Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1733
View
40
Reply

Adakah anda salah seorang yang memboikot Food Panda?

[Copy link]

Author: admin9       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak terasa pun nak guna foodpanda ni....kalau lapar pergi beli sendiri...kalau dok hotel cari je mana2 seller yg boleh buat delivery...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi rating dia dah 1.1 dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi rate paling lowest dulu, komen sedas dua then uninstall terus..
Boikot..!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah le malas nak masak. Pastu malas nk keluar cari makan. Malaysian is lazy. Semua nak mudah. Cuma rajin ketik henpon je. Ketagih digital.

- K.Kannanpillay
Avid PH supporter
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingt aku sorang je mcm Desa.com tak suka guna service foodpanda ni..

Rupanya ramai jugak....aku x suka sbb aku ni tak le pemalas namatee sampai nk mkn pun kena org hantarkan....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah sekali pon guna food panda or grabfood bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah guna lagi servis2 delivery ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni asalnya tak boikot pon. Skrg ni aku order dia pi cancel, tapi duit dah amik

Pecite foodpanda oi. Kuajaq betui
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Food panda sebelum sayatandas pun apps dia teruk. Tapi tadi tengok ramai rider food panda duduk belek hp tepi jalan. Kesiannya. Grabfood pulak ramai tengah ambil order. Diorang patut tukar ke grabfood etc.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kedai merata2, tak mungkin pakai delivery ni.  Petiais byk stok makanan masak 15minit siap cepat dari order mknn luar.  Mknn luar itu masak tempat lain dibawa naik motor berhujan berpanas, Kesian maknn itu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah install tp tak pernah guna. So far dominos pizza je yg i order guna delivery ni. Yg lain2 i drive thru je or pergi kedai tu sendiri. Tak pun masak je, lagi puas hati
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kisah food panda ni pon i xtau..i sbuk so xtau motif boikot lgpon kwsn iols xde service food panda..iols klu lapar keluar drive je..pnh la sekali guna khidmat delivery maknan sbb time tu dh lewat n penat n lapar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rata2 ckp x penah guna..fine
Oklah..i ngaku byk kali gak guna sbb malas nak meredah jem...
Foodpanda way better than grab food in terms of delivery timing...maybe sbb rider lg ramai..merata..senang je dpt..then leh cod..
Fp pon byk diskaun..so..in other words mmg i prefer fp

Tp sejak kes boikot ni..mmg x guna...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 12-10-2019 10:53 PM
Aku ni asalnya tak boikot pon. Skrg ni aku order dia pi cancel, tapi duit dah amik

Pecite ...

Kawan sy tiga kali cam ni kena
Emel bru dapat refund
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:03 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 13-10-2019 09:44 PM
Rata2 ckp x penah guna..fine
Oklah..i ngaku byk kali gak guna sbb malas nak meredah jem...
Foodpan ...

I pun guna almost everyday la jgk. sampai rumah dah lewat, nak masak mmg penat sgt2 dah so penyudahnya foodpanda. weekends baru i beriya masak. tp sejak kes boikot ni, i dah tak order lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:42 PM | Show all posts
multinicky replied at 9-10-2019 06:31 PM
kapitalis kan.. what do u expect dkt twitter ade org komen foodpantet.. btw, meols xprnh gune ...

same... heheheh... kalau lapar keluar.. dpt jugak la tgk dunia luar sat.. but i have a friend, yang suka order KFC time hujan lebat and she have a car to go for drive through..  kesian gila tgk mamat delivery tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Install tp x pnh guna.. old school chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 14-10-2019 01:04 AM
Kawan sy tiga kali cam ni kena
Emel bru dapat refund

Annoying nye.. tunggu lepas dapat refund baru I uninstall
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 10-10-2019 01:09 AM
I kdg ssh nk kuo..kirim rider bungkusit je pi beli.kt pickup i letk NSK.dn i tulis apa yg I nk d ...

Bungkusit ni pakai cash je ke.. lecehla xde online banking
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:05 AM | Show all posts
xtahumenahu replied at 13-10-2019 09:44 PM
Rata2 ckp x penah guna..fine
Oklah..i ngaku byk kali gak guna sbb malas nak meredah jem...
Foodpan ...

I pun guna FP, overall in terms of voucher, delivery FP mmg win..iols byk kali order masa dia wat promo 50%, mcm kedai yg biasa iols pegi tu, better i guna FP sbb 50% , sapa xnk, nasi goreng rm6, guna FP bayar RM3 je, dh la free delivery..sekrg pun dominos ada 50% jgk, tp sejak jadi kes ni, iols xde guna FP dh, more to sbb xde promo dh,promo ada tp x mcm haritu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103616s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list