Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
6301
View
69
Reply

'Kenyataan Sempat Mengadakan Hubungan Intim Dengan Adira Hanya Gurauan' - Datuk Red

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira nie dulu dlm AF nmpk cam cool jer. Sekali dia pilih laki gatal camni buat laki. Tak paham. Sia2 jer bakat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli tgk tok red ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:53 PM | Show all posts
Gurauan bodoh.. Dasar lelaki takde kelas, takde otak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:41 PM | Show all posts
what a stupid excuse of a man
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:59 AM | Show all posts
sian adira..merantau jauh mencari rezeki, akhirnya kawin  di thailand, jadi no 2, tempat recharge saja oleh bured, kilang anak tiap2 tahun...sayang bakat yg ada...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:41 PM | Show all posts
c-sect mmg cuma 3 kali je boleh. mostly doc tak nak amik risiko. sebab tu if dah 2 kali c-sect yg ketiga doc gov pun tak nak bg chance deliver normal. yang lepas lebih 3 kali tu maybe mmg jarak2 kan pregnant at least 2 tahun atau lebih. mcm kes adira ni rapat2 mengandung. ada beza operate pregnant rapat2 dgn jarak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
I rase adira kahwin ngan tokred ni dulu mcm rebound kot. Sekilas muka tokred mcm muka bekas tunang die. Tapi versi berkerak.. ingat boleh happy kot...Sekali hambikkk... lepas kahwin tokred target nk kahwin 4.. pas tu beranak tiap tahun..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:51 PM | Show all posts
Perlukah dia bgtau semua orang pasal benda ni?
Kisah dlm kelambu simpan utk diri sendri dah la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana si adira ni boleh kenal tok red memula? Ada orang kenalka  ke? Dan cemana hati adira boleh terbuka dan rela jadi bini kedua sampai lari ke siam sana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 13-10-2019 10:44 PM
Macam mana si adira ni boleh kenal tok red memula? Ada orang kenalka  ke? Dan cemana hati adira bole ...

Ikut ceritanya dulu Adira ni ada bf orang kementerian kehulu hilir berdua bersama

Dah umum.nak nokan tunang semua

Tup2 beberapa hari sblm nikan lelaki tu kensel, Adira frust terus terima pinangan Datuk Red ni pulak ganti

Kawin siam nun

Malu kot dah umum kahwin tp bf kensel sbb tu terima offer datuk Red
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091000s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list