Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6977
View
96
Reply

Siap Keluar Main Bowling Bersama, Tunggu Jelah Bella Astillah Dan Aliff Aziz Rujuk Kembali

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat berbaik xper kot demi ayden
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:02 PM | Show all posts
yg korang concerned sgt pasal nasib si bella ni pahal..dia nk rujuk ke, kena tipu berkali2 ke, why bother aje konsep nye asalkan dia nyah drpd dunia lakonan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Polyamory kot depa nii
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:07 PM | Show all posts
matchstick replied at 9-10-2019 02:02 PM
yg korang concerned sgt pasal nasib si bella ni pahal..dia nk rujuk ke, kena tipu berkali2 ke, why b ...

Memang la why bother sis, koserrr la kita nak peduli. Masalahnya, porumer kena bersedia menghadap benang diorang ni esok lusa.
Edisi Bella dan Aliff rujuk kembali.
Edisi perkahwinan kali ini, kami lebih bahagia.
Edisi Ayden bakal jadi abang.
Edisi Aliff curang lagi, kali ini kantoi dengan si kemut.
Edisi saya masih bahagia bersama Aliff.
Edisi cerai kali kedua.
Edisi rujuk kali ketiga.
Sampai abang jamil mampos kisah diorang ni takkan habis.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:09 PM | Show all posts
Mungkin Aliff terlalu sedap untuk dilupakan

elok je berbaik2
ada anak sama
umo pun muda lagi
esok2 kawin lain plk
kot2 pedo plk
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:11 PM | Show all posts
ada masalah dgn laki, report kat socmed
happy2 dgn bekas laki pun, report kat socmed
kesian netizen dgn socmed, kena hadap masalah hidup korang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:11 PM | Show all posts
rujuk je la terus... bukan ada sape kesah pun... kalau tak rujuk, nanti setajah2 netizen plak kecam dosa itu ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aliff helok sangat..tu bella asek nak berbalik je. Tak boleh lupa penangan batang aliff gamaknya. Gasak ko lah bella, lepas ni kalo merempan lagi, hadap la cacian netz.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:20 PM | Show all posts
dua bella yg berbeza

yg ini nak sgt baik dgn ex laki

yg lagi satu tak sabar nak  cerai  laki  dan putus hubungan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohannnnn

























Kembali
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:27 PM | Show all posts
chenta sakti ko ye dek? sukatilah, jgn meroyan dlm socmed naaa pas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:46 PM | Show all posts
nnti jgn nak meroyan lg bila dicurangi
da sendiri yg x bleh lepaskan
kalau aku bersabar dn bertahan tu ada had nya
smpai satu tahap aku x ingin dah
lg pun aku malu nak pilih laki yg byk kes buruk
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:54 PM | Show all posts
bella noob...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:00 PM | Show all posts
aku tak kesiankan kau bela, aku kesiankan orang yg sebelum ni simpati dgn kau.. semoga alip ajis wangi macam dulu supaya acik porem tak keruan melihatnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:17 PM | Show all posts
tak yah la layan bella oi..ramai lagi yg best2
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:19 PM | Show all posts
dua2 tgh lapar tue

konfem kluor 2nd baby  
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:23 PM | Show all posts
mieymiey replied at 9-10-2019 06:07 AM
Memang la why bother sis, koserrr la kita nak peduli. Masalahnya, porumer kena bersedia menghadap  ...

Edisi saya redha berlakikan alip

Edisi Beri peluang kedua kerana manusia selalu silap


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:47 PM | Show all posts
tapi kan tapi tapi walaupun si bella ni bunguks, tu dia punya socmed so dia meratib ke happy biar je la dia share.... kan kan..? hahahahaha!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
jawabnya akan berulang la kesah cinta curang cerai, cinta cutang cerai buat live kt ig..... sampai abg jamil mampossss
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:28 PM | Show all posts
dah tak berlakon kan?.. kene carik tempat berteduh ehhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096539s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list