Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6364
View
69
Reply

'Kenyataan Sempat Mengadakan Hubungan Intim Dengan Adira Hanya Gurauan' - Datuk Red

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 10-10-2019 12:51 PM
Bila dgr lagu adira kat radio je mesti aku terbayangkan kenapalah dia kawin dgn dato gatal ni. Bakat ...

Tau takpe weh. Skg dh jd mak anak 3 dh. Umo baru 28. Rasanya cm rugi nya lahai dira ko pegi kawen dgn dato ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 10-10-2019 11:30 AM
Adira ni nampak hanya bertugas sebagai powerbank ja, toklaki dia bateri low, nak caj datang ja kat d ...

Hahaha..perumpamaan moden : bagaikan powerbank dan bateri...mmg sesuai sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambo ke2 tu dah iras johan laki si ozlyn
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Rugi la adira kawen dgn dato pelik jelik ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
tgglkn jer lah laki ko ni adira oooo...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Adira ni se Af dgn shahir kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:11 AM | Show all posts
I ols setuju sangat she ols cerai dengan jantan nih. Go ADIRA GO! ! CERAI !
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Anjirr lu tokred!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Last2 dlm hal ni adira la paling rugi. Nasib ko la dik, masa nk kahwin rela nikah dkt thailand. Dah la muda lg time tu. sggup sakitkan hati pompuan lain dgn jd yg no 2. Skrg nak kahwin baru nk ada ank pon kene fikir pnjang sb dah czer 3 kali. Latest 2 rapat pulak tu

Hrp jd pengajaran la dgn penyondol luar sana
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cikdonat8 replied at 10-10-2019 04:15 PM
aku kesian gila kat adira ni..

tiga anak operate..

Doc ikat lgpon dia ni dkt2 anknye. Tp klu depa xnk or tok *Ured ni xnk depa xikt kot. Kwn2 meols semua ikt lps csect 3 kali.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:34 AM | Show all posts
Edited by pumpkinpatch at 11-10-2019 08:36 AM

kenapa adira tak pakai IUD makan pill jer after 2 kids.  Sendiri cari pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:43 AM | Show all posts
pujanggacinta replied at 10-10-2019 05:38 PM
bole lg
tp doc x galakkan
risiko tanggung sendiri

uhuiiii..

rejeki dia sampai 6 boleh czer lagi..

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:06 AM | Show all posts
umur muda lagi, anak dah 3...semoga adira diberi ketabahan dan kekuatan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Adira adira.. Tengah helok kau sedang popular masa tu, cantik, gebu, sora sedap tgh naik seingat meols. Tibaahh kau gi kawen ngan tokred lakitaguna. Frust rasa masa tu, frust dia sama mcm time tokti, cantik2 endup kawen nga org tua. Rugiiiiiiiiiii. Rezeki kau lah adira, dpt jgk anak 3.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiiiik..xjadiii..berbaikkk semulaaaaaaa sudaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pening komen bodoh2 kat cari pun boleh jadi bahan rujukan artikel yach!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:51 PM | Show all posts
MenteriWanita replied at 10-10-2019 11:30 AM
Adira ni nampak hanya bertugas sebagai powerbank ja, toklaki dia bateri low, nak caj datang ja kat d ...

Begitulah alasan jantan yg nak kawin lebih...kalau dibantah kata melawan perintah tuhan...tapi sendiri cuma nak puaskan nafsu saja...
Rasulullah dulu berpoligami cuma nak memberi perlindungan pada janda2 yg kehilangan suami kerana berperang menegakkn agama..
yg jantan2 nak kawin lebih sekarang cuma nak memuaskan nafsu saja...yg lain2 taknak pulak ikut cara nabi mcm berlaku seadil2nya dengan isteri2 yg lebih..
nanti yg nampak busuk ajaran agama islam jugak..cukup meluat dengan jantan species tokred n sewaktu dengannya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:54 PM | Show all posts
puanbintang replied at 11-10-2019 10:06 AM
umur muda lagi, anak dah 3...semoga adira diberi ketabahan dan kekuatan

cuma takut jadi seperti amalina dangdut...
dulu dia kawin semasa kemuncak populariti dia...skrg nak comeback pon ttp sendu...sayang..!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 11-10-2019 05:51 PM
Begitulah alasan jantan yg nak kawin lebih...kalau dibantah kata melawan perintah tuhan...tapi sen ...

Ada satu pepatah english cakap :

"Bagi lelaki bodoh sedikit kuasa dia akan buat macam dia lagi besar dari agama"

Semoga keturunan kita dijauhkan dari lelaki durjana macam ni, hancing sangat perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-10-2019 12:58 PM
Bukan ke kalau ada bersama takleh nak cerai kena tunggu period dan dah  suci balik baru boleh kan
S ...

Nak buat lagu mana...tok laki ilmu kurang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095592s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list