Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4664
View
63
Reply

'Saya Berbulan-Bulan Down Kerana Kontroversi Rumahtangga Dengan Joy Revfa' - Hafiz Hamidun

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 10-10-2019 05:27 AM
kak ipaq dia katta appaaa

kaka long ade up status fb sindir2 apis teruna ke, then something macam saiz barang pendek, sorry tak ingat ayat dia sngat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila x down sampaikan saiz private part jadi bahan gosip satu Malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:15 PM | Show all posts
brg yg lepas usah dikenang piz...

tp mmg ngeri dpt akak ipar mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 10-10-2019 10:42 AM
Hat ni kalu ngaku rasa down ka depress ka hapa ka kita mampu paham la kenapa
Mmg berat masalahnya t ...

"
Ni ketar jari sarung cincin pun nak salahkan anxiety, pastuh tak brp minit elok jah bergeselan...apoooooooo"


DIORANG TAK HABIS KAHWEN LAGI KAN?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 10-10-2019 02:02 PM
Gila x down sampaikan saiz private part jadi bahan gosip satu Malaysia...

Lelaki melayu average saiz konek 4inci je. Kalau kena tuduh pendek tu pendek dr 4 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 10-10-2019 11:18 AM
burung nya masih kecik tak terbang tinggi

kah kah kah kah

Para jantan kalau konek kecik, xyah la kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 10-10-2019 11:42 AM
Hat ni kalu ngaku rasa down ka depress ka hapa ka kita mampu paham la kenapa
Mmg berat masalahnya t ...

Hahhahahaa tau xpe . Dh la self diagnose . HH ni je relax kate dia down . Xde plak merentan kate anxiety etc etc
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 10-10-2019 03:02 PM
Gila x down sampaikan saiz private part jadi bahan gosip satu Malaysia...

Serius ade up gini ? Jhtnye la . Kasi bebird tu terjah dulu la tgk peknen ke x . Ishh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-10-2019 11:48 AM
Mana tak down kalau isu bebird pun dicanang oleh keluarga sebelah sana

Mak mertua heols siap meroyan sindir kt medsoc ustaz sejuk2 tu takkan takde sentuh2? Ni refer masa laki bini g romantika kt Taipei. Ujung2 msuk Court nyahhh kau jls nyata ank midon tak senggama pong ngn joy. Klu aku jd mak n family joy maluuu oiiii kisahkn konek jate yg bknnnye hensem pon. Mesti konek pon pendek jua.maap la ank midon ketinggian sama bumbung kete myvi je meols nk tgelak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape suruh memilih sgt? Jenis2 kg ko xpandang. Lgpon rasanya ramai kot dah warning n terkejut masa announce bercinta dgn pompuan mental tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh move on ke apa macam ritrud citer basi tak sudah2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 06:58 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 10-10-2019 06:43 PM
Mak mertua heols siap meroyan sindir kt medsoc ustaz sejuk2 tu takkan takde sentuh2? Ni refer masa ...

Jadi saiz kon@k siapa yang dispeku tu kalau pizmidon tak senggama dgn Joy???
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 10-10-2019 06:58 PM
Jadi saiz kon@k siapa yang dispeku tu kalau pizmidon tak senggama dgn Joy???

Dildo rasa ya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Size yg di skodeng kot. Size cinonet yg diskodeng kalo tak di apa-apa kan mmg normal jah . Tp kalau diapa-apakan nnt jadi la size yg diingini tu hadoii itu pon nak ajar ke mak janda oiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Skandal baru pon perangai macam joy. Sejenis tak serik.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian ke apiz..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dh kenapa ko ni pismidon? sila kembali ke kuburan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 10-10-2019 11:42 AM
Hat ni kalu ngaku rasa down ka depress ka hapa ka kita mampu paham la kenapa
Mmg berat masalahnya t ...

Y sebelum2 tu duk keluar berduaan pastu buat perangai gila2 xde plak nak anxiety bagai..hihihi~
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif tiba2 nak cerita? Ada business baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hati dh tenang kot.sbb tu baru cerita.time tgh down kang meroyan pulak.
Xpe la.moga bahagia ler korg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095036s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list