Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
4655
View
63
Reply

'Saya Berbulan-Bulan Down Kerana Kontroversi Rumahtangga Dengan Joy Revfa' - Hafiz Hamidun

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 10-10-2019 11:42 AM
Hat ni kalu ngaku rasa down ka depress ka hapa ka kita mampu paham la kenapa
Mmg berat masalahnya t ...

Teringat masa tu bertingkat2 rumah kat porom.com ni.. Masa tu jugak layout porom.com mula berubah.. Sampai skrg susah kdg2 nak load gambar.. Gambar kecik... N baca porom dah x boleh browse thru gambar je... Nyampah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 10-10-2019 12:33 PM
Mana tak down, dapat isteri & keluarga in law yg psycho. Moga lebih bijokk, uolls tu bukan muda rema ...

Sis in law x jadi dia baru2 ni post betapa bahagianya dia duduk kawasan elit n kaya.... Dari duduk dgn circle org acah2 kaya..  Maksudnya diri dia sendiri kaya ke acah2 kaya? Aku nampak mcm acah2 kaya ye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi iols cikcur kat bod yg ada kakpam & acik sains tulen... ada berita pasal diela hijabista dah single uolssssss ..... kehkehkeh... pismidon sila lah masuk meminanggggg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:28 PM | Show all posts
dia ni berdiri atas dasar agama kan?

tk yah la nk down2 sindrom bagai.... tk guna la lagu zakir la..munajat la... tu semua kan digunakan waktu hati tk tenang..?

appa daa....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
budaktua replied at 13-10-2019 09:28 PM
dia ni berdiri atas dasar agama kan?

tk yah la nk down2 sindrom bagai.... tk guna la lagu zakir l ...

Boleh ke menjadi kalau doa nak konek membesar?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094183s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list