Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32934
View
506
Reply

Edisi tahiniah:Amar Asyraf nak bukak branch baru bagi melebarkan sayap keturunannya ke persada dunia

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 05:15 PM | Show all posts
tunangku replied at 11-10-2019 09:18 PM
Amar  ni dulu gatai no dgn nely
Masa tu nak kawin dah..marah gf dia amar gatai

haaa kan..
agaknya kalau nelly melayan.. confirm jadi lain masa tu..

lagi2 sebab ramai duk ship depa dua kan untuk SHN...


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 13-10-2019 08:39 AM
mcmane u kira no ni?ajarkn pls..

Rujuk ni
https://youtu.be/Jc_G1zl-0AE
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
SufiSite replied at 13-10-2019 05:17 PM
Rujuk ni
https://youtu.be/Jc_G1zl-0AE

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia x peduli wife no. 2 bsalin sbb tgh sibuk dgn girlfriend baru

Tu yg dispeku kena sihir tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:05 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 11-10-2019 05:44 PM
Meols dh csi ig vivy ni.

Dh ada anak besar2 dh. Ada umur 6 tahun.

waaa...CSI dek sotong mmg highclass...5 bintang!
terima kasih diatas infonya..


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:11 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 11-10-2019 06:25 PM
Mcm kes jering la kaka, kahwin dgn kude nak membantu ekonomi rumahtagga kude-intan dulu.

Tp dlm ...

pundek nyer amar!
cer klu vivy tu keje bashe2, aku rasa dia akan ignore biarkan si vivy tu tanggung malu sorg2.



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:23 AM | Show all posts
YuyaToma replied at 12-10-2019 01:43 PM
I suka afzan ni dr awal dia kuar tp xde jadik hero.. Dia ensem, tggi...nape tah xleh jadik hero

heols kekurangan aura hero babe..
takpe lah...sebagai pelakon pembantu pun, dia tetap terbaik.


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:28 AM | Show all posts
bellaa replied at 12-10-2019 03:26 PM
aku pon ada kenal sorang jantan rambut curly. sejenis sangap 24jam. jijiks lah. tapi dia have2 gak ...

tah2 org yg sama
meh pm

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:44 AM | Show all posts
Jom lah kita check laki masing2
Muka baik, depan baik, dalam diam2 dah kawin dua bini tgh dalam pantang
Nak kawin no 3 pulak uhuk uhukkkk
Mintak jauh benda ni ya Allah
Tak kuat
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:47 AM | Show all posts
MelahJanda replied at 14-10-2019 07:48 AM
Dia x peduli wife no. 2 bsalin sbb tgh sibuk dgn girlfriend baru

Tu yg dispeku kena sihir tu

Dia yg menggatal, tetiba konon disihir
Dah ko sibuk dgn awek pastu mencari cincin kawin bagai
Mmg lah takde masa nak tengok bini no 2 dlm pantang tu
Eee b*&^ s*#% nya lah jantan nie
Mencarut je tengok melodi semalam
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:54 AM | Show all posts
SufiSite replied at 13-10-2019 03:23 AM
Tak ada..no berulang byk..189=jnis y tk boleh duduk rumah...bjln je kerjanya

Kalau 23/3/87?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:04 AM | Show all posts
kyrana_nana replied at 11-10-2019 09:43 PM
dia bukan kesian tp takot dapat nasib sme..baca ig bini no 1 jantan babi ni..xtau mane 1 betul..

dgr cerita elayka ni sanggup byr RM100k (spt yg diminta mak AA) demi utk kawen.
pulak dah...


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:06 AM | Show all posts
evataso replied at 11-10-2019 10:21 PM
Huhhhh elyka ni preggy jugak....

Ntahla....tak preggy kot. Bini no.2 tu yg sangkut

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:12 AM | Show all posts
hzln replied at 11-10-2019 03:54 PM
Mmg ada wife spt arna itu
Bukan takde kekuatan utk keluar dari perkahwinan itu
Bila2 masa saja dia ...

Iya betul, rasanya stay bukan sebab hard up dgn jantan tu, stay dgn keadaan buat buat bodoh. Tu yg jantan tu sempat ada scandal no 3, sbb bini dah hambar. Dia cuba tarik perhatian bini dgn ada scandal lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kenal elayka september 2018 (komfem lar kongkek jugak)
buntingkan vivy januari 2019 (vivy branak around aug/sept)
buntingkan arna pun about same time ngan vivy

hebat AA nie main 3 sekaligus...

Tu yg kite tau...yg x tau ntah2 ade jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:14 AM | Show all posts
CurangLagi replied at 12-10-2019 09:11 PM
For years katanya. Tp E ni bgtau last year kn ketemu

agaknya masa AA mula2 ngan Elayka last year...AA ni lom bernikah lagi ngan no. 2 tu


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:29 AM | Show all posts
hzln replied at 11-10-2019 10:35 AM
Kesian dgn nasib 2nd wife ler sangattttt
Tahik dia la sbb kesian kununn
Masa ko tgh berulit dgn  ...

win sgt statement !!!
otai masih berbisa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:42 AM | Show all posts
hzln replied at 11-10-2019 03:54 PM
Mmg ada wife spt arna itu
Bukan takde kekuatan utk keluar dari perkahwinan itu
Bila2 masa saja dia ...

dalam dunia mcm2 pattern pompuan ada
sis setuju statement nie
ada lah sebab dia susah nak move on
even beribu kat luar sana ckp laki dia bla bla
tapi dgn dia, anak2 & family laki dia baik aje
tanggungjawab pun ok
cuma bab perasaan je yang failed
ramai je yang diluar sana bertahan begini
sbb nak move on dr hidup org yg kita sayang tu bukan mudah
have courage tu susah ye nak buat
yang paling senang merempan aje kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:54 AM | Show all posts
ada kawan aku pun camni juga
laki tu sangatla monyet dalam bab tanggungjawab

tapi bininya masih hadap berlaki sebab diorg bukan bergaduh sepanjang masa, adakala lakinya baik tolong2 ambil hantar anak sekolah, buat kerja rumah kadang2, bagi duit seratus dua gitulah

so bininya kata wat the heck. cerai berai kan susah, dengan anak berderet lagi kang apa hal susah..dgn dia pun kerja at least skrg bolehla juga harap si jantan tu tolong2 sikit

so kesimpulannya masih berlaki org yang sama, walopun akula jadi kaunter kaunselor tak bergaji
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 14-10-2019 11:15 AM

Yang duduk dalam kereta berlatih skrip dengan 'adik angkat' tu pun akibat dibomohkan ke? Kalau tambah yang tu sekali dah cukup 4 lah kuota poligami AA.

https://mforum.cari.com.my/forum ... 164952&mobile=2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list