Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33042
View
506
Reply

Edisi tahiniah:Amar Asyraf nak bukak branch baru bagi melebarkan sayap keturunannya ke persada dunia

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 04:49 PM | Show all posts
da ada 2 bini pun masih x cukup..dasarrrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:57 PM | Show all posts
Wow.. celaka betul perangai.. tak sangka pulak.. iols ingatkan asyraf muslim tadi.. tgk2 eh AMAR asyraf rupanya.. tak sangka iols boleh terkecewa masa dia kawin dulu.. cemana ntah boleh minat kat mamat ni masa zaman dia berlakon drama dengan nelly tu.. mata iols kero lah kot.. eww..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
skullcandy replied at 10-10-2019 04:42 PM
Errmm cuba baca post yg Nonny tulis ttg kwn dia tu, impregnate (menghamilkan)




Failed la pemahaman chuols nie..

Binik no. 2 tu lar yg kwn si Noni...kawen mase preknen luar nikah,mule2 amar nak larik xnak kawen tp bende dh jadi kecoh so heols nikah jugak ngan kwn noni tu...lepas nikah heols terus x amik taw psl kwn noni n anak haram deyols tu...

Yg ke-3 si elayka ni x jadi kawen la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm sesuai je watak dia time drama jam 7 hati tu...rupa2 betul perangai dia yg sebenar..patutlah betul2 menghayati...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-10-2019 03:43 PM
Pompuan ni pun dah tau laki org siap kapel sampai nyaris nk kawen dh ni hah.

kita xde dlm kasut dia
kita tak tahu apa dia rasa

dlm ckp x nak x nak x nak
pon boleh sampai nak kawen

tapi Si AA ni laaa , dah tau ada bini
buat hal plak

sian kat arna and taufik ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian afzan..
Sorry afzan..if weols terspeku uols
Amar asyraf..mohon bagi nafkah zahir..
Hanat btol...burung terbang melayang..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Caca marbanya kehidupan AA ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-10-2019 04:59 PM
Failed la pemahaman chuols nie..

Binik no. 2 tu lar yg kwn si Noni...kawen mase preknen ...

i pun faham macam yang chuols explain ni hahah. sebab i tak rasa yang ketiga ni mengandung. dia just tak jadi kawin je kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempat folo sebelom private
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:22 PM | Show all posts
puikkh sangat Noni nihh..
Sorry Afzan...meols dh tersilap tuduh..
Ampun..
so, Afzan kembali suci dimata meols..


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sharnaaz Ahmad yg lg ensem pun xbuat perangai mcm dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:22 PM | Show all posts
blekkep replied at 10-10-2019 04:59 PM
Failed la pemahaman chuols nie..

Binik no. 2 tu lar yg kwn si Noni...kawen mase preknen ...

Hahaha pening pulak i nak memahami kes theyols ni. Tak follow ig mereka
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:28 PM | Show all posts
wehhhh. x sangkanya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:28 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 10-10-2019 05:22 PM
Sharnaaz Ahmad yg lg ensem pun xbuat perangai mcm dia.

xpnah rasa sarnaz ni ensem...



Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:29 PM | Show all posts
still tgu psl 100K tu..

takkan mak si Ammar nak claim sbb tak jadik menikah kali ke3 kot?
ciannya bini2 nya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:31 PM | Show all posts
kemain ayat manis ye zantan nehhhh

lelaki kalo jenis rambot kerinting ni memang dasar kan!
dah berapa org ku observe perangai hazabedah begini
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-10-2019 04:59 PM
Failed la pemahaman chuols nie..

Binik no. 2 tu lar yg kwn si Noni...kawen mase preknen ...

Yes, iolls fahamm pon sama dengan uolls. 1st isteri yg sedia ada, 2nd isteri yg dimengandungkan sebelum nikah, 3rd tak jadi kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak iols nak speku

1. Isteri kedua tuu bukan kwn Nonny?

2. Selain elayka ni adaa lagi 2 3 org yg amar pasang utk melampiaskan nafsu heols itewww?

Mesti yang 2 3 org lagi tuu tkejut terkujat skrg slps baca pendedahan elayka
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I masa mula mula tengok muka amar asyraf ni dulu tak tahu kenapa first first yang terlintas muka Kuat Seks !!!!

Seks yang liar !!!!!!

Semoga feellliiiirrrrr ko mereput dimakan hama...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 10-10-2019 05:22 PM
puikkh sangat Noni nihh..
Sorry Afzan...meols dh tersilap tuduh..
Ampun..

Yang afzan tu afzah rahman so AR..ni AA kann
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087102s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list