Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8774
View
90
Reply

"Tahulah Kawan Baik, Tapi Takkan Pakai Jeans Kat Pejabat Menteri?" Ikmal Amry Ditegur

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2019 03:26 PM | Show all posts |Read mode





Pelakon kacak, Ikmal Amry memang macam-macam gossip ya. Selepas kisah burung berterbangan dan anak ikan kepada pereka fesyen, kali ini Ikmal hadir ke pejabat Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq.


Apa yang menjengkelkan ialah penampilannya yang sangat kasual iaitu berjersi dan berseluar jeans membuatkan warganet mempersoalkan tindakannya itu.


IG




Biarpun tampak akrab dengan Syed Saddiq, ianya masih tidak sopan kerana etika di pejabat kerajaan sebenarnya perlu lebih rasmi.



IG




Ianya menjadi bahan perbualan warganet yang mementingkan profesionalisme sekaligus mempersoalkan kenapa pakaian sebegini dibenarkan masuk untuk urusan rasmi?


Walaupun ada warganet yang menyatakan Ikmal dan Syed Saddiq berkawan, itu bukan lesen utama untuk berpakaian tidak sesuai kerana ianya melanggar etika.






Ianya juga jelas menggambarkan sikap artis baru yang tidak mengambil berat mengenai etika dan profesional, seperti yang ditulis oleh produser drama, Hj.Zil.






IG



Perkara betul perlu lah ditegur supaya diambil iktibar kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah hbs sume kena puji dada bidang, ade rupe bla bla bla nsb baik x petik pasal saiz burung . Hahhahaa . Emm brkwn dgn ss ke ? Sesuatunye diorg 2 org ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 10-10-2019 07:29 AM
Dah hbs sume kena puji dada bidang, ade rupe bla bla bla nsb baik x petik pasal saiz burung . Hahhah ...

Dua2 burung x wow?
Sapa nak bercakap pun?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:35 PM | Show all posts
Dah serupa orang tua rambut cenggitu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 10-10-2019 03:30 PM
Dua2 burung x wow?
Sapa nak bercakap pun?

Hahhaha ade kmungkinan la
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:43 PM | Show all posts
bukan taste hakak muka hadek2 ni...hakak hanya minat muka jantan...nafiz muaz gituh....kekkek
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dieorg x sembahyang ke rambut berkaler-kaler mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp umo ikmal ni yer? Mcm muka ex bf i dulu2 jer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Meeting apakah??
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia nampak mcm org tua.. Baik daddy sham visa yg aummm.. Dan nampak muda.. Ni aiyooo.. Baru 20++ dah nampak 50++..yerkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin: Dieorg x sembahyang ke rambut berkaler-kaler mcm tu..


Cuols rasa kalau rambut heols hitam pekat pon heols sembahyang ke??? {:smile {:smile {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu marhein dah lame kena halau ngan pak gad.. dabel stended!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada aura ummah lemari je ni.

Btw, nadiyah n ben ali pun pakai formal. Kerja is kerja...hormat sbg menteri.

Eh apa aku merepek.. Hmm.. Apa2 je la
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Saddiq ni suka bergambar dgn org entah apa2. Dorg ni social climber je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:18 PM | Show all posts
sorry iols tak kenal sape atok rambut beruban ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:19 PM | Show all posts
SS ni mmg saje lantik nak penuhkan kuota "BELIAu" ekkkk
sbb nak lupuskan rekod menteri paling muda sebelum ni?

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:22 PM | Show all posts
ehhh biarlah dia... kesian dia... kalau kurex jadi menteri, kurex suruh dia pakai short tight je datang pejabat (atau bilik).. silap2 beautifulliar pun nak tengok jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:30 PM | Show all posts
teringat kes burung terbang Ikhmal tapi terbayang burung SS jgk dulu2 suka post pic kt ig parking tepi belah kiri, seluar dia ketat ngat ngatttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
menteri bodo..kawan pun bodo..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin: Dieorg x sembahyang ke rambut berkaler-kaler mcm tu..


Biaq pi la sembahyang ke tak. Hal dia dgn tuhan dia.

Tp hal pakaian tu tak leh la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106333s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list