Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6976
View
96
Reply

Siap Keluar Main Bowling Bersama, Tunggu Jelah Bella Astillah Dan Aliff Aziz Rujuk Kembali

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau setakat kawan2 je takpe lagik
Jangan bella jatuh cinta kali kedua plak dengan si alip tu
Kalau nak rujuk balik mmg kena cerca la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
halahai bella ......
jgn laaaa jadikan anak alasan ..... rekod ex ko ni dah buruk naw2 .....
kalo ex ko mmg berubah ya iyalah .....  kasihan sama kamu bella ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk kuar as kwn ke nk ngedate ke apa dendiam je sudahlaaa..kalau pasni jd apa2 kne tipu ke kena pau duit ke jgn merempan plak..org tgu masa je nk bg setepek nt
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
jajamis replied at 9-10-2019 03:52 PM
Senang2 je si bella ni bole jadi lead actress kan

Khenzs? Klau cantik atau ada bakat atau ada aura atau body letop takpe jugak. Ni semua nan hado mcam nan hado tekny
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dahlh ckp sal dorg
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan ni mmg ngok aku rase.. Tu main bowling sape bayor... Aku sbgai pompuan faham kalau dah syg tu buruk la mcm setan pun pangai die masih akn terima... Tapi ade otak kot.. Bukan sekali bukan dua kali bukan juga tiga kali alip tu buat tahik.. Bella u need to move on... Selagi kau acah2 baik dgn alip.konon nak kekalkan hubungan baik. Sanggup p singapore sane...pg sane sini bersama lagi.. Selagi tu la kau x kan move on. Selagi tu la masih ade pengharapan untuk kau nak bersama balik... Aku rase berbaik dgn ex laki biarlah berpada2...x perlu nak dating mcm zaman bercinta... Semua tu nonsen.. Satu je jalan yg baik.. Cari la peganti.. Cube la kenal ngn laki lain... X perlu fikir nk kawin lagi.. Becinta je cukup. Ade jodoh kawin
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-10-2019 06:07 AM
Memang la why bother sis, koserrr la kita nak peduli. Masalahnya, porumer kena bersedia menghadap  ...

Jangan lupa edisi bagi talk untuk masalah rumah tangga
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya dua ketul ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:52 AM | Show all posts
klu keluar demi anak takpe, tapi klu nak berbaik semula pikir lah masak2 ye bella..
nanti bila kne tipu lg ko meroyan lagi kt fb/ig..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:52 AM | Show all posts
Incanto replied at 9-10-2019 05:02 PM
Nabila @ Kak Nab @ Bella bini Sharnaz, kaka hajjah lofa

Haah la iols lupa Nabilah yang tu pun sedang dalam proses cerai. Tapi sheols bukan Bella, sheols Nabirah kata acik porem
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:54 AM | Show all posts
damian_lee replied at 10-10-2019 05:58 AM
Jangan lupa edisi bagi talk untuk masalah rumah tangga

Ni yang paling tak boleh blah yaaaa, gitu konfiden macam dah berumahtangga 30 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kiayam la klu bella rujuk aliff mmg buduh sebuduh buduhnya lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:20 AM | Show all posts
x yah la dok kecam si bella ni
buruk baik si alip ni
bella ni jek yg hadap
kita mkn popkon dr jauh la uolss
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:46 AM | Show all posts
attention seeker betul dia ni...tak abis2
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:58 AM | Show all posts
okla tu untuk nak....

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:21 AM | Show all posts
ambik je la jadi laki balik...
takde sapa pun nak ka alip tu gatal miang kaki pompuan penipu lagi

selamat berkongsi batang dgn perempuan lain
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:26 AM | Show all posts
kalu 10 kali bomering pun tak apa. mana tau kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:30 AM | Show all posts
bella ada event dgn zizan kat seberang last week
tu yg dpt jumpa kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:44 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 10-10-2019 09:47 AM

bila halal... gaduh, tak seronok, tak happy.. karox dgn perempuan lain, curang
bila haram... boleh spend time sama2 main bowling macam BBNU tengah dating, enjoy... ke sana ke mari berdua...
itu laa dia permainan syaitan.

berbaik untuk anak... alhamdulillah.
berbaik untuk nafsu masing2 guna alasan anak.. itu No No No
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ensem sbb tu senang dimaafkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list