Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1732
View
40
Reply

Adakah anda salah seorang yang memboikot Food Panda?

[Copy link]

Author: admin9       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2019 02:18 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, bos Food Panda didakwa mengeluarkan kenyataan angkuh sampai ramai riders yang berhenti. Sebagai pengguna, apa tindakan anda?
Single Polls, Total 121 Users voted
57.85% (70)
9.09% (11)
33.06% (40)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols x suka ngn kata2 angkuh bos nama Sayatandas tu tapi kesian pulak kat runner2 yg berpenat menunggu order masuk. Lagi pula delivery charges FP ni ada yg murah, ada yg free.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:17 PM | Show all posts
serius ke tu nama boss Foodpanda?

untuk tak OT.. saya tak pernah order Foodpanda..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:19 PM | Show all posts
dah macam2 depa edit nama boss
Foodpanda di Wikipedia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
baca sekali lalu mmg ada bunyi tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kapitalis kan.. what do u expect dkt twitter ade org komen foodpantet.. btw, meols xprnh gune grabfood or foodpantet ke hape.. klu craving sgt pg je la kedai tu meols jns old school style pny org
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang tak patut sayatandas tu cakap camtu. Dia x jaga pekerja dia langsung. Failure as a leader. Tak tau langsung nak berdiplomasi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka tak guna mana2 food delivery...lebih suka pi mkn kat kedai...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah install.. tp xpnah guna
sbb aku bukan pemalas gemok gundu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 9-10-2019 05:17 PM
serius ke tu nama boss Foodpanda?

untuk tak OT.. saya tak pernah order Foodpanda..

saya tandas
say a tandas
saya tan
sai tan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu pernah install tapi sebab jarang guna...so tak pakai dah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah guna sebarang food delivery apps kecuali mc delivery. Biasanya makan je kat luar atau masak sendiri je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
I vote not yet
Dah install bungkus it Tapi xreti lah. Sapa leh ajar
Fp senang je
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 10-10-2019 01:01 AM
I vote not yet
Dah install bungkus it Tapi xreti lah. Sapa leh ajar
Fp senang je


I kdg ssh nk kuo..kirim rider bungkusit je pi beli.kt pickup i letk NSK.dn i tulis apa yg I nk dia belikan.apa2 dia akan call atau msg if brg tu ada ke xda,kita pesan peket kecik tp kt kedai guni..so kita akan puas hati.smpai umah,drop off alamat umah kitalah.. dia bg resit dn brg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:23 AM | Show all posts
ofkoz la kesian dengar kisah2 budak2 food panda,

tp aku x penah guna khidmat dak2 ni, aku x leh maafkan diri aku klau jd apa2 kt  rider semata nk hantar makan je kt aku...

aku bukan jenish pemalas, baik aku p pikap sndiri, tp mmg aku kempen la utk boikit bendalaha panda ni

tlg la mana2 org melayu baut apps sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
YA
Tak pernah order pun selama ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmm.. Tak pernah lagi guna servis mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:10 AM | Show all posts
tak pernah guna food panda atau mana2 perkhidmatan yang sama sebab meols bawak bekal g keje kalo tak bawak bekal pun pegi jelah kuar beli sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:25 AM | Show all posts
i vote yes. tai sebenarnya tak pernah pun guna foodpanda.. hehehehe. tapi dah make sure anak2 dah delete food panda app.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
iols x guna food panda sbb tempat iols x de service tu. tp kalo ade service tu mungkin iols boikot jugak kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.326247s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list