Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6299
View
69
Reply

'Kenyataan Sempat Mengadakan Hubungan Intim Dengan Adira Hanya Gurauan' - Datuk Red

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2019 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Datuk Seri Adnan Abu, suami kepada penyanyi Adira menjelaskan kenyataan terbarunya ketika ditanya wartawan mengenai perceraiannya dengan penyanyi itu hanyalah gurauan.


Dalam kenyataan asal kepada sebuah portal berita Oh My Media, Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red menafikan gosip mengatakan Adira akan menfailkan permohonan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Barat.





Kredit foto: Carian Google





Dalam penafiannya, Datuk Red berkata beliau masih berhubungan baik dengan Adira, malahan baru sahaja mengadakan hubungan intim malam sebelumnya.


Kenyataan Datuk Red itu bagaimanapun dikecam hebat netizen yang merasakan ianya melampau dan membuka aib kerana bercerita mengenai kisah dalam kain mereka suami isteri.


Kredit Foto: CARI





'Kredit Foto: CARI







Kini Datuk Red memberitahu MStar bahawa kenyataan itu hanyalah satu gurauan kepada wartawan untuk cubaan mengaburi mata media terhadap kemelut rumahtangganya.







'Sebenarnya saya berpakat dengan Adira untuk menyembunyikan kisah cerai dari pengetahuan media, banyak hati yang saya perlu jaga, saya juga masih cuba untuk memujuk Adira' katanya lagi.


'Tak sangka bila kenyataan itu keluar, saya dikecam netizen yang tidak faham niat baik saya,' tambahnya.


Datuk Red juga menyatakan sebenarnya masih menyayangi Adira dan ingin mempertahankan perkahwinan mereka namun penyanyi Andai Takdir itu sudah tekad untuk berpisah.






Kredit foto: Carian Google





Mahkamah menetapkan17 Disember sebagai tarikh sebutan kes permohonan Adira atau Siti Adira Suhaimi, 28.


Pasangan ini berkahwin 3 Disember 2015 di Selatan Thailand di mana Adira adalah isteri kedua dan telah menimang 3 cahayamata.


Semoga urusan Adira dan suaminya dipermudahkan.- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang kau keluar Statement macam tu lagi laa adira tu tak nak kat kau..kerje bukak aib bini
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandai Tokred bergurau {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Menipu = niat baik.

Tak faham zaman sekarang ni. Menipu sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Adira ni nampak hanya bertugas sebagai powerbank ja, toklaki dia bateri low, nak caj datang ja kat dia, kesian nya crush saya ni
toklaki duk gurau benda bodoh pulak, malu giler kena aib gitu, doa saya semoga yang baik2 ja untuk Adira dan anak2

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:31 AM | Show all posts
Tau pulak banyak hati perlu jaga...masa kahwin lari ke Thailand tu tak ingat pulak nak jaga hati pihak2 lain...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:31 AM | Show all posts
kesian.. cantik.. tapi untuk tempat melepaskan nafsu laki je... sayang badannya
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha. Kebodohan apa red ni. Bangang abadi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:56 AM | Show all posts
kne ke gurau cmtu..mmg gile sex btol..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:58 AM | Show all posts
Grampa level sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-10-2019 11:28 AM
Menipu = niat baik.

Tak faham zaman sekarang ni. Menipu sana sini.

mnipu satu hal..tak pasal2 org pandang sinis pd adira..malu adira..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:08 PM | Show all posts
serious statement bodoh.

Rugi je adira oii, tu la sape suh kawen dgn laki org
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nie bodoh tak leh bawak bincang .. sampai ke bulan !!! {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ngok btl!..memalukan isteri ko ja..dahla ko buat bini tu tpt cas bateri ko je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:46 PM | Show all posts
tak lawak pon Red oi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:51 PM | Show all posts
Bila dgr lagu adira kat radio je mesti aku terbayangkan kenapalah dia kawin dgn dato gatal ni. Bakat ada,muka cantik tapi kesudahannya mcm ni. I wish she focused career dia dlu sampai dia capai target tertinggi pastu barulah ko nak settle down ke ape..Hurmmm pity adira
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:54 PM | Show all posts
bergurau kelas bawahan memang macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:57 PM | Show all posts
iols tak boleh nak pandang gambar tok merah ni..geli wehhhhh...semoga adira diberi kekuatan tinggalkan laki yg hanya tau nak membuntingkan bini
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke kalau ada bersama takleh nak cerai kena tunggu period dan dah  suci balik baru boleh kan
So takleh wat main2 la kata smlm ade bersama ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:00 PM | Show all posts
otak kt kepala ko2#k



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109233s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list