Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
3121
View
53
Reply

[Tempatan] Mohamad Syirazi Anuar Mohd. Rosli,21, didakwa merogol, meliwat dan memasukkan objek ke dalam kemaluan tunangnya berdepan hukuman penjara maksimum 70 tahun jika disabitkan kesalahan

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 11:43 AM | Show all posts
MissLana replied at 10-10-2019 03:32 AM
sekadar nak bertanya mmg betul ke life di sebalik penjara dkt melesia ni yg penjenayah seksual rog ...

gitu la yg dikisahkan..tapi setakat ni xde lg yg sanggup tampil ke depan menyerahkan bukti2 kejadian..

in fact ade jek lps kluar, jadik lagi ganas merogoi & meliwat..diorg siap ckp, skali masuk jail, kluar je feeling dia mcm baru dpt diploma..

masuk lagi, kluar jek naik pangkat mcm baru dpt degree.. kalau kena sebat plk mcm dapat deans list gittew...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:05 PM | Show all posts
delsmomm replied at 10-10-2019 11:43 AM
gitu la yg dikisahkan..tapi setakat ni xde lg yg sanggup tampil ke depan menyerahkan bukti2 kejadi ...

wow mmg ganas sgt yihhhhh. So theres no turning back ye bila dah jd convict ni haih
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:33 PM | Show all posts
hingga hujung hayat berkhidmat di penjara.....baaarraaiii bro....
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:35 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 9-10-2019 02:20 PM
Dh msk penjara nti hrp adik ni berkelakuan baik lah yer..
mgkn hukuman 70 thn blh kurang jd 65 thn  ...

panjang pulak umor dia bro....80thn tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
limans replied at 10-10-2019 12:35 PM
panjang pulak umor dia bro....80thn tu.....

Dok dlm tu mkn minum, kesihatan smua terjaga..xde risiko nk eksiden ke ape..mgkn blh sampai umur 80..keluar esk blh pgi Pejabat EPF keluar duit..tu pun klu ada la
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak guna punya jantan. Harap kat jel tu kau plak kena liwat. Nasib baik x kawin lagi. Kalau kawin ni mau objek apa lagi nak masuk. Dgn alasan... isteri kena ikut cakap suami..babi betul. Setan apa yang masuk dalam badan pun taktau sampai macam tu sekali dibuat budak perempuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 10-10-2019 11:32 AM
sekadar nak bertanya mmg betul ke life di sebalik penjara dkt melesia ni yg penjenayah seksual rog ...

Syukurla kat msia saiz 2B je kata forumer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 9-10-2019 02:21 PM
Yg aq baca kt thread lain dyorg keluar malam tu n tunang dia tertinggal handphone kt bilik sewa ja ...

Kan? Nama pun tunang. Mesti lah dah ada sedikit percaya. Sedangkan lelaki yg bukan tunang pun kita kdg2 boleh nk percaya juga sbb dah kenal lama. Bila dh bertunang ni dh melibatkan keluarga pun. Tak pelik lah kan.
Lain la jantan ntah mana2 jumpa kt wicet terus ajak masuk bilik. Itu mmg mengundang padah. Still... merogol etc tu salah. Xde sapa beri hak kpd mana2 lelaki utk merogol mana2 perempuan. Tak kira la apa status pompuan tu. Even pelacur sekalipun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
akakdendeng replied at 9-10-2019 02:00 PM
tapi tunang nya pergi bilik sewa jantan ni atas kerelaan sendiri kena paksa? kalau atas kerelaan sen ...

Ikutkan keterangan mangsa yg jantan ni buat helah cakap tertinggal handset di bilik. Tunang ni tak masuk pun bilik tu tapi ditarik masuk dan ditolak. Lepas tu terjadilah semua macam dalam aduan tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:48 PM | Show all posts
giler lelaki ni.. nasib lh xkawen lg, klu x double triple merana tunang die ni .. nape ye lelaki susah nk kawal nafsu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:12 PM | Show all posts
dah tu tunang dia..percaya lah kan sekali dah mmg pasang niat jahat
padahal tunang tu..mendapatlah ddk lama dlm penjara.org tua pun dpt
malu selamanya jd cacian org ramai..gara2 perangai ko.syukur lah tak kahwin
lg.kalau tak seksa nya melayan nafsu kuda ko ni.siap meliwat bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:36 PM | Show all posts
fahima80 replied at 10-10-2019 01:28 PM
Ikutkan keterangan mangsa yg jantan ni buat helah cakap tertinggal handset di bilik. Tunang ni tak ...

tq for info.  kesian budak perempuan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by b_n_c at 10-10-2019 06:51 PM
zuuu replied at 9-10-2019 02:21 PM
Yg aq baca kt thread lain dyorg keluar malam tu n tunang dia tertinggal handphone kt bilik sewa ja ...


bilik sewa tu bilik sewa lelaki atau bilik sewa perempuan?


edit ok dh faham

lelaki tu buat helah trtinggal phone di bilik sewanya dan nk p ambik pastu tunang ikut tp x masuk bilik tp laki tu jahat ditariknya si tunang masuk bilik...ok tq
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu ngn ai neh siap la jantam neh. Mak kepit sampai keringgg kontanggg aummmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.319256s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list