2 ni.. compare to geng2 bola cam zahid af, kamal adli yg mmg bebetul main bola sbb minat n xder la cam nk control handsome kt tgh padang.. challo ke apa nama team bola ank2 ikan ni...

#donekecamnbitter
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:34 AM | Show all posts
makton replied at 10-10-2019 04:18 PM
sorry iols tak kenal sape atok rambut beruban ni

me too.. puas pikir sapalah mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:41 AM | Show all posts
bile aku tgk budak ni teringat gambor die tuhh...ermm mcm sesuatu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:20 AM | Show all posts
dia ni la vottem yg tayang lobang jamban tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-10-2019 09:30 AM
teringin nak jumpa depan2 jugak.. mana tau segala semoga ni terlaksana.. tapi dia putih kan?

Dia cerah la bkn putih tp bdn dia aum. Dada lebar
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:34 PM | Show all posts
anony-mous replied at 11-10-2019 11:33 AM
Dia cerah la bkn putih tp bdn dia aum. Dada lebar

dada burung kan.. teringan sorang junior koleh ni.. muka tak seberapa, tapi dada.. mak oiiiii kekarrrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bff ka bf
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
NoraAnne replied at 11-10-2019 01:44 AM
Takpelah iouuls cuba husnozon. Mayb after office hours kot. Lgpon dorg kawan. So santai santai lah.. ...

kenapa la chuols describe, meols kemurungan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:22 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 10-10-2019 04:51 PM
anggap la 1st time mamat ni peghak buih nak berurusan di pejabat kerajaan

sepatutnya dr part guar ...

dlu ade akak marketing kompeni ai kene suruh balik sbb p miting baju jarang dan x bape proper utk meeting d premis kerajaan..skang dh takpe kot sbb menteri2 pon tak bape nak ikut protokol...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101318s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list