Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
1599
View
64
Reply

Battle of The Band-Kebangkitan Band Rock di Malaysia

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-10-2019 11:59 AM
orang kate amy ensem irl, ye eh?

ye handsome sgt...ckp pun masa tu sopan santun sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah attend concert lefthanded dgn search kt stadium muar ms sambutan 100 tahun Bandar maharani x silap, yg igt ms tu kerap sgt ada kejadian peminat berpusu2 ms nk keluar so akan ada incident mcm muka atau bdn terpijak, so ms hr concert tu kaka gie dgn abg2 sepupu dan lps hbs concert kaka diusung dr atas cam mayat plk sbb nk elakkn terjatuh ms nk keluar, bila igt blk mmg lawak, btw rumah mak ayah Nash dekat dgn rumah ayah kaka so ms dia kawen dulu mmg kami di jemput dan ramai rockers yg mai bkn aje ms hr langsung tp ms sebelum kenduri lg
Satu lg yg concert yg kaka selalu pergi adalah xpdc sbb diaorg kan selalu buat concert kt funfare
Kaset plk x igt apa yg 1st kaka beli tp klu omputih punya kaka beli deep purple, Aerosmith tu antara yg terawal beli then metallica
Bila wings naik then gersang kaka layan juga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 9-10-2019 09:57 PM
Hamboi hang. Mak x marah ke?

Arwah abah yg bwk pi funfair tu...mmg mak bagi ler sebb baru abis exam spm...dgn bff pompuan lerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 9-10-2019 04:50 PM
meriah betul time konsert2 kat tapak expo

konsert paling sedih gua penah tgk ialah silkhannaz, bu ...

Lucu betul
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
7th replied at 10-10-2019 01:02 PM
awal-awal rock dulu memang sikit keras. rambut panjang gerbang, singlet gelebeh dengan suar kulit se ...

Loudness Loudest Ballads is still one of my all-time fave albums. My taste in music was heavily influenced by my maternal uncles. Fox kecik lagi tapi dah didedahkan dengan lagu2 zaman dorang - Pink Floyd, Led Zeppelin, Ramones, Uriah Heep etc Pastu Brit/European bands.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082437s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list