Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33127
View
506
Reply

Edisi tahiniah:Amar Asyraf nak bukak branch baru bagi melebarkan sayap keturunannya ke persada dunia

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 10-10-2019 06:38 PM
Sbb AA ni mcm gelap sket . Dlm gmbr nony tu mcm terang . Nsb baik ioll x tuduh afzan . Hehe

Oh i xbaca until the end kot. Sb i ingt masa tu mmg ramai syak si amar ni sbb bentuk telinga sama n telinga kan mcm cap jari. Then ada porumer petik nama sape ye yg x femes tp hensem putih sikit tu terus dia yg kena. Xpsal2
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasal2 actor extra yg salu berlakon jd kwn hero tu kena tuduh haritu hahaha

Sape tah nama. Tak ingat sbb sendu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yg iols pelik x kan bini 1st x boleh trace laki ko dok membiak merata
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:56 PM | Show all posts
cikpah27 replied at 10-10-2019 04:57 PM
Wow.. celaka betul perangai.. tak sangka pulak.. iols ingatkan asyraf muslim tadi.. tgk2 eh AMAR asy ...

aku pon minat mamat ni lepas tk citer tuuu
celaka punya laki!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 10-10-2019 06:53 PM
yg iols pelik x kan bini 1st x boleh trace laki ko dok membiak merata

Bini sjnis redho sbb nak sgt kt aa. Kena tipu pun hadap jer. Dr awal sblm kawin pun laki ni da kes pompuan. Tup2 trus prcepatkn kawin klau xsalah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:24 PM | Show all posts
aku rasa mamat nih masuk jarum masa dia sesame berlakon ngan pompuan nih dlm teater Puteri Saadong tuh. lg plak dlm teater tuh minah nih jd pasangan dia, memang dah usha lama lar nih.

minah tuh tak Nampak pon mcm tergedik2 nak berlakikan si mamat nih, tapi mungkin memang mamat nih jenis mulut manis bak susu pekat tumpah dok mangayat pompuan nih tak berenti.

tapi memang padan muka la mamat nih kena kantoikan mcm nih memang bertemu buku dengan ruas dan plak ada hati mak mamat nih nak mintak duit spi 100k dr pompuan nih. ko hengat anak jantan ko yg tabur benih merata tuh hensem cam Remy Sehak????

choiii sgt perangainyer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ig dia weh...aku trt search x jumpa, jumpa yg member aku pulak nama sebijik aish
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:28 PM | Show all posts
kecewanya perangai AA ni..ok turn off
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 10-10-2019 06:26 PM
Yang pompuan pun dah tau orang dah kahwin, kenapa gatai gedik melayan! Bila laki orang miang mesej,  ...

klu dia block pon mesti laki tu akan cari jalan 1001 cara nak dapat kan no pompuan tu

laki weiii laki weiiii
dia akan dapat apa yg dia nak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ceh...sudah ku sangka sudah ku duga
Samada dia ni scorpio kuat seks atau ada no 279 dlm trikh lahir. Trnyata iouls betul!!

15 November 1986

Scorpio mmg la kuat seks..sbb organ utama mreka kemaluan tu y pling kuat. Sepanjang ku hidup kalau jnis baru knl then tanya mlm tdur pkai bra warna apa...berani sembang lucah mostly mmg scorpio! Then siapa y ada no 279 biasanya mudah terjebak dgn hubungan skandal...jantina berlainan pling mudah tertarik
Kelahiran 1986 automatik dpt no ni...
Benda ni jd blueprint dalam diri seseorang
Dan seriously...dr 10 kawan klhiran 1986, 9 orang trjebak skndal laki orang or laki berbini byk. Ada kwn klhiran 1986 ni dia bkwan dgn doktor A...dok HKL...iouls pesan yg no 279 ni mudah utk jatuh dlm skndal, tp kwn ykin duktur ni ok. Then bio lantokla...then satu hari dia msej ioul."benci!benci! Ceq bnci dgn hang!"
La await lak minah kedah ni dok msej laghu tu.

Rupanya dia dedah duktur A mmg ada bini. Tapi bni x leh branak..bg dia kwin lain. Bncg dgn fmly kedah...smua x bg...then clash la..

Gituh...utk uols y x nk pcya..trpulang..
Sbb dh nmpk byk sgt patern mcm ni ...

Oh ya...iouls bljr dr zizan seman
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpah27 replied at 10-10-2019 04:57 PM
Wow.. celaka betul perangai.. tak sangka pulak.. iols ingatkan asyraf muslim tadi.. tgk2 eh AMAR asy ...

Tak mata uols tak kero...sbb iols pun terminat masa drama dgn nelly and terkecewa masa dia kawen. Cilakok. Hahaha.

Btw, dia pandai gak berlakon walau lidah pendek or pelat S.

Nasib baik dia cam dah sendu. Kalau dok aktif berlakon lagi, tak mustahil masih minat dia gak la sikit2.  Euww.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah amarrrrr!!! Gini nko buat ye kat anak2 dara org!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka so so jah kemain membirah... Tak kuasa la mak org yg menjadi punca gelaja sosial makin teruk mcm ni patut mampos jah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 10-10-2019 05:29 PM
still tgu psl 100K tu..

takkan mak si Ammar nak claim sbb tak jadik menikah kali ke3 kot?

Mak nye pon sama ka? Gini lah anak2 jantan yg perangai hawauu kalu mak pon turut sama indenial anak2 jantan depa ni pijak semut pon x mati.. Heeii.. Hakak ade sepupu seko gaya gini... Haa smp bercawangan 3 tempat lah heols buat
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti si amar ni dulu pernah nak try nelydia kan.
Dasar jantan gatal.. .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmo68 replied at 10-10-2019 06:46 PM
Mamat ni langgar kereta kancil kawan aku kat melaka jam 3 pagi. Dia taknak & tak bagi kwn aku report ...

Adoi . Pape jd report je polis dulu . Ala2 cover report kate org . Mmg x kn dpt claim kat dia sbb roadtax dah mati . Tp atleast biar dia rase kena saman . Beach gile prangai kalau btol dia wat gitu . Ikut kate org blh je claim tp prosedur maybe makan masa la . Agaknye laaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 10-10-2019 06:43 PM
First time aku dgr heol nak kawin dgn wife prtama dlu, aku rsa cam heol trgesa2. Xingat masa tu ada  ...

Ingtkn diana roza ni sejenis gatai gak . Hehehehe . Agaknye sbb watak dia bwk tu berkesan plak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts

Huihhhhh tak percayaaaaa kaki celuppp merata upanyaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Another AA, si Alif Aziz yg dicerca di seluruh serata aalam nusantara smp indo  bagai tu Allah sayang kan heols sbb kebirahan heols terang2an gitu terus kantoi.. Si Ammar ni? begitu lama dibwh lindungan kaabah sbg bf chenta mati n suami mithali gini kesudahannya heols! Sampaila tiba turn heols plak di curah tea oleh mangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
SufiSite replied at 10-10-2019 07:42 PM
Ceh...sudah ku sangka sudah ku duga
Samada dia ni scorpio kuat seks atau ada no 279 dlm trikh lahir ...

Memula acik baca komen chuols terasa mcm nak puji terer yach budak neh boleh baca nasib org dgn nombot mcm citer matsalih
Skali ayat last chuols belajo dgn jijang belon
Zizik tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list