Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5358
View
62
Reply

"Dulu Sibuk Sangat Kerja, Sekarang Baru Ada Masa" - Izara Aishah Akhirnya Bersedia Hamil

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda mcm ni bukan salahkan izara sbb cakap dia dah bersedia ke tak tapi salahkan reporter yg sibuk tanya bila nak ada anak jadi dia pun logiknya jawab la skrg dah sedia sbb dah tak bizi. Soalan reporter pun takkan dia tak jawab. Mmg pelik kalau fikir apa jadah nak announce dah ready ke x tapi pikirkan gak siapa yg bertanya utk dapat statement gini
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:32 PM | Show all posts
semoga lekas lekat...cepat sikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin gemuks adib. Nanti dh jd bapak udah2 la berkunjung ke club minum2.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
jinling replied at 11-10-2019 11:03 AM
I found a very good website that I think you can look at. http://ambition.ebcoo.net/fashion-girl-bra ...

diam la bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 9-10-2019 02:40 PM
Izara ni badan dia ajaib.. Kejap slim, kejap nampak buncit, kejap nampak berisi.

Hrp izara x cucu ...

bdn sheolss mmg cpt naik cpt trun gmaknya.. skjp slim, skjp berisi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:45 PM | Show all posts
Dulu Izara pernah tweet yg kawen awal senang sbb dpt anak awal. Jadi ibu muda la kekdahnya. Tp, tu la nak lekat anak pun bkn senang. All the best Izara.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sharp shooter dan subur.. tak kira masa pun mengena juga, busy atau time free ... dgn kuasa Allah.

Good luck.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 11-10-2019 12:13 AM
Makin gemuks adib. Nanti dh jd bapak udah2 la berkunjung ke club minum2.

Bad habit dies hard laaa chuols.....

Pening kepala TokTi ...bertambah lg tanggungan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa aparaaa hahahah , baiklahh mari 18sx izara kata adib hahahhaah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 11-10-2019 08:59 PM
Bad habit dies hard laaa chuols.....

Pening kepala TokTi ...bertambah lg tanggungan...

No wonder la baik semacam je dgn tokti kan.., hujung2 tokti mati nanti tinggal nama je kt aafiyah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni announcement nak pancut dalam la ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa muka dia macam makin pelik?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:56 AM | Show all posts
ALDRIN replied at 11-10-2019 08:59 PM
Bad habit dies hard laaa chuols.....

Pening kepala TokTi ...bertambah lg tanggungan...

Tokti menanggung depa ni sekeluarga ke chuols??
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:01 AM | Show all posts
Entah knp lah nak dicucuk2 bibir tu. Bibir asli ko dah mmg sesuai dgn bentuk muka ko Izara oii..
Scary dah rupa ko skrg...dah macam rupa bini Addams Family si Morticia Addams
Anak beranak Tok K ni memang sejenis lepas kahwin mendadak jadi gems eh?
Punya hensem Adib ni dulu, dah jadi cenggini wpun tak ada anak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:04 AM | Show all posts
jargon replied at 10-10-2019 06:22 PM
Sian adib asekla dok main gn ank buah aje yg 4 org tu..

Termasuk adik sendiri baby kecik si pipi merah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki izara ni nmpk macho la jugak banding laki si tya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 10-10-2019 08:14 PM
Benda mcm ni bukan salahkan izara sbb cakap dia dah bersedia ke tak tapi salahkan reporter yg sibuk  ...

Aiols pun rasa camtu. Dah reporter tanya, itu lah yg dijawab. Bukan dia p tulis kt ig dia ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:33 PM | Show all posts
Perlu eh cerita dah ready nk main pancut dalam?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam gundu yach anak2 tok k.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 13-10-2019 01:56 AM
Tokti menanggung depa ni sekeluarga ke chuols??

Open secret sis...wpun nanti adalah zoners yg mengclaim DK harta berkoyan2 tak hadap reta tokti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106763s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list