Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5387
View
62
Reply

"Dulu Sibuk Sangat Kerja, Sekarang Baru Ada Masa" - Izara Aishah Akhirnya Bersedia Hamil

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2019 02:09 PM | Show all posts |Read mode









"Sebelum ini saya terlampau sibuk berlakon, tapi sekarang dah free. Jadi ini masa terbaik untuk cahayamata."



Pelakon jelita, Izara Aishah akhirnya mengumumkan yang dia da suaminya, Adib sudah bersedia menimang cahayamata mereka.



Ig



Menurut Izara seperti yang dipetik portal HLive, komitmen kerjayanya sebelum ini menuntut banyak pengorbanan untuk berada di set penggambaran hingga membataskan peluang tersebut.



"Saya dan Adib dah lama bersedia untuk mempunyai anak sendiri cuma masa tak mengizinkan."



Ig



Perkahwinan yang dibina sejak 17 November 2017 ini tidak terasa sunyi kerana masing-masing sibuk dengan kerjaya hinggakan sekarang mereka memilih untuk bertenang.



"Sebelum ini, memang sibuk bekerja. Tapi sekarang dah takda komitmen. Jadi, saya rasa ini adalah masa terbaik. Saya nak rehat dan fokus kepada keluarga."



Ig



Izara juga bersedia untuk menimang cahayamata pada bila-bila masa sahaja.



Wah! Mesti ramai yang tak sabar-sabar untuk menantikan berita kehamilan Izara kan? Semoga berjaya! - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Izara semoga sehat selalu sepanjang tempoh hamil.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak

Baru ready nak hamil pun heboh ke?
Koserrrnyaaaa

Buat senyap2
Bila preggy announce jer la
Ready preggy punnnn nak habaq

Kosserrr tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 9-10-2019 06:17 AM
Tahniah Izara semoga sehat selalu sepanjang tempoh hamil.

Belum preggy lagikan
Baru ready

Semoga dipermudahkan ya chuolllsssss
And dimurahkan gitchuuuu

Mudah lekat ...,,,


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:23 PM | Show all posts
laaa ingat dah lekat...lekat pun lom gerenti dek...retis dan propa berpisah teda...tapi izara cantik...sis mahapkan...kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Gudluck izara.. Semoga membuahkan hasil {:love
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 9-10-2019 02:22 PM
Belum preggy lagikan
Baru ready


Biasalah orang kalau baru start nak lumba lari kita penyokong dah sorak dulu itu yang bagi semangat awal2
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Besarnya adib bila sebelah izara...   
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 9-10-2019 06:27 AM
Biasalah orang kalau baru start nak lumba lari kita penyokong dah sorak dulu  itu yang bagi sema ...

Betul gak tu

Ok lahhh
Go go adib
Tunjukkan kuasa muuu

Gitchuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Izara ni badan dia ajaib.. Kejap slim, kejap nampak buncit, kejap nampak berisi.

Hrp izara x cucuk lg bibir dia.. Ngeri i tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:49 PM | Show all posts

gichewwww
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:05 PM | Show all posts
laa

abis lama nih pancut luaw ke

rugi nye
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:17 PM | Show all posts
Semoga dimurahkan rezeki anak buat Izara dan suami.
Walaupun iols ingatkan sheols umumkan dah hamil, rupanya baru ready nak hamil.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ayyooo.. ini pn kena masuk news ka deyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmmm versi pompuan nak hamil
Versi lelaki lak baru berintim malam tadi
Adoi sadis
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:17 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 9-10-2019 02:40 PM
Izara ni badan dia ajaib.. Kejap slim, kejap nampak buncit, kejap nampak berisi.

Hrp izara x cucu ...

weh apsal bibir dia pelik dlm gmbr di atas? Harap2 mekap je.
Sayangla dia dah memang cantik, takyah la alter pape harapnya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:57 PM | Show all posts
ye la tu sibuk sgt....

ke dah gelabah sb tak lekat lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 9-10-2019 02:20 PM
Alamak

Baru ready nak hamil pun heboh ke?

Tak de.mende nak ckppp... ckp je laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 9-10-2019 02:23 PM
laaa ingat dah lekat...lekat pun lom gerenti dek...retis dan propa berpisah teda...tapi izara cantik ...

Kalo yg ckp cenggini shanie pasti hang ngamuk.. tak pun adebab nor ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:04 PM | Show all posts
news sampah...

sekian
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131289s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list