Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32768
View
506
Reply

Edisi tahiniah:Amar Asyraf nak bukak branch baru bagi melebarkan sayap keturunannya ke persada dunia

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 10-10-2019 03:21 PM
lets grab popcorn chuols

sabajap sabajap

(correct me if am wrong )

arna first wife , ada anak taufiq and second baby baru lahir


then amar ada second wife lagi , sorang anak .

so elayka ni 3rd wife ke chuols?
or dia ni la second wife yg anak 1 tu ..

any one mind to explain ??
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka pijak semut pun tak mati, tapi kote heols rata meraban gitu. Dasar buaya. Mohon menyendu segera dari dunia lakonan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:24 PM | Show all posts
skullcandy replied at 10-10-2019 03:53 PM
Pemahaman i.....AA ada 2 bini

1. 1st wife

gf ni x sempat kawen x preggy pun
klu ikut gf ni tulis la
mak nya AA nak minta 100k ?

So.. tiba2 dpt call dari dia. Niat i angkat tu sbnrnya nk bgtahu dia cancel jelah tp tiba2 kena tuduh dgn mama dia lepastu mintak i 100k lol. I


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:24 PM | Show all posts
mewo replied at 10-10-2019 04:07 PM
oo mengandung ker bakal ke 3 ni?

Berdasarkan post Nonny...kwn dia ni dah mengandung. Bertahun bercinta.

Kensel plan nak menikah selepas dpt tau AA rupanya ada 2nd wife and baby.
Dia tak nak nanti aft kawen life end up mcm si 2nd wife...terbiar.




Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 10-10-2019 08:18 AM
Ioll tmbh huruf T ok . Hahahha

Hahahaha... Yeahhh.. Meluat betul tengok insta post tu.. Semoga cepat sikit gangren konek tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:26 PM | Show all posts
dia ni berlakon dgn tikah3some jd bini no.2
no.1 nina iskandar

dlm tv ada bini byk kt luar pn berbini byk juga
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:27 PM | Show all posts
Xim replied at 10-10-2019 04:10 PM
Means elayka ngandung luar nikah ke

Iya dah termengandung. Tak sempat kawen sebab elayka yg tak nak.

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:29 PM | Show all posts
i baru tengok ig arna dia post benda2 biasa like nothing happen. i wonder apa perasaan arna
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 10-10-2019 05:08 PM
mizruncing replied at 10-10-2019 04:02 PM
igih meols stalk ig amar n pmpm tu. dlm ig pmpn tu ade yg komen mcm ni "Akhirnya.. ada jgak org bera ...


arna tu lawa kot , and sanggup susah senang dr amar  ni xde apa sampai ada brand AvA stage yg run small teater activity . Aku pernah g one of the teater dgn member2 aku , ada arna kat kaunter jaag tiket tapi haram aku x paham teater tu .

tapi mmg tak sangka la dia berubah
ke dia mmg camtu ,

haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 10-10-2019 04:02 PM
igih meols stalk ig amar n pmpm tu. dlm ig pmpn tu ade yg komen mcm ni "Akhirnya.. ada jgak org bera ...

Cepat2 aku follow ig amar dan elayka ni guna fake akaun, hehe.. nak follow guna ig betul kang kawan2 tau aku ni kaki gossip.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu ada orang cakap lelaki pangkal huruf A ni memang gatal kan, ni tambah sorang lagi, hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:34 PM | Show all posts
wowww hangattt ni korek lg uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:37 PM | Show all posts
Edited by skullcandy at 10-10-2019 04:53 PM
makton replied at 10-10-2019 04:19 PM
bukan bini no2 tu kawan nonny & termengandung ke?

Ni ambik dr post Elayka

"Alhamdulillah, last2 minute dpt tahu, dia ada seorang lagi isteri dan seorang lagi anak dari perkahwinan kedua ni.

Benda yang paling i terkilan dan sedih, dia abaikan tanggungjwb dia as a husband and father sejak baby ni dilahirkan.

Sekali pun tak pernah jenguk anak tu sampai ke harini".


Ni pulak post Nonny

"You use your sweet talks and love to get into woman's pants, impregnate the poor lady

(who trust you for years and being cheated by you over and over again) patiently wait for you to fulfill your promises to marry her

(already meet her parents) yet you ignore her......"

So kat cne katanya si Elayka kwn Nonny yg pregnant


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 10-10-2019 04:29 PM
i baru tengok ig arna dia post benda2 biasa like nothing happen. i wonder apa perasaan arna


Apa ig arna tu? Arna bini first kan

Nombor 2 tu sape?

Nombor 3 tak jadi minah spill the tea ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:42 PM | Show all posts
ari tu kat benang nonny tu, ada org speku amar ni.. tp ramai back up ckp dia baik... diorg situ ramai speku si afzan.. rupanye mmg si amar ni yg playboyaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:42 PM | Show all posts
Edited by skullcandy at 10-10-2019 04:50 PM
mixed replied at 10-10-2019 04:24 PM
gf ni x sempat kawen x preggy pun
klu ikut gf ni tulis la
mak nya AA nak minta 100k ?

Errmm cuba baca post yg Nonny tulis ttg kwn dia tu, impregnate (menghamilkan)


"You use your sweet talks and love to get into woman's pants, impregnate the poor lady

(who trust you for years and being cheated by you over and over again) patiently wait for you to fulfill your promises to marry her

(already meet her parents) yet you ignore her......"


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:43 PM | Show all posts
haah.. arna salleh kalau tak silap ig dia. no 2 unknown. no 3 minah tak jadik yang spill the tea
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksudnya dua2 bini masih Ada la..jangan la oii AA buat taik muda2..dh tua nnt Allah bg balasan kt hang..skrg Allah byr cash
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya la hai bini. Dapat laki tut bercabang murah sangat hala merata2 sekarang muda sihat lagi juara la, nanti dah kertu tak sihat nanti anak juga ko cari
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
alamakk... AA ni si amar asyraflaa.. hawau punye jantan...berterbangan je burungnye mcm xde hala tujuan ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082914s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list