Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32217
View
859
Reply

[Tempatan] Anak-anak arwah mejar zahir :'Anak-anak saya juga ada hak'

[Copy link]

Author: jahcomel    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 10-10-2019 02:03 PM
sy dh pm kt akak cite psl nih...mamat tu xleh nk caye sgt

Entahlah tapi mamat tu siap cakap tak percaya g tanya geng askar lain kat mersing semua tahu cerita katanya.
So kalau cerita dia tak benar pandai2 la ex wife tu nak bagi pencerahan.

Kalau ikut kata mamat tu, masa arwah kawen ngn ex wife dulu pun, ex wife tu janda anak 2 jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Like cat like kitten jgk ke kisah nyer
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ms aku bc 2 ank tu dr previous marriage dah agak dah akan jd  mcm ni... Melayu bab harta,duit mmg akan jd hasad jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:36 PM | Show all posts
Edited by siputsedut at 10-10-2019 02:41 PM

hmmm...bab duit ni mcm2 drama boleh jd..yg betul jd tak betul...yg tak betul jadi betul...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 10-10-2019 12:23 PM
Ooo means sumbangan yg byk pihak bg tu dpt kat isteri sedia ada je lah ye.  Yg masuk paper kata iste ...

Bwhahhahahahahhaha..u..i baca key word sains tulen terus menyembur makanan dlm mulut i ni..i sukaaa u..ahahahahahahha..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:44 PM | Show all posts
Mana hak anak arwah bagi ja la.
Tak mau bagi kat mak. Lantik la sesiapa urus kebajikan budak2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 10-10-2019 12:26 PM
hurm kenapa perlu bgtau kt umum. bincang la elok2 dgn bini baru arwah tu. tak pn mintak tlg ar badul ...

Kalau wife sedia ada ni ada belas kasihan..lama dh dia bertindak sebaik shj kematian suami.kalau xmelalui dia yg mngkn masih sedih dia blh wakilkan.ni mksdnya tiadalah.bagus jg dia bgtau mcm ni..akan ada tindakan.kalau x..org xtahu.mcm kes ank ank yatim yg kena langgo myvi ke apa dulu..hbs pakcik dia salahguna kuasa.kalau makcik bdk tu xbising smpai sudah bdk2 tu xdpt hak sepatutnya.i rasa bgs tindakan bekas isteri dia ni demi hak anak2 dia.dunia skrg ni kejam awak..kita sangka baik tp kdg2 kasihan kt bdk2 tu.tgklah durang ..bdk2 lg.nak g sek..skrg aktiviti mcm2 kan.kalau cara mcm ni dpt bantu mereka apa salahnya.hak ank2 arwah.wajib tu dia usahakan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut undang-undang kalau bawah 18 tahun mmg tak dpt lagi. Kena tunggu umur 18 . Eh ke 21? Lupa la undang2 benor nya. Tanya acik siti kasim loyer tu dia tahu kot
Tp tu kalau faraid. Skrg ni. Sumbangan only.. drp byk giler pihak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 02:47 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 10-10-2019 02:44 PM
Kalau wife sedia ada ni ada belas kasihan..lama dh dia bertindak sebaik shj kematian suami.kalau x ...

y boleh tau ex wife n anak2 nih hasil risikan drpd natalia n zaza riani...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb ingtkan yg kt media ank2 arwah.rupanya bukan..alahaiiiii....tgk sian sungguh rupanya ank tiri yg baru setahun dikahwini.sian ank2 betul dia..pls..usahakanlah utk hak2 ank2 sepatutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya orang-orang yang memakan harta anak-anak yatim secara zalim, sebenarnya mereka itu hanyalah menelan api ke dalam perut mereka; dan mereka pula akan masuk ke dalam api neraka yang menyala-nyala.

(An-Nisaa' 4:10)

Peringatan untuk kita semua
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekas isteri???? Balu lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-10-2019 02:55 PM
Bekas isteri???? Balu lah

Arwah meninggalkan bekas isteri dan isteri. Media semua highlight isteri sedia ada. Tp rerupanya ada anak lain. Dgn bekas isteri
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabut jugak macamkan kes anak2 samirah ada anak dia anak tiri anak bekas isteri
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-10-2019 02:23 PM
Entahlah tapi mamat tu siap cakap tak percaya g tanya geng askar lain kat mersing semua tahu cerit ...

Wife skrg penembak jugak. Askar. Tp dah berhenti
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian
Moga dimudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:05 PM | Show all posts
eyansss replied at 10-10-2019 12:00 PM
yang baru tu ada  berapa anak?

rasanya hari tu tgk kat paper sorang baby kecik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikutkan anak kandung arwah lah plg lawak.. anak tiri tu xde bapak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian juga kat fb banyak kecam hakak ni seolah sheol mata duitan.. padahal tu hak anak2 dia,kang die diam sampai bile takdapat
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 10-10-2019 03:03 PM
Wife skrg penembak jugak. Askar. Tp dah berhenti

Bukan penembak kan tapi askar bahagian mana tah dia duk kat kl kat wadieburn sebelum ni kan, arwah yg kat melaka ke mana tah.cuma katanya hobi dia laki bini menembak.
Nampaknya kisah umahtangga dorang ni lebih menarik perhatian org.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103769s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list