Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4646
View
63
Reply

'Saya Berbulan-Bulan Down Kerana Kontroversi Rumahtangga Dengan Joy Revfa' - Hafiz Hamidun

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2019 10:57 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Hafiz Hamidun, 35, mendedahkan suatu ketika dahulu beliau merasa sangat down berikutan isu rumahtangga.


'Masa itu saya rasa ingin down, rasa nak tidur sahaja sepanjang masa memikirkan tanggapan negatif masyarakat terhadap saya' katanya lagi.




Kredit foto: Carian Google




'Benda itu mengganggu saya, bukan sesuatu yang saya mahukan sehingga mengganggu kerja dan prestasi saya' tambahnya lagi.


Umum mengetahui, Hafiz yang dikenali kerana sering memberikan kata-kata motivasi pernah berkahwin dengan usahawan kosmetik Joy Revfa pada 1 Mei 2017 tetapi berakhir pada 25 Oktober 2017 berikutan pelbagai isu.


Memberitahu MStar semalam dalam sidang media pelancaran video klip Erra Fazira, Hafiz berkata beliau kini bahagia dan tidak mahu lagi dikaitkan dengan isu negatif.




Kredit foto: Carian Google





'Selepas isu perkahwinan itu, saya berazam untuk tidak mahu lagi dikaitkan dnegan isu-isu kontroversi' luahnya. Menurutnya lagi, beliau kini mahu menumpukan perhatian kepada diri, karier dan perniagaannya.


'Soal cinta bukan lagi keutamaaan' katanya menamatkan perbualan.




Kredit foto: Carian Google




Semoga berbahagia, dengarnya juga Hafiz sedang rapat dengan seorang wanita berstatus janda. Semoga tidak ada lagi kontroversi yang bakal menyusul.- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Why bother why bother why bother.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:29 AM | Show all posts
Edited by dahlamadah.. at 10-10-2019 11:31 AM

tak nak buat buku monolog masa rase 'down' tu ke En. Hafidz?

ala2 buku dulu yg penuh ngan quotes syok sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hat ni kalu ngaku rasa down ka depress ka hapa ka kita mampu paham la kenapa
Mmg berat masalahnya tika itu, ditambah dgn campurtangan mertua ipar duai buat kusutkan lagi masalah
Bab sapa benar sapa salah tu soal lain
Ni bab bebanan pada perasaan, rasa tertekan, taknak kluar rumah jumpa orang, rasa nak lari ujung dunia, kemuncaknya rasa ada baiknya kalu aku mati saja

Ni ketar jari sarung cincin pun nak salahkan anxiety, pastuh tak brp minit elok jah bergeselan...apoooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:48 AM | Show all posts
Mana tak down kalau isu bebird pun dicanang oleh keluarga sebelah sana
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:50 AM | Show all posts
Play victim SAJM
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sampai bertingkat2 rumah kat porom kan, sampai kak ipar pun memberi bayangan saiz kemaluan . nasib tak terbang burung tu bertebaran untuk counterback kak ipau from hell huhu, takpela sis bende dah berlalu lupakan jerla. kak ipar tu pun dah dapat burung sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sape tak down..segale isi masalah dicanang dek kuarge pompuan..saiz burung pun nk heboh..belom lg isu btl ke bersenggame atau tidak..

pasni nk menikah, nikah dgn org waras ye pis
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi lagu menangkah cinta tu sedap betul macam terperangkap dalam 2009 pada tahun 2019
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni anxiety jugak eh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:14 PM | Show all posts
namieamuro replied at 10-10-2019 12:02 PM
sape tak down..segale isi masalah dicanang dek kuarge pompuan..saiz burung pun nk heboh..belom lg is ...

oh jadinya HH mengatasi masalah berbulan dia down ni dgn memperbaiki size kemaluan dia ke? hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:18 PM | Show all posts
burung nya masih kecik tak terbang tinggi

kah kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tak down, dapat isteri & keluarga in law yg psycho. Moga lebih bijokk, uolls tu bukan muda remaja lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:18 PM | Show all posts
alah sembang kencang...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:27 PM | Show all posts
buapakperut replied at 10-10-2019 11:53 AM
sampai bertingkat2 rumah kat porom kan, sampai kak ipar pun memberi bayangan saiz kemaluan . nasib t ...

kak ipaq dia katta appaaa



Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 10-10-2019 11:53 AM
sampai bertingkat2 rumah kat porom kan, sampai kak ipar pun memberi bayangan saiz kemaluan . nasib t ...

Syukur tiada gmbr burung berterbangan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:32 PM | Show all posts
cubaan memunculkan semula nama ke ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:45 PM | Show all posts
laaaa yg ko pegi up cite ni  wattpaaa..tak memasai  down balik.yg taktau kot laaa pi korek lagi sekali cite lama...keeee cubaan memunculkan diri semula ????
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:48 PM | Show all posts
ISU DH BASI PUN.. KENAPA NK KELUARKAN KENYATAAN? JOY DUK HAPPY2 DH NGN PAKWE BARU, BIARKANLAH DIA...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa kali daaaa nak canang hal inih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103771s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list