Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6300
View
69
Reply

'Kenyataan Sempat Mengadakan Hubungan Intim Dengan Adira Hanya Gurauan' - Datuk Red

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 01:03 PM | Show all posts
kesian adira..mcm sex machine je utk tok muka bured ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Meloya kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Selfish sgguh... org dh xde hati tu mknanya dia mmg xnk.. yg nk paksa2 lg buat apa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:48 PM | Show all posts
motip kena screenshot komen forumner sekali?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:06 PM | Show all posts
xcaya itu sekadar gurauan, sila tunjukkan bukti video..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:04 PM | Show all posts
'Tak sangka bila kenyataan itu keluar, saya dikecam netizen yang tidak faham niat baik saya,' tambahnya.

ew disgusting
tang mana niat baik hang
kalau dekat press pun boleh cakap benda mengarut camni
dengan adira apa lah dia mengarut lagi agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:39 PM | Show all posts
standard lelaki kelas murahan walopun ada title datuk, sembang tak nak kalah mcm la hebat sgt, dato red ni jenis  pandang perempuan nmpk nonok dgn pantat jer, bukan sbb lain pun, pandang perempuan sedap buat santap
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:46 PM | Show all posts
ya, ya confirmed lah tahun depan beranak pulak nombot 4, cerai batal lagi ke tangguh lagi, last-last sampai 10 anak. Bak kata orang kampung, gaduh-gaduh beranak keluar sorang...gitulah

Siang malam bergusti.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:51 PM | Show all posts
sapa dato red nie... apa kapasiti dia dapat title dato tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:02 PM | Show all posts
benda gitew tue boleh jadi bahan lawak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
adira ngandung lg ke... hrp lps bpisah adira makin berjaya dlm kareer dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:15 PM | Show all posts
aku kesian gila kat adira ni..

tiga anak operate..

kalau kawen lagi, dah tak boleh kan nak mengandung lagi..sebab operate maksimum 3 kali je beranak.
ke boleh lagi  ye?

kawan aku 3 kali operate terus doc ikat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:26 PM | Show all posts
rugi adira kawen ngan laki org... kesudahnyer bercerai jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdonat8 replied at 10-10-2019 04:15 PM
aku kesian gila kat adira ni..

tiga anak operate..

bole lg
tp doc x galakkan
risiko tanggung sendiri
my fren czer sampai anak 6
berbuih doc nasihat
xmo dgr nasihat
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cheapskate punya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dah berbaik balik daaa. tgk kt ig tok red ni kate adira bagi die peluang balik. selamat bersedia la adira tahun dpn ko beranak skali lg. haishla. nk tunggu ko dh tak lawa baru nak angkat kaki gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira I know u strong..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdonat8 replied at 10-10-2019 04:15 PM
aku kesian gila kat adira ni..

tiga anak operate..

Boleh ja. Bergantung pada ketahanan badan. Ada testimoni acik kokesen bilang aman2 sajork czer 5 kali. Even doktor aiol kat KPJ dolu pun cakap takda halangan sebenarnya nak beranak berapa banyak pon melalui czer but semuanya bergantung pada tahap kesihatan si ibu.

Gi private la. Jangan pi gomen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pala kotey hang lah bured! Nk cerai pon sempat buat lawak lucah. Dasar jantan kotey murah!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dasar baghal bahalol. elok la adira angkat kaki cepat2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118433s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list