Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32624
View
859
Reply

[Tempatan] Anak-anak arwah mejar zahir :'Anak-anak saya juga ada hak'

[Copy link]

Author: jahcomel       Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 10-10-2019 12:40 PM
sy pm akak leee

Pm hakak gaks....hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 13-10-2019 03:37 PM
Betul ke Pinat tu saudara/sepupu dorang jugak? Ada terbaca kat paper rasanya.

Mula2 bc ada sumber arwah kawen ngn sepupu. Ye ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 13-10-2019 10:26 PM
Mula2 bc ada sumber arwah kawen ngn sepupu. Ye ke

Tu la saya terbaca katanya balu ni sedara mara. Lupa pulak baca paper mana satu sbb banyak beno lalu-lalang kat fb masa tengah hangat hari kejadian tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 13-10-2019 10:32 PM
Tu la saya terbaca katanya balu ni sedara mara. Lupa pulak baca paper mana satu sbb banyak beno la ...

Or maybe bc kt porem ni haaa.. Lupa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dengar citer pinat kta dia keguguran yg 2nd baby ni. info dr smber2 trdekat. tp ramai speku dia tk mngandung pun at the first place. wallahualam tp kalau betul la dia reka2 cerita mngandung just utk raih smpati org sah dia ni mental dan gila. kita wait and see ya. ntikan pengumuman rasmi dr dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 13-10-2019 10:58 PM
dengar citer pinat kta dia keguguran yg 2nd baby ni. info dr smber2 trdekat. tp ramai speku dia tk m ...

Episod terbaru sandiwara apakah si pinat ni nak buat lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:02 AM | Show all posts
gurlzgrape replied at 13-10-2019 10:58 PM
dengar citer pinat kta dia keguguran yg 2nd baby ni. info dr smber2 trdekat. tp ramai speku dia tk m ...

serius lah..sengaja mengundang simpati lah kononnya..kita tunggu dan lihat..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:59 AM | Show all posts
gurlzgrape replied at 13-10-2019 10:58 PM
dengar citer pinat kta dia keguguran yg 2nd baby ni. info dr smber2 trdekat. tp ramai speku dia tk m ...

woaaahhhh...  berani betul dia eh (kalau betul dia tipu)...  ingat orang takleh check ke dia pi klinik atau tak lepas dia "keguguran"...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:15 AM | Show all posts
Sesuatu sgt dgn balu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gomea at 14-10-2019 08:18 AM
gurlzgrape replied at 13-10-2019 10:58 PM
dengar citer pinat kta dia keguguran yg 2nd baby ni. info dr smber2 trdekat. tp ramai speku dia tk m ...


Aku mmg dari awal dah agak pompan ni tak mengandung pun. Propa je. Mmg betullah pompan ni wayang kuat. Menyampah nyee
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:40 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-10-2019 03:25 PM
Mampos nak hadam apa chuols memasing tulis.  Gasak korang semua la. Tentera takkan tak ada sop duit  ...

takut tak di isytihar dlm hrmis je uollss.... tapi x kan la kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:59 AM | Show all posts
balu ni muka gila seks.

dia jatuh cinta dgn si penembak muka anak Badul tu .

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
WawaRaRa replied at 14-10-2019 08:40 AM
takut tak di isytihar dlm hrmis je uollss.... tapi x kan la kan...

Kalau nak cek, boleh je ex wife pergi mindef, cek kat jabatan arah rekod dan pencen. Bawak sekali salinan sijil nikah, sijil cerai, surat beranak anak2.

Saya tau setakat ni je sebab saya bukan ATM. Mungkin ada kengkawan dari ATM yg boleh bgtau lebih lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 13-10-2019 12:20 PM
kalau makan dulu taubat kemudian boleh tak..

Taubat tu dgn bg balik duit dgn anak yatim yg dia amik tu, mungkin ok kot.. kena tanya ustaz part ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 10:30 AM | Show all posts
gurlzgrape replied at 13-10-2019 10:58 PM
dengar citer pinat kta dia keguguran yg 2nd baby ni. info dr smber2 trdekat. tp ramai speku dia tk m ...

kalu beto lh cite nih...sian lh puan jamilah abis nnti kena kecam...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 10:32 AM | Show all posts
rajin pinat mngarang kt fb...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:40 AM | Show all posts
jahcomel replied at 10-10-2019 02:03 PM
sy dh pm kt akak cite psl nih...mamat tu xleh nk caye sgt

hang pm aku skali..hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 14-10-2019 08:17 AM
Aku mmg dari awal dah agak pompan ni tak mengandung pun. Propa je. Mmg betullah pompan ni wayang ...

apa yg mbuatkan chuols blh agk dr awal sheols tak peknen?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 10:46 AM | Show all posts
ell768 replied at 14-10-2019 10:40 AM
hang pm aku skali..hahahhaa

sis...xyah pm dh, dh trburai semo dh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:48 AM | Show all posts
Nurul8001 replied at 11-10-2019 03:02 PM
Tang mana yg fitnah tu?
Kalau awak tau sesuatu, apa kata awak jelaskan kat sini.

Ramai jer yg speku dan buat andaian masing2, kalau tak betul jatuhlah dosa fitnah
Saya mmg tak tau apa2, so berdiam tu lebih baik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list